Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Aan of nabij de kust
2, 3 of 4 dagen

Luxe 5*-hotel aan het strand in Noordwijk aan Zee

Grand Hotel Huis ter Duin
Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
77,-
totaal: 195,85 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 39 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een luxe 5*-hotel aan het strand van Noordwijk optioneel incl. ontbijt

Het iconische 5*-Grand Hotel Huis ter Duin is de ultieme get away aan zee waar je geweest moet zijn. Het hotel behoort tot de historische bezienswaardigheden aangezien het dateert uit 1885. In dit hotel kan je optimaal genieten. Is het niet van het strand, dan is het wel van het culinaire eten in de restaurants van het hotel of van het wellnesscentrum. Eén van de restaurants in het hotel heeft zelfs een Michelin ster! Hier kan je je zintuigen laten prikkelen en genieten van gastronomische gerechten met lokale en internationale ingrediënten. Noordwijk aan Zee is een schilderachtige kustplaats en een populaire stad. Maak een wandeling door de oude stadskern en ontdek de vele historische gebouwen en monumenten. Wil je een ontspannen vakantie aan zee? Dan is Grand Hotel Huis ter Duin de ideale keuze!

Aan of nabij de kust
2, 3 of 4 dagen

Luxe 5*-hotel aan het strand in Noordwijk aan Zee

Grand Hotel Huis ter Duin
Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Optioneel: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 5*-hotel
  • Hotel heeft 3 restaurants waarvan 1 met een Michelin ster
  • Gratis gebruik van het binnenzwembad, sauna, fitness- en biljartruimte
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Tip: verken het prachtige duingebied van Noordwijk aan Zee te voet of per fiets
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 4 dagen voor aankomst

Wat is er te doen in de omgeving?

Verken de natuur
Noordwijk aan Zee is omringd door prachtige natuur en er zijn tal van manieren om deze te verkennen. In het voorjaar zijn de bollenvelden in de omgeving een must-see. Tijdens de zomermaanden kan je genieten van het kilometerslange zandstrand en de duinen, terwijl je in de herfst en winter de rustige natuurlijke omgeving kan verkennen en genieten van de veranderende kleuren van de bladeren en de frisse zeelucht. Het is ook mogelijk om te gaan wandelen, fietsen of paardrijden door de duinen, of om een ​​rondleiding te boeken bij een lokale natuurorganisatie.

Bezoek historische bezienswaardigheden
Noordwijk aan Zee heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen en er zijn tal van historische bezienswaardigheden te bezoeken. De Oude Jeroenskerk is een van de meest indrukwekkende gebouwen in de omgeving. Het dateert uit de 14e eeuw en heeft door de eeuwen heen verschillende renovaties en uitbreidingen ondergaan. Het prachtige interieur bevat glas-in-loodramen en houtsnijwerk uit verschillende perioden. Een andere interessante bezienswaardigheid is de Engelmunduskerk in het nabijgelegen dorp Oud-Noordwijk. Deze kerk dateert uit de 12e eeuw en heeft een bijzondere architectuur, met een mix van Romaanse en Gotische stijlen. Er zijn regelmatig rondleidingen beschikbaar om deze historische gebouwen te verkennen.

Geniet van lokale gerechten en drankjes
Noordwijk aan Zee heeft een levendige culinaire scene, waarbij lokale ingrediënten vaak worden gebruikt. Er zijn tal van restaurants en cafés in de omgeving waar je kunt genieten van verse vis, schaal- en schelpdieren en andere lokale gerechten. Probeer bijvoorbeeld eens de verse haring van de lokale vishandel, of geniet van een koffie met gebak bij een van de gezellige koffiehuizen in het dorp. In de zomermaanden kan je genieten van een koud biertje of een cocktail op een van de vele strandpaviljoens langs de kust. Of bezoek een lokale brouwerij om ambachtelijk gebrouwen bier te proeven.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 4 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Grand Hotel Huis ter Duin
Kon. Astrid Boulevard 5,
Noordwijk aan Zee, Nederland
Kaart
Kon. Astrid Boulevard 5, Noordwijk aan Zee, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het vijfsterrenhotel Grand Hotel Huis ter Duin ligt op het hoogste duin van Noordwijk, direct aan het strand. De kamers kijken uit over de Noordzee of de mooie omgeving. Bij de inrichting van het hotel is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Het hotel is aangesloten bij Preferred Hotels & Resorts. In het MC Wellness centrum vind je een schoonheidssalon, kapsalon, health centre en cadeauwinkel. Ter ontspanning zijn er een overdekt zwembad, sauna, fitness- en biljartruimte. Noordwijk is centraal gelegen tussen Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, en op slechts 20 minuten rijden van Schiphol. Het hotel biedt een taxi service naar de luchthaven. In de lente en zomer kan je genieten van de zon en het sublieme uitzicht op de Noordzee vanaf een van de terrassen. De auto kan je parkeren op de privé-parkeerplaats of in de garage.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 17,50 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 47,50 per nacht voor max. 2 honden
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Pooltafel
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Hoogtepunten

Museum Noordwijk

Musea
Jan Kroonsplein 4

Hier krijg je een duidelijk beeld over het vroegere Noordwijk. Er worden ook collecties tentoon gesteld.

Atlantikwall Museum

Musea
Bosweg 15

Dit museum in Noordwijk is ingericht in een reeks bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. Je kunt hier zien hoe er vroeger werd geleefd in deze bunkers. Ook zijn er vaak verschillende exposities.

Space Expo

Musea
Keplerlaan 3

Kom alles te weten over de ruimtevaart en veel bekende astronauten, zoals André Kuipers en Neil Armstrong.

Noordwijk

Steden, Stranden
Noordwijk

Door de jaren heen is Noordwijk van vissersdorp tot bruisende kustplaats met internationale allure veranderd. het 13 km lange zandstrand, de sfeervolle boulevard, het oude centrum en de prachtige duinen en bossen vormen het decor van Noordwijk.

Corpus

Musea
Willem Einthovenstraat 1

In een klein uur beleef je hier een spectaculaire 'reis door de mens'. Hier leer je het lichaam van binnen kennen.

Museum de Zwarte Tulp

Musea
Grachtweg 2A

Dit museum presenteert de geschiedenis van de bloembollenstreek door middel van interactieve tentoonstellingen.

Verplichte kosten
  • SDG Transition Fee: € 8,56 per persoon per nacht
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 47,50 per nacht voor max. 2 honden

Belangrijke informatie

Let op:

  • Het hotel rekent voor elke gast een toeslag die bijdraagt aan de Sustainable Development Goals (SDG) van € 8,56 per persoon per nacht.

SDG Transition Fee
Per 1 januari 2023 start Grand Hotel Huis ter Duin met het in rekening brengen van een SDG Transition Fee aan alle hotelgasten. Op deze wijze wil Grand Hotel Huis ter Duin op transparante wijze invulling geven aan de realisatie van de 17 Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties. De SDG Transition Fee bedraagt EUR 8,56 per persoon per nacht en wordt separaat van kamerprijs en toeristenbelasting in rekening gebracht. De opbrengsten van de transitie fee besteden we, naast de investeringen die we zelf ook doen, aan het realiseren van de 17 SDG’s. Op onze website tref je een overzicht van de diverse investeringen in- en inspanningen voor de SDG’s. Tevens wordt aangegeven welke nominale bedragen geïnvesteerd zijn.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 17,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:30 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.39 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau