Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Vakantieparken in Nederland
dagen

LAST-MINUTE SPECIAL! ⚡ Verblijf in een bungalow in de bosrijke omgeving in de Achterhoek

EuroParcs De Achterhoek
Lochem, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
LAST-MINUTE SPECIAL! ⚡ 4, 5 of 8-daags verblijf in een bungalow en ontdek de bosrijke omgeving van Lochem

Verblijf 4, 5 of 8 dagen in het plaatsje Lochem en kom helemaal tot rust. Het vakantiepark is gelegen in het bos. Je vindt hier absolute rust en optimale ontspanning. De verschillende stadjes, dorpen en kastelen geven veel karakter aan het gebied. De oude Hanzestad Zutphen is 15 minuten rijden van Lochem en is zeker een bezoekje waard. Ook op het vakantiepark is er genoeg te doen! Neem een duik in het binnenzwembad, daag je familie uit voor een potje midgetgolf of huur een fiets! Een van de populairste fietsroutes van Nederland is de 8 Kasteleenroute. Daarnaast zijn er voor de kids diverse speeltuinen, een dierenweide of gooi je hengel uit op de visstijger. Kortom, er is genoeg te doen!

Let op! Deze deal is boekbaar t/m 27 augustus!

Vakantieparken in Nederland
dagen

LAST-MINUTE SPECIAL! ⚡ Verblijf in een bungalow in de bosrijke omgeving in de Achterhoek

EuroParcs De Achterhoek
Lochem, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief bedlinnen
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Inclusief toeristenbelasting
  • TIJDELIJK BOEKBAAR!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de accommodatie
  • Gratis parkeren bij de accommodatie
  • Tip! breng een bezoek aan Hazesteden Deventer en Zutphen
Tips voor tijdens je verblijf

Kastelen en landgoederen
Het landschap van De Achterhoek neemt je mee terug in de tijd, naar de Middeleeuwen. Verstopt tussen de bossen vind je allerlei imponerende kastelen en prachtige landgoederen. De adellijke rijkdom is daardoor nog volop merkbaar. Verken deze indrukwekkende gebouwen op de fiets tijdens de 34 kilometer lange 8 Kastelenroute. De omgeving van Lochem heeft naast bosrijke gebieden ook veel water. Zo is het een aanrader om De Achterhoek te verkennen per boot over de Berkel, die door het nabijgelegen Lochem loopt. Of neem tijdens de warmere dagen een heerlijke duik in de recreatieplas van het vakantiepark zelf natuurlijk!

Gezellige steden
In de buurt van EuroParcs De Achterhoek vind je een aantal leuke steden met bruisende centra, waar je lekker kunt winkelen of een hapje kunt eten. De Hanzesteden Deventer en Zutphen bijvoorbeeld. Of Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Voor de kinderen heeft de omgeving ook veel in petto. Ga een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn, De Apenheul in Apeldoorn of Klimbos Achterhoek. Als het dagje minder lekker weer is, vermaken ze zich uren in de indoor speeltuin van EuroPars De Achterhoek. Voor wie wel van een drankje houdt, moet echt een bezoekje brengen aan Brouwhoes in Lieveveld of wijn proeven in Doetinchem.

EuroParcs De Achterhoek
Ploegdijk 2,
Lochem, Nederland
Kaart
Ploegdijk 2, Lochem, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het prachtige Lochemse landschap, waarin bosrijke gebieden worden afgewisseld met weidse graslanden, vind je EuroParcs De Achterhoek. De omgeving van dit vakantiepark ademt de cultuur en mystieke sfeer van de Middeleeuwen, mede doordat het bijzondere gebied zijn eigen dialect, tradities en schitterende kastelen door de eeuwen heen heeft weten te behouden. De locatie in combinatie met de faciliteiten die het vakantiepark te bieden heeft, maakt EuroParcs De Achterhoek een heerlijke uitvalsbasis om De Achterhoek te verkennen!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€6,00 per huisdier per nacht (op aanvraag)
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Broodjesservice
  • Binnenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Kinderboerderij
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie
  • Eethoek
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
Hoogtepunten

Lochem

Steden
Lochem

De gemeente Lochem is rijk aan natuur en cultuur. Wie rust en ruimte zoekt en van natuur en landschap wil genieten, kan eindeloos fietsen en wandelen.

8-Kastelenroute

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten
Vorden

De kastelenroute is zowel met de fiets als met de auto te maken. De tocht gaat langs 8-kastelen, die helaas niet te bezoeken zijn. De eerste tocht werd gehouden in 1912.

Zutphen

Steden
Zutphen

Zutphen is een oude Hanzestad gelegen aan rivier de IJssel. De geschiedenis van de stad bestrijkt meer dan 1700 jaar.

Kasteel Warmelo

Bezienswaardigheden, Kastelen
Stedeke 11

Landgoed Warmelo is gelegen in Diepenheim, gemeente “Hof van Twente”. Het Warmelo dateert van 1339. Het kasteel wordt omgeven door een park, met een totale oppervlakte van 7 hectare. Via een gemarkeerde wandelroute maak je kennis met vier eeuwen tuin-architectuur.

Museum Eungs Schöppe Markelo

Musea
Goorseweg 1A

Zowel in het voorjaar als in het najaar worden er gedurende 2 of 3 weken tentoonstellingen georganiseerd. In de winterperiode is het museum gesloten, november t/m maart.

Proef en Beleef bij de Twentse Boerin

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Dierentuinen en aquaria, Cultuur
Stokkumervlierweg 8

De Twentse Boerin is hét adres voor een Twents dagje uit. Houdt u van fietsen en/of wandelen, in het Effink's Koffiehuuske vind u de meest mooie routes van Markelo.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€6,00 per huisdier per nacht (op aanvraag)

Belangrijke informatie

Let op! - Huisdieren zijn op aanvraag en dienen op het park bij aankomst betaald te worden (€ 6,00 per huisdier per nacht)
- Het interieur en exterieur kan verschillen van de foto’s

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Ma 09.00 -19.00 uur Di/Woe/Za/Zo 09.00 - 17.00 uur Vr 09.00- 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau