Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Culinair overnachten
Uniek overnachten
2 dagen
Incl. ontbijt

Culinair genieten in het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst incl. ontbijt en 5-gangendiner

Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw
Bronkhorst, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
105,-
totaal: 237,85 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 166 aankomstdagen beschikbaar!
2 dagen culinair genieten in een sfeervol hotel in het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst incl. ontbijt en 5-gangendiner

Herberg de Gouden Leeuw is een charmant en gastvrij hotel en restaurant gelegen in het pittoreske stadje Bronkhorst. Houd je van lekker eten en culinaire hoogstandjes? Bij Herberg de Gouden Leeuw kan je genieten van een 5-gangendiner speciaal bereid door de gepassioneerde chef-kok. In combinatie met de prachtige omgeving van Bronkhorst, is dit de perfecte gelegenheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van heerlijk eten en een ontspannen sfeer. Bronkhorst is omgeven door groene velden, bossen en beekjes die uitnodigen tot het maken van een mooie wandeling of fietstocht. Huur een fiets bij onze receptie en ontdek de omliggende dorpen. Voor de cultuurliefhebbers biedt de omgeving van Bronkhorst ook veel mogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld het nabijgelegen stadje Zutphen en bewonder de middeleeuwse gebouwen en prachtige kerken. Of breng een bezoek aan kasteel Hackfort, waar je kunt genieten van een rondleiding door het kasteel en de omliggende tuinen. Er zijn ook verschillende musea in de omgeving, zoals het Historisch Museum Bronkhorst en het Staring Museum in Almen, waar je meer kunt leren over de lokale geschiedenis en cultuur. Wat wil je nog meer?

Culinair overnachten
Uniek overnachten
2 dagen
Incl. ontbijt

Culinair genieten in het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst incl. ontbijt en 5-gangendiner

Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw
Bronkhorst, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief aperitief
  • 1 x 5-gangenmenu du chef
  • Inclusief koffie met bonbons na het diner
  • Tip: ontdek de prachtige omgeving per fiets
Wat is er te doen in de omgeving?

Fietsen en wandelen in de natuur
Bronkhorst is gelegen in een prachtige omgeving met veel natuur en groen. Een geweldige manier om te genieten van de omgeving is door te fietsen of wandelen. Er zijn verschillende routes in de buurt van Bronkhorst, waaronder de IJsselvallei-route en de Achterhoekse Coulissenroute. Deze routes leiden je door het prachtige landschap en langs historische gebouwen, zoals kastelen en landgoederen. Als je van wandelen houdt, zijn er ook verschillende wandelroutes beschikbaar, waaronder de Bronkhorster Molenroute en de Hackfort-route. Deze routes laten je genieten van de mooie omgeving van Bronkhorst en zijn de perfecte manier om te ontspannen en tot rust te komen.

Bezoek het kasteel van Hackfort
Het kasteel van Hackfort is een indrukwekkend kasteel gelegen op ongeveer 6 km van Bronkhorst. Het kasteel werd oorspronkelijk gebouwd in de 14e eeuw en werd later uitgebreid in de 17e en 18e eeuw. Het kasteel ligt in een prachtig park en heeft een rijke geschiedenis. Tegenwoordig is het kasteel opengesteld voor het publiek en kun je het bezoeken. Tijdens je bezoek kun je genieten van de prachtige architectuur, de mooie tuinen en parken, en kun je meer te weten komen over de geschiedenis van het kasteel.

Proef lokale wijnen bij wijngaard 't Oerlegoed
Wijngaard 't Oerlegoed is een prachtige wijngaard gelegen op ongeveer 7 km van Bronkhorst. De wijngaard produceert verschillende soorten wijnen, waaronder rode, witte en rosé wijnen. Tijdens een bezoek aan de wijngaard kun je genieten van de prachtige omgeving, de wijngaarden en de proeverijen van de verschillende wijnen. De wijnen van 't Oerlegoed hebben verschillende prijzen gewonnen en zijn van hoge kwaliteit. Een bezoek aan de wijngaard is een geweldige manier om te genieten van de lokale producten en om meer te leren over het wijnproces en de wijnbouw in de Achterhoek.

Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw
Bovenstraat 2,
Bronkhorst, Nederland
Kaart
Bovenstraat 2, Bronkhorst, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het hart van Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, is het sfeervolle Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw gevestigd. Recht tegenover de gerestaureerde Slotkapel uit 1344 van Kasteel Bronkhorst. Bronkhorst heeft sinds 1482 stadsrechten en is met zijn 150 inwoners het kleinste stadje van Nederland. Buiten de historie van Bronkhorst is er rond Herberg de Gouden Leeuw veel te beleven! Wie Herberg de Gouden Leeuw bezoekt stapt binnen in één van de mooiste en oudste stadsboerderijen van Nederland. Van oorsprong bestond deze stadsboerderij uit drie afzonderlijke gebouwen: de burgemeesterswoning uit 1575, de stadsboerderij uit 1650, en de rosmolen uit 1750. Vandaag de dag zijn deze drie monumentale panden geheel gerenoveerd en gemoderniseerd, zodat ze als een echte herberg een warm en modern onderkomen biedt aan haar gasten. Overnachten in Herberg de Gouden Leeuw kan in één van de elegante en modern uitgeruste kamers, die zich verspreiden over de eerste verdiepingen van de drie monumentale gebouwen. Waarvan onze standaardkamers in huis de 4 Linden geheel passend in het monumentale plaatje een bedstee bevatten. Daarnaast bevinden zich nog een aantal kamers zich in een van de bijgebouwen waarvan er 4 op de begane grond zijn. Alle kamers, 25 in totaal, zijn voorzien van modern sanitair en hedendaags comfort, zoals TV en gratis Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 21,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

De Spelerij - Uitvinderij

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Veldweg 5

Leef je uit op een van de leuke speelobjecten of wees een echte uitvinder in de Uitvinderij!

Kom thuis bij de Waag in Doesburg

Eten en drinken
Koepoortstraat 2

Vele reizigers, rovers, handelaren, kooplieden, uitvinders, arbeiders en jonkvrouwen zijn je al voor gegaan: voor iedereen is Stadsbierhuys De Waag altijd een soort tweede huiskamer geweest. Wel een hele oude. Het grand café stamt uit 1478 en is daarmee het oudste restaurant van Nederland!

8-Kastelenroute

Outdooractiviteiten, Bezienswaardigheden
Vorden

De kastelenroute is zowel met de fiets als met de auto te maken. De tocht gaat langs 8-kastelen, die helaas niet te bezoeken zijn. De eerste tocht werd gehouden in 1912.

Zutphen

Steden
Zutphen

Zutphen is een oude Hanzestad gelegen aan rivier de IJssel. De geschiedenis van de stad bestrijkt meer dan 1700 jaar.

Nationaal Park Veluwezoom

Natuur & Parken
Heuvenseweg 6A

Het oudste Nationale Park van Nederland, hoge toppen zoals de Posbank, eindeloze heidevelden, wild spotten en duizelingwekkende haarspeldbochten. Maar ook: gezellige dorpen, imposante landgoederen en de kronkelende rivier de IJssel. Genoeg te ontdekken en beleven.

Thermen Bussloo

Spa en Wellness
Bloemenksweg 38

Geniet van een heerlijke massage of pak je rust in de sauna, Thermen Bussloo biedt vele mogelijkheden!

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 21,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Geopend tot 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.95 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau