Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
SINGLE DEALS
Steden dichtbij
3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf nabij Berlijn incl. ontbijt en een curryworst met broodje en frisdrank!

Moxy Berlin Airport
Schönefeld, Brandenburg, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
109,-
totaal: 246,67 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 51 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3 of 4 dagen nabij Berlijn incl. ontbijt en een curryworst met broodje en frisdrank

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt Moxy Berlin Airport vlakbij de luchthaven. Dit maakt het hotel ideaal voor iedereen die vroeg moeten vertrekken of laat aankomen. Maar maak je geen zorgen, ondanks de nabijheid van het vliegveld heb je in het hotel geen last van vliegtuiglawaai. Bovendien ben je met het openbaar vervoer binnen 40 minuten in het bruisende centrum van Berlijn. Door te kiezen voor Moxy Berlin Airport, combineer je moeiteloos de opwinding van de stad met de rust die je nodig hebt om bij te tanken. Je kunt overdag genieten van alles wat Berlijn te bieden heeft en 's avonds terugkeren naar een gezellige omgeving.

SINGLE DEALS
Steden dichtbij
3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf nabij Berlijn incl. ontbijt en een curryworst met broodje en frisdrank!

Moxy Berlin Airport
Schönefeld, Brandenburg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief een curryworst met broodje en frisdrank
  • Hotel ligt op ca. 25 km van de binnenstad van Berlijn
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan de Duitse hoofdstad Berlijn
Ontdek de verborgen parels van Berlijn

Berliner Unterwelten
Heb je ooit willen weten wat er zich onder de straten van Berlijn bevindt? De Berliner Unterwelten bieden je de kans om de ondergrondse geschiedenis van de stad te ontdekken. Deze fascinerende tours nemen je mee door bunkers, tunnels en schuilkelders uit de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog. Tijdens de rondleiding leer je niet alleen over de architectuur van deze ondergrondse structuren, maar ook over de menselijke verhalen die zich hier hebben afgespeeld. Het is een indrukwekkende en soms beklemmende ervaring die je een nieuwe kijk geeft op de turbulente geschiedenis van Berlijn.

Spreepark
Dit voormalige pretpark, gelegen aan de oevers van de rivier de Spree, staat al jaren leeg en is langzaam overgenomen door de natuur. Wandel tussen de verroeste attracties en overwoekerde paden, en laat je fantasie de vrije loop. De verlaten achtbaan en het reusachtige reuzenrad creëren een surreële sfeer die zowel nostalgisch als een beetje griezelig is. Het is een perfecte plek voor fotografen en liefhebbers van urban exploring.

Teufelsberg
Deze kunstmatige heuvel is opgebouwd uit het puin van Berlijn na de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de Koude Oorlog werd hier een Amerikaanse afluisterpost gebouwd, waarvan de karakteristieke radarkoepels nog steeds te zien zijn. Tegenwoordig is Teufelsberg een walhalla voor street art liefhebbers. De verlaten gebouwen zijn bedekt met kleurrijke muurschilderingen en graffiti. Vanaf de top heb je bovendien een adembenemend uitzicht over Berlijn en het omliggende Grunewald-bos.

Moxy Berlin Airport
Kienberger Allee 2,
Schönefeld, Duitsland
Kaart
Kienberger Allee 2, Schönefeld, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Moxy Berlin Airport hotel is gelegen, zoals de naam al zegt vlakbij het vliegveld. Het is een trendy en levendig hotel met een mix van stijl en comfort. In het hotel maak je gebruik van het restaurant, bar en fitnessruimte. Ook kun je 24-uur per dag terecht bij de receptie. De kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning, televisie, telefoon en een eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. 's Ochtends kun je genieten van een verzorgt ontbijtbuffet. De Gendarmenmarkt ligt op 25 km van het hotel en de Alexanderplatz op 26 km afstand. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel, parkeren is tegen meerprijs.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 30,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per huisdier per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Nolle in Berlijn

Eten en drinken
Georgenstraße 203

Stap terug in de tijd bij Nolle en ervaar de sfeer van de jaren twintig onder de historische spaarbogen. Te midden van een gezellige ambiance geniet je hier van lokale gerechten.

East Side Gallery

Bezienswaardigheden, Cultuur
Mühlenstraße

Het grootst overgebleven stuk van de Muur in Berlijn. Gelegen langs de Mühlenstrasse. De East Side Gallery is zo bijzonder omdat het één van de weinige overblijfselen is van de Muur.

Checkpoint Charlie

Bezienswaardigheden, Cultuur
Friedrichstraße 43-45

Checkpoint Charlie was, samen met de Glienicker Brücke, de bekendste grensovergang in tijden van de Koude Oorlog.

Berliner Dom

Bezienswaardigheden, Cultuur
Am Lustgarten

De Berliner Dom is een barokke kathedraal gebouwd in opdracht van keizer Wilhelm II tussen 1894 en 1905. Het is gelegen op een eiland in de Spree, best gekend als het museumeiland. Het is de derde kerk die op deze plaats werd gebouwd.

Berlijn

Steden
Berlijn

Deze bruisende metropool in Oost-Duitsland kent vele gezichten. Overal laten interessante bezienswaardigheden het rijke verleden van de Duitse hoofdstad zien.

Potsdamer Platz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Potsdamer Platz

De Potsdamer Platz is een van de bekendste pleinen in het centrum van Berlijn en tevens een belangrijk verkeersknooppunt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per huisdier per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 30,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 4% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau