Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Overnachting + belevenis
Minicruise
dagen

6-daagse riviercruise Andalusië o.b.v. volpension en incl. vlucht en excursies

Riviercruise authentiek Andalusië
Sevilla, Andalusië, Spanje bekijk op kaart
Ontdek authentiek Andalusië tijdens een 6-daagse riviercruise o.b.v. volpension en incl. vlucht en excursies

Sevilla is een van de belangrijkste steden uit de Spaanse geschiedenis. De gelijktijdige aanwezigheid van de christelijke en moslimcultuur zorgde niet alleen voor een bloeiende wisselwerking, maar leidde ook tot een rijk verleden met architecturale parels zoals het Paleis de Las Dueñas. Een betoverende ontdekking in de witte Andalusische dorpen. Het op een heuvel gelegen Vejer de la Frontera met zijn witgekalkte woningen en Conil de la Frontera met zijn witte huizen aan de oceaan. De uitgelezen kans om Andalusië te ontdekken en te proeven tijdens deze riviercruise.

Overnachting + belevenis
Minicruise
dagen

6-daagse riviercruise Andalusië o.b.v. volpension en incl. vlucht en excursies

Riviercruise authentiek Andalusië
Sevilla, Andalusië, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5 overnachtingen in een geboekte kajuit naar keuze
  • Retourvlucht naar Sevilla vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks lunchbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet (inclusief 1 gala-avond)
  • Onbeperkt diverse drankjes tijdens het eten en aan de bar, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier (met uitzondering van de speciale kaarten)
  • Inclusief alle genoemde excursies
  • Gratis gebruik van Wi-Fi aan boord
  • Inclusief animatie en een voorstelling van de kapitein en zijn bemanning
  • Inclusief haventaxen
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet je reis er uit:

Dag 1: Sevilla, Spanje

Vandaag gaat je reis beginnen! Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar Sevilla. Je gaat op eigen gelegenheid naar de cruiseterminal, waar de inscheping om 18.00 uur begint. Je wordt welkom geheten met een heerlijk drankje en wordt gelijk getrakteerd op een een voostelling van de bemanning. 's Avonds kun je genieten van een heerlijk diner.

Dag 2: Sevilla - Cádiz, Spanje

Vertrek te voet voor het georganiseerde bezoek van Sevilla (3,5 uur durende excursie en inclusief je reis). Je begint aan de "Plaza d'Espana” gedecoreerd met mozaïektegels en speciaal gebouwd voor de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. De plaats is in de vorm van een halve cirkel en een diameter van 200 meter en symboliseert Spanje die zijn vroegere kolonies verwelkomt. Ze kijkt uit in de richting van de Guadalquivir, die de weg tussen de Atlantische Ocean en Amerika vertegenwoordigt. Langs de bolle kant van de plaats is er een groot lang gebouw. In het centrum van de plaats is er een fontein (gebouwd door Vicente Traver, Valenciaanse architect). Tussen het midden en het paleis vloeien er, ook in een halve boog, kanaaltjes. 4 bruggen verbinden ze en stellen de 4 vroegere koningen van Spanje voor. Je vervolgt het bezoek met de aantrekkelijke wijk van Santa Cruz, waar het aangenaam wandelen is doorheen de typische patio's van Sevilla. De vroegere joodse wijk, is gelegen op het terrein van de oude muur, het is het historische hart van de stad en grenst aan de meest beroemde monumenten van de Andalusische hoofdstad. Plaats van kunst en geschiedenis, de buurt vindt haar oorsprong in de Middeleeuwen en is vol van legendes, kerken en paleizen. Gewaardeerd in het begin van de 20ste eeuw, is ze vandaag een van de meest karakteristieke wijken van Sevilla. Ze is het best bekend door haar reputatie van steile straatjes en schaduwrijke pleinen. Je beëindigt dit volledige bezoek aan Sevilla met de kathedraal, één van de laatste in gotische stijl. Het gebouw werd in de plaats van een almohade-moskee opgetrokken om via een prestigieus monument de welvaart te symboliseren van de Andalusische hoofdstad die na de Reconquista uitgroeide tot een grote handelsstad.

Dag 3: Cádiz, Spanje

Vandaag vertrek je te voet om een 2 uur durend bezoek aan Cádiz te brengen (excursie inclusief). Cádiz is een van de oudste steden van Europa. Het oude centrum brengt al de typische wijken van de stad samen, het bezit over prachtige barokke kerken en elegante herenhuizen, waarvan er vele zijn versierd met beschilderde gevels in delicate pastelkleuren en sierlijke smeedijzeren balkons. In de 18de eeuw bouwde Cristobal de Rojas belangrijke gebouwen in deze buurt op bevel van koning Felipe II om de stad te beschermen tegen maritieme aanvallen: je kunt er het Fort van St Catalina en het Fort van St Sebastian bewonderen. Je gaat verder met het bezoek richting "Plaza de Espana” het vroegere Paleis van Carbon, gebouwd om de Staatsgeneraal te vieren. Op deze plaats is er een monument van de Staatgeneraal van Cádiz, gebouwd door de architect Modesto López Otero en de beeldhouwer Aniceto Marinas. Het bezoek eindigt op de Plaza de las Flores. Laat je betoveren in deze blauw-witte stad. In de namiddag is er een 3,5 uur durende excursie (inclusief) naar de witte dorpen: Vejer de la Frontera en Conil de la Frontera. Vejer de la Frontera is één van de meest betoverende witte dorpen in Andalusië. Het werd in 1976 uitgeroepen tot historische locatie en ontving in 1978 de eerste nationale prijs voor de verfraaing van dorpen. Deze stad, gebouwd op de heuvel die de Barbate rivier domineert, zal je charmeren door haar smalle en kronkelende straatjes, witgekalkte huizen, weelderige patio's en platte daken met terrassen. In het gezelschap van de gids zul je door het historische centrum wandelen. Je wandelt door het Plaza de España, gedomineerd door een prachtige fontein versierd met tegels uit Sevilla. De kerk van Divino Salvador werd gebouwd op de vroegere moskee en heeft de minaret bewaard. Vervolg van de reis naar het vissersdorp Conil de la Frontera. Dit dorp is gelegen aan de kust van de oceaan en lijkt op de Griekse vissersdorpen waar de witte huizen uitkijken op de oceaan. Het historische centrum met zijn witte huizen, witgekalkte straatjes en mooi versierde patio's getuigt van het islamitische verleden. Aan het einde van het bezoek heb je nog een proeverij van de welbekende churros, een beignet-specialiteit om in gesmolten chocolade te dippen.
Deze avond vindt er aan boord van het schip een Flamenco-show plaats.

Dag 4: El Puerto de Santa María - Isla Minima, Spanje

Vandaag vindt er een excursie van 2 uur plaats (inclusief) naar een wijnkelder inclusief proeverij. Je vertrekt te voet, begeleid door een reisleider naar de bodega Osborne, één van de oudste wijnkelders uit de regio, welke al sinds 1772 wijn produceert. De mascotte van het prestigieuze etablissement is een enorme zwarte stier. Je hebt hier tevens een proeverij van 3 wijnsoorten en streekproducten.
Aan het einde van de namiddag bezoek je een typisch Andalusische haciënda (excursie van 1,5 uur inclusief). Je maakt een vaartocht naar Isla Minima waar je een bezoek brengt aan de Andalusische haciënda aan de oever van de Guadalquivir. Je ontdekt de hoofdgebouwen met de prachtige Andalusische patio en woont een paardenshow bij in een van de privé-arena‘s: de kleine maestranza.

Dag 5: Sevilla, Spanje

Vandaag maak je een 3,5 uur durende excursie naar Sevilla, het Paleis van Las Dueñas (inclusief). Het paleis werd tussen de 15e en 16e eeuw gebouwd door de familie Pineda. Het combineert de mudejar-, gotische- en renaissancestijl en omvat verschillende gebouwen, patio's en tuinen. Illustere personages hebben in de loop van de tijd dit huis bewoond: de Hertogin van Alba of de grote dichter Antonio Machado, die in dit huis werd geboren en er een deel van zijn jeugd heeft doorgebracht. Het paleis is een waar kunstwerk op zich. Tijdens het bezoek in de verschillende zalen kun je een rijke collectie meubels, keramiek, antieke voorwerpen en schilderijen bewonderen. Je ontdekt er ook de binnenplaatsen en de prachtige tuinen met meer dan zevenduizend planten, waaronder sinaasappel-, citroen- en palmbomen.

Optioneel kun je er voor kiezen om i.p.v. een bezoek aan Sevilla, deze dag een dagexcursie te maken naar Granada (enkel op reservering vooraf en met een meerprijs van € 72,00 per persoon). Je vertrekt dan per bus naar Granada (3 uur heen en 3 uur terug rijden). De stad dankt haar prestige aan haar Arabische monumenten, met name het Alhambra, een waar paleis van 1001-nacht, en het Generalife, de zomerresidentie van de Koningen.
Trek vanavond je mooiste jurk of kostuum uit de kast, want vanavond is de gala-avond! Iedereen prachtig gekleed bij het diner en wellicht kun je nog een dansje wagen.

Dag 6: Sevilla, Spanje

Vandaag is er weer een einde gekomen aan de riviercruise. Geniet nog even van het ontbijtbuffet aan boord. Om 09.00 uur is de ontscheping in Sevilla. Je gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Sevilla voor je terugvlucht naar Amsterdam Schiphol Airport.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Riviercruise authentiek Andalusië
A-4, Km. 532,
Sevilla, Spanje
Kaart
A-4, Km. 532, Sevilla, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je vaart deze reis met de MS La Belle de Cadix. Het enige schip dat reiswegen over zee en rivieren combineert. Aan boord van dit schip met warme kleuren, talloze gezellige plekjes en een zwembad op het zonnedek, staan flamenco, paella en zongerijpt fruit op het programma. De kajuiten op het bovendek beschikken over grote raampartijen met een Frans balkon, de kajuiten op het tussendek over grote ramen, en die op het hoofddek zijn voorzien van patrijspoorten. Het restaurant bevindt zich op het hoofddek. Hier worden alle maaltijden van de cruise geserveerd. Op het tussendek bevindt zich de salon/bar waar de animatieavonden en aperitief spelletjes plaatsvinden. De pianoramabar, achteraan op het schip op het bovendek, is eveneens een bezoekje waard, voor een aperitiefje voor het diner of een gezellig drankje achteraf.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Bar
  • Lounge
  • Sportschool
  • A la carte restaurant

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

LET OP:
De volgende kosten zijn niet inbegrepen:

  • Ruimbagage
  • Stoelreservering in het vliegtuig
  • Transfer van de luchthaven naar de cruise haven en v.v.

Het volgende is optioneel bij te boeken. Indien dit gewenst is, neem dan contact op met ons service center:

  • Transfer luchthaven-cruise haven (en/of andersom) € 37,50 per persoon per enkele reis
  • Dagexcursie naar Granada à € 72,00 per persoon
Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau