Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Uniek overnachten
dagen

ZOMERSTUNT! ⚡ Historisch kasteelhotel in Doetinchem incl. ontbijt

Kasteel Slangenburg
Doetinchem, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een historisch kasteelhotel in Doetinchem incl. ontbijt

Kasteel Slangenburg is een “geheime” parel in de Achterhoek waar men rust en regelmaat vindt. Het kasteel heeft meerdere stijlkamers en torenkamers waarin de rijke historie letterlijk voelbaar is. De liefhebber van de natuur wordt hier naar hartenlust bedient. Kom tot jezelf, onthaast en ga er op uit in de omliggende bossen. Kleine vesting plaatsjes zoals Doesburg, Groenlo, Lochem met zijn bergen of de vesting stad Zutphen zijn ook binnen bereik. Binnen 20 km zijn zelfs een 30 tal kastelen te zien waarvan Kasteel Ruurlo een prachtig museum is herbergt. Daarnaast is het een ideale omgeving voor mooie wandel- en fietstochten.

Let op! Dit zijn de laatste kamers voor deze zomer, VOL=VOL!

Uniek overnachten
dagen

ZOMERSTUNT! ⚡ Historisch kasteelhotel in Doetinchem incl. ontbijt

Kasteel Slangenburg
Doetinchem, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Historisch kasteelhotel!
  • Ideale omgeving voor wandel- en fietstochten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip! Breng een bezoek aan kleine vesting plaatsjes zoals Doesburg, Groenlo, Lochem
Tips voor tijdens je verblijf

In absolute stilte wandelen op het 600 hectare grootte landgoed met lanen, bossen, moerassen en dan optimaal de natuur ervaren, is van onschatbare waarde in een samenleving die onder steeds meer druk staat. Pak de fiets, die op het kasteel voorhanden is, als je via landweggetjes de mooiste stukjes Achterhoek met zijn coulissen landschap wil verkennen.

De omgeving van Doetinchem biedt uitstekende mogelijkheden om te fietsen. Het gebied staat bekend om zijn mooie landschappen, groene velden en schilderachtige dorpen. Hier zijn enkele suggesties voor fietsroutes in de omgeving van Doetinchem:

  • Montferland: Het Montferland is een heuvelachtig gebied ten zuidoosten van Doetinchem. Je kunt hier genieten van prachtige bossen, glooiende heuvels en pittoreske dorpjes. Er zijn verschillende fietsroutes beschikbaar, zoals de Montferlandroute, die je door dit mooie gebied leidt.

  • Oude IJsselstreek: De Oude IJsselstreek is een rivierlandschap ten zuidwesten van Doetinchem. Fiets langs de kronkelende rivier de Oude IJssel en ontdek charmante stadjes zoals Ulft en Gendringen. Er zijn ook enkele industriële erfgoedlocaties te zien, zoals de DRU Cultuurfabriek in Ulft.

  • Achterhoekse Coulissenlandschap: De Achterhoek staat bekend om zijn coulissenlandschap, met afwisselende weilanden, houtwallen en boerderijen. Er zijn talloze fietsroutes beschikbaar die je door dit prachtige gebied voeren. Je kunt ook een bezoek brengen aan plaatsen zoals Winterswijk, Zutphen en Lochem, die de moeite waard zijn om te verkennen.

Kasteel Slangenburg
Kasteellaan 6,
Doetinchem, Nederland
Kaart
Kasteellaan 6, Doetinchem, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kasteel Slangenburg is een “geheime” parel in de Achterhoek waar men rust en regelmaat vindt. Het kasteel heeft meerdere stijlkamers en torenkamers waarin de rijke historie letterlijk voelbaar is. De liefhebber van de natuur wordt hier naar hartenlust bedient. Kom tot jezelf, onthaast en ga er op uit in de omliggende bossen. Onze individuele gast werkt, studeert en ontspant, of u komt met uw partner genieten van een heerlijk (meerdaags) verblijf.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Hoogtepunten

Montferland

Natuur & Parken
Montferland

Groen, afwisselend en volop historie dat is Montferland. Ga op ontdekkingstocht en geniet van bijzondere uitkijkjes.

Huis Bergh in 's-Heerenberg

Bezienswaardigheden
Hof Van Bergh 8

Bezoek in 's-Heerenberg Kasteel Huis Bergh. Dit is één van de grootste kastelen van Nederland en stamt uit de 13e eeuw.

Oude Helenakerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Landstraat 22

De Oude Helenakerk is een gotische kerk in Aalten, bewonder het prachtige orgel of één van de vele mooie muurschilderingen.

8-Kastelenroute

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten
Vorden

De kastelenroute is zowel met de fiets als met de auto te maken. De tocht gaat langs 8-kastelen, die helaas niet te bezoeken zijn. De eerste tocht werd gehouden in 1912.

Emmerich

Steden
Rheinpromenade

Emmerich heeft een kilometer lange promenade waar je de schepen voorbij ziet komen. Aan de promenade zitten leuke cafés en restaurantjes.

Kom thuis bij de Waag in Doesburg

Eten en drinken
Koepoortstraat 2

Vele reizigers, rovers, handelaren, kooplieden, uitvinders, arbeiders en jonkvrouwen zijn je al voor gegaan: voor iedereen is Stadsbierhuys De Waag altijd een soort tweede huiskamer geweest. Wel een hele oude. Het grand café stamt uit 1478 en is daarmee het oudste restaurant van Nederland!

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Belangrijke informatie

Honden zijn niet toegestaan in het hotel.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.85 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau