Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Geniet in het centrum van de liefdesstad Parijs incl. ontbijt

Hôtel André Latin
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
215,-
totaal: 470,75 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 17 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 3, 4 of 5 dagen in het centrum van de liefdesstad Parijs incl. ontbijt

Er tussenuit en genieten in de liefdesstad doe je tijdens je verblijf in het Hôtel André Latin. Met een ligging tussen de Jardin du Luxembourg en het Place du Panthéon heb je de ideale uitvalsbasis om de trekpleisters van Parijs te bezoeken. Zo zijn natuurlijk de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de Notre Dame niet te missen! Buiten deze grote namen is er nog véél meer te doen! Ben jij een echte cultuur liefhebber? Dan is de begraafplaats Père Lachaise zeker een aanrader tijdens je verblijf! Misschien is dit niet een van de eerste dingen waar je op komt tijdens een stedentrip, maar zeker wel de moeite waard! 's Avonds wandel je langs de verlichte Eiffeltoren of zit je bij de Sacre Coeure met een gezellige sfeer.
Kortom, tijdens je verblijf in Parijs is er genoeg te beleven!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Geniet in het centrum van de liefdesstad Parijs incl. ontbijt

Hôtel André Latin
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel ligt op een steenworp afstand van diverse bezienswaardigheden
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de begraafplaats Père Lachaise
Tips in Parijs

Begraafplaats Père Lachaise
Een begraafplaats is waarschijnlijk niet het eerst waar jij aan denkt tijdens een stedentrip, maar deze is zeker de moeite waard! Het is gelegen in het 20e arrondissement met vanaf de metro halte nog enkele minuten lopen. Het is niet alleen de grootste begraafplaats van Parijs, maar ook nog eens de meest bezochte van de wereld met meer dan drie miljoen bezoekers per jaar! Er liggen hier meerdere beroemdheden begraven, waaronder Jim Morrisen en Oscar Wilde.

Bekijk de lichtshow bij de Eiffeltoren
Overdag is de Eiffeltoren niet verlicht, maar 's avonds krijgt hij een prachtige gouden uitstraling! Elk uur, voor 5 hele minuten lang, kun je de Eiffeltoren zien schitteren met flikkerende lichtjes. Op een heldere avond kun je de show vanuit vele plekken in de stad bekijken, vrijwel overal langs de rivier de Seine in het centrum van Parijs.

Hôtel André Latin
50, Rue Gay-Lussac,
Parijs, Frankrijk
Kaart
50, Rue Gay-Lussac, Parijs, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Verblijf in het Hôtel André Latin, een elegant hotel gelegen in het hart van de liefdesstad Parijs. Het hotel bevindt zich tussen de Jardin du Luxembourg en het Place du Panthéon, waardoor je alles op steenworp afstand hebt. Het hotel zelf heeft een gloednieuwe cocktailbar, vernieuwde lobby en een heerlijk zonneterras. De kamers van Hôtel André Latin zijn standaard voorzien van een airconditioning, televisie, telefoon en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Openbaar parkeren tegen lokale kosten.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Boottocht over de Seine

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten
Quai Saint-Michel 19

Verken Parijs per boot! Tijdens de tocht krijg je informatie over Parijs en heb je een prachtig zicht op de bekende monumenten langs de route. Alle boten hebben een bar aan boord, voor een warm of koud drankje, een glaasje bubbels, snacks of Franse crêpes. Zeker een aanrader tijdens de zomermaanden.

Notre-Dame de Paris

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Rue Du Cloître Notre Dame 14

De Notre-Dame is een schitterend bouwwerk van bijzondere schoonheid en zeer zeker een hoogtepunt in de Franse bouwkunst. De eerste steen werd door paus Alexander III gelegd.

Restaurant La Palette in Parijs

Eten en drinken
43 Rue De Seine

Taylor Swift nam er een videoclip op, bekende schilders, Ernest Hemingway en voormalig president Jacques Chirac kwamen er graag. La Palette is de favoriet van vele en barst van de historie. Schuif aan voor een aperitief na een middag winkelen of kunst kijken in de buurt.

Meerdaagse metrokaart in Parijs

Steden, Tours & activiteiten
-

Van de Arc de Triomphe naar de Notre-Dame en van de Eiffeltoren naar Galleries Lafayette. Met de metro ben je overal in een handomdraai. Koop niet per keer een ticket, maar ga voor één of meerdere dagen.

Louvre

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
1 Cour Carrée

Het Louvre is het meest bezochte museum van Parijs. De Mona Lisa, geschilderd door Leonardo da Vinci en nog altijd een van de bekendste schilderijen ter wereld, is het absolute topstuk van het museum.

Parijs

Bezienswaardigheden, Steden
Rue De Rivoli 156

Parijs, 'de stad van de liefde', 'de lichtstad' en 'de stad van de mode'. De taal, de Champs Elysées, de prachtige bouwwerken, de Eiffeltoren en natuurlijk de Seine beïnvloeden de romantische sfeer in Parijs.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per nacht

Belangrijke informatie

Het hotel is bezig met een renovatie van 16 oktober tot 14 november 2023. De renovatiewerkzaamheden vinden plaats in zowel in de trappenhuizen als in de lounge van de ontvangstruimte. Deze renovatiewerkzaamheden vinden dagelijks plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Helaas kunnen deze werkzaamheden enige geluidsoverlast veroorzaken, het hotel doet zijn best doen om deze tot een minimum te beperken.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Openbaar parkeren tegen lokale kosten.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau