Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Geniet in het centrum van Orléans incl. ontbijt

Best Western Hotel d'Arc
Orléans, Centre-Val de Loire, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
53,-
totaal: 141,35 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2, 3, 4 of 5 dagen in het centrum van Orléans incl. ontbijt

Middenin het hart van Orléans vind je het Best Western Hotel d'Arc. Een stad vol kunst en geschiedenis. Door deze ligging is dit het ideale startpunt om de stad te ontdekken. 's Ochtends word je wakker en begin je met een heerlijk ontbijtje in het hotel. Loop het centrum uit en ontdek de trekpleisters, zoals Cathédrale Sainte-Croix d'Orléans en het standbeeld van Jeanne d'Arc. Ga shoppen en slenter door de sfeervolle straten. Plof neer op het terras en geniet van een heerlijk hapje en drankje.

Stedentrips
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Geniet in het centrum van Orléans incl. ontbijt

Best Western Hotel d'Arc
Orléans, Centre-Val de Loire, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Tip: ontdek de trekpleisters van Orléans
Best Western Hotel d'Arc
37 ter Rue de la République,
Orléans, Frankrijk
Kaart
37 ter Rue de la République, Orléans, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Best Western Hotel d'Arc is gelegen in het hart van Orléans. Een ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. In de ontbijtruimte kun je 's ochtends wakker woorden met een heerlijk hapje en drankje. De kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning, televisie, telefoon, minibar, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel en parkeren is mogelijk tegen betaling.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Tegen betaling (op aanvraag)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Kleine huisdieren € 14,00 per dier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Wi-Fi
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Orléans

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur, Steden
1 Rue Du Mail S

De stad Orléans staat bekend om Jeanne d'Arc. Jeanne d'Arc is een nationale heldin van Frankrijk. In het centrum van Orléans staat daarom ook een ruitersstandbeeld van Jeanne d'Arc.

Chateau Chambord

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Le Château

Chateau Chambord werd gebouwd door koning Frans I, die overleed voordat het kasteel in 1566 werd voltooid. Met zijn 440 kamers is Chateau Chambord één van de grootste kastelen langs de Loire.

Blois

Bezienswaardigheden, Cultuur, Steden
4 Rue Denis Papin

De stad Blois is gebouwd op de twee heuvels aan de oevers van de Loire. Blois is de hoofdstad van het departement Loir-et-Cher. Het Kasteel van Blois en de kathedraal Saint-Louis zijn de belangrijkste gebouwen van de stad.

Chateau Cheverny

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
30 Le Parc

Chateau Cheverny ligt in de Loire-streek bij de rivier de Loire. Het kasteel heeft een prachtige botanische tuin, gemaakt naar het interieur van het hotel. Ontdek dit prachtige en levendige erfgoed.

Woud van Fontainebleau

Rue Dénecourt

Nabij het beroemde Kasteel van Fontainebleau bevindt zich het Woud van Fontainebleau. Dit grote bos is een uitgestrekt en beschermd gebied met rijke en gevarieerde flora en fauna vol eiken, beuken en dennen. Het koninklijke woud is zodoende een haven van rust voor natuurliefhebbers.

Kasteel van Fontainebleau

Rue Dénecourt

Het Kasteel van Fontainebleau was tijdens de middeleeuwen de verblijfplaats van de Franse koninklijke familie. Het kasteel, waar onder andere Napoleon Bonaparte gewoond heeft, is tegenwoordig nog altijd een grote toeristische trekpleister.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Toeristenbelasting: € 2,40 per persoon per nacht
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Kleine huisdieren € 14,00 per dier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Tegen betaling (op aanvraag)

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 10% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau