Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Herfst Specials
dagen

Geniet in het historische centrum van Leiden incl. ontbijt

Tulip Inn Leiden Centre
Leiden, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3 of 4 dagen in het historische centrum van Leiden incl. ontbijt

Het Tulip Inn Leiden Centre Hotel is gunstig gelegen en geniet van uitstekende beoordelingen. Het bevindt zich op een steenworp afstand van het historische hart van Leiden, ook bekend als 'de stad van de Gouden Eeuw'. Hier kun je de charme van de grachten, statige huizen, kerken en diverse musea bewonderen. Als je de omgeving wilt verkennen, biedt het hotel fietsverhuur aan, waardoor je gemakkelijk de prachtige omgeving kunt ontdekken. Voor een langere fietstocht is een bezoek aan de stranden van Noordwijk of Katwijk een aanrader. Daar kun je heerlijk uitwaaien en genieten van een ontspannende wandeling langs de boulevard.

Herfst Specials
dagen

Geniet in het historische centrum van Leiden incl. ontbijt

Tulip Inn Leiden Centre
Leiden, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Ideaal gelegen!
  • Tip: maak een rondvaart door de grachten van Leiden
Tips voor tijdens je verblijf

Leiden Canal Cruises
Ervaar de betoverende schoonheid van Leiden vanaf het water met Leiden Canal Cruises. Deze ontspannende rondvaarten bieden een uniek perspectief op de stad, waarbij je door de pittoreske grachten glijdt die het historische centrum doorkruisen. Terwijl je langs de kronkelende waterwegen vaart, kun je genieten van het rustige ritme van het kabbelende water en de prachtige architectuur bewonderen die de grachten omringt. Dit is een ideale manier om de stad te verkennen terwijl je ontspant en geniet van de charmante sfeer van Leiden.

Historisch Centrum van Leiden
Het historische centrum van Leiden is een ware schat met zijn schilderachtige grachten, prachtige historische gebouwen en charmante geplaveide straten. Het is als een reis terug in de tijd naar de Gouden Eeuw van Nederland. Terwijl je door de straten wandelt, word je omringd door een rijke geschiedenis en een overvloed aan cultuur. Bewonder de karakteristieke gevels van de huizen langs de grachten, geniet van gezellige cafés en restaurants en verken de vele boetiekjes en winkels. Het historische centrum van Leiden biedt een buitengewone mix van prachtige architectuur en een levendige sfeer.

Pieterskerk
De Pieterskerk is een indrukwekkend architectonisch juweel in Leiden en heeft een diepgewortelde geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw. De kerk staat bekend om zijn gotische stijl en opvallende torenspits. Binnenin vind je een schat aan historische details, waaronder prachtige glas-in-loodramen en elegante pilaren. De Pieterskerk speelde een belangrijke rol in de geschiedenis van Leiden en is vaak geassocieerd met de Pilgrims die in de stad verbleven voordat ze naar Amerika vertrokken. Tegenwoordig dient de kerk als locatie voor evenementen, concerten en tentoonstellingen en is het een must-see voor geschiedenisliefhebbers en architectuurfanaten.

Tulip Inn Leiden Centre
Schipholweg 3,
Leiden, Nederland
Kaart
Schipholweg 3, Leiden, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tulip Inn Leiden Centre beschikt over 52 luxe kamers die zijn voorzien van een televisie, telefoon, aansluiting voor de laptop, gratis Wi-Fi en een badkamer met een douche en toilet. Tulip Inn Leiden Centre heeft een gezellige bar en lobby met openhaard. Hier kun je terecht voor een hapje en drankje in een sfeervolle ambiance. In het restaurant Rubens wordt een uitgebreid ontbijtbuffet, lunch en diner geserveerd. In dit restaurant kun je genieten van gevarieerde gerechten die zijn gebaseerd op seizoensgebonden ingrediënten. Let op! Op zondag is het restaurant gesloten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 17,50 p.n.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Hoogtepunten

Fitland Wellness Leiden

Spa en Wellness
Bargelaan 180

Geniet van het panoramische uitzicht terwijl je ontspant in de sauna. Ook kun je er een heerlijke behandeling reserveren voor de ultieme rustbeleving.

Stedelijk Molenmuseum de Valk

Musea
2E Binnenvestgracht 1

Een molen, heel normaal toch? Maar wat weet u eigenlijk van molens? Kom alles te weten in dit museum!

Rijksmuseum voor Volkenkunde

Musea
Steenstraat 1

Maak een reis door Afrika, Amerika, Azië, China, Indonesië, Japan, de poolgebieden en Oceanië. Bewonder de magische voorwerpen, schitterende sieraden.

Stedelijk Museum De Lakenhal

Musea
Oude Singel 28-32

Dit museum exposeert vele kunstwerken die te maken hebben met de geschiedenis van de stad Leiden, of voorwerpen die gerelateerd zijn aan de stad, bijvoorbeeld schilderijen die geschilderd zijn door Leidse schilders.

National Museum (Naturalis)

Musea
Pesthuislaan 7

Dit museum verzamelt, bewaard en bestudeerd dieren, planten en stenen. Tevens zijn er verschillende collecties en tentoonstellingen om te bezichtigen.

Rijksmuseum van Oudheden

Musea
Rapenburg 28

Het Rijksmuseum van Oudheden brengt de oudheid en de archeologie in leven. Bewonder de oude beschavingen uit o.a. Egypte, de Klassieke Wereld en Nederland in de prehistorie.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 p.n.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 17,50 p.n.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau