Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Ontspannen verblijven in het Vechtdal bij Ommen incl. wellness en ontbijt

Paping Hotel & Spa by Flow
Ommen, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
53,50
totaal: 136,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 23 aankomstdagen beschikbaar!
2, 3 of 4 dagen ontspannen verblijven in het Vechtdal bij Ommen incl. wellness en ontbijt

Ontsnap aan de drukte en ontdek het betoverende Ommen en haar omgeving tijdens een ontspannen verblijf in Paping Hotel & Spa by Flow. Geniet van de rust in het Vechtdal en laat je betoveren door de pittoreske stad Ommen. Verken de natuurlijke schoonheid van het Laerbos en de uitgestrekte heidevelden, en ontdek de karakteristieke dorpen van Overijssel. Bij Paping Hotel & Spa by Flow kun je jezelf onderdompelen in luxe en ontspanning. Laat je verwennen in de uitgebreide wellness met sauna's en beautybehandelingen. Verken de omgeving op je eigen tempo, te voet of per fiets, en bezoek het bruisende Zwolle of de gezellige stad Hardenberg.

Steden dichtbij
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Ontspannen verblijven in het Vechtdal bij Ommen incl. wellness en ontbijt

Paping Hotel & Spa by Flow
Ommen, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook boekbaar incl. 1 x 3-gangendiner t.w.v. € 36,00 p.p.
  • Inclusief gratis gebruik van Sauna & Beauty Ommen t.w.v. €22,50 p.p.
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Maak een uitstapje naar Zwolle
Tips voor tijdens je verblijf

Vechtdal Express
Ontdek het prachtige Vechtdal op een unieke manier met de Vechtdal Express. Huur een Tuk Tuk en maak een avontuurlijke tocht rondom Rheeze of Hardenberg. Voel de wind door je haren terwijl je geniet van de pittoreske omgeving. Liever op twee wielen? Kies dan voor een Vechtdal Chopper of E-bike en volg een GPS-route langs de mooiste plekjes van de regio. Voor een ontspannen verkenning van de rivier de Vecht kun je een E-boot of kano huren bij Vechtdal Express. Vaar op je eigen tempo en geniet van de serene omgeving terwijl je de natuurlijke schoonheid van de Vecht ontdekt.

Avonturenpark Hellendoorn
Dit attractiepark is de perfecte bestemming voor een dag vol avontuur en plezier voor het hele gezin. Dit attractiepark, gelegen in de buurt van het Vechtdal, biedt een scala aan spannende attracties, spectaculaire shows en entertainment voor alle leeftijden. Laat je hart sneller kloppen terwijl je geniet van razendsnelle achtbanen, spetterende waterattracties en andere opwindende avonturen. Maak herinneringen met je familie terwijl je samen lacht, gilt en plezier hebt in dit geweldige park vol adrenaline. Of je nu op zoek bent naar adrenalinekick of gewoon een leuke dag wilt beleven, Avonturenpark Hellendoorn zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

Zwolle
Maak ook een uitstapje naar Zwolle, een bruisende stad in de buurt van het Vechtdal. Verken de historische binnenstad met zijn prachtige grachten die de stad doorkruisen. Wandel door sfeervolle winkelstraten en ontdek een verscheidenheid aan boetieks, restaurants en cafés. Bewonder de rijke architectuur van de eeuwenoude gebouwen en breng een bezoek aan culturele bezienswaardigheden zoals Museum de Fundatie, waar je kunt genieten van kunstwerken van zowel nationale als internationale kunstenaars. Vergeet ook niet de imposante Sassenpoort te bewonderen, een van de iconische symbolen van Zwolle. Laat je verrassen door de levendige sfeer en de vele ontdekkingen die deze stad te bieden heeft.

Paping Hotel & Spa by Flow
Stationsweg 29,
Ommen, Nederland
Kaart
Stationsweg 29, Ommen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Paping Hotel & Spa by Flow ligt op ca. 300 meter van het NS-station en op loopafstand van het centrum van Ommen; op een schitterende locatie direct aan de rand van aan het eeuwenoude Laerbos. Je kunt hier heerlijk genieten van de natuur. Historie, sfeer en gastvrijheid ontmoeten elkaar in dit hotel. Persoonlijke aandacht staat bij Paping Hotel & Spa by Flow hoog in het vaandel. Of je nu komt voor een kopje koffie, een lichte lunch, een uitgebreid diner in het nieuwe Restaurant Vonck of hotelovernachting. Daarnaast beschikt Paping Hotel & Spa by Flow over een wellnessruimte waar je heerlijk kunt ontspannen in het verwarmde binnenzwembad, een Finse sauna, de infraroodcabine en het bubbelbad. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van een zithoek, koffie- en theefaciliteiten, een flatscreen en je maakt gratis gebruik van Wi-Fi. De badkamer is uitgerust met en douche en/of bad, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 19,00 p.h.p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Stoombad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Ommen

Steden
Ommen

Ommen is een gemoedelijk en historisch stadje met veel bezienswaardigheden. Het centrum is levendig en de gezellige terrassen nodigen uit een bezoek te brengen.

Avonturenpark Hellendoorn

Attractieparken
Luttenbergerweg 22

Het Avonturenpark Hellendoorn heeft veel te bieden. Meer dan dertig attracties en shows, waaronder twee wildwaterbanen, drie achtbanen en een lasergame.

Attractiepark Slagharen

Attractieparken
Zwarte Dijk 37

In Attractiepark Slagharen is er voor iedereen wat te doen, talloze attracties om je in uit te leven, meerdere theatershows per dag, een waterpark en vele eettentjes verspreid over het hele park.

Dolle Pret speelparadijs

Recreatie en spellen
Noordbroek 2

Met alle speelfaciliteiten is er voor groot en klein genoeg te ontdekken en doen, hiervoor staat Dolle Pret garant!

Waanders In De Broeren

Bezienswaardigheden, Shoppen
Achter De Broeren 1-3

Waanders in de Boeren is een boekwinkel in een kerk, maar eigenlijk veel meer dan dat. Ook kunt u wat eten of drinken in de brasserie en er zijn ook regelmatig lezingen en concerten.

De Gillende Keukenmeiden Zwolle

Eten en drinken
Meerminneplein 7

Voor homemade taart zit je bij de Gillende Keukenmeiden in Zwolle meer dan goed. Elke dag versgebakken, een heel buffet vol. Inclusief vegan, gluten- en suikervrije opties.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 19,00 p.h.p.n.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau