Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Van der Valk specials
2, 3 of 4 dagen

Verblijf in 4*-Van der Valk hotel Leusden - Amersfoort

Van der Valk hotel Leusden - Amersfoort
Leusden, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
38,50
totaal: 102,35 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
2, 3 of 4 dagen in 4*-Van der Valk hotel tussen Amersfoort en Utrecht o.b.v logies of logies en ontbijt

Ga op ontdekking in de provincie Utrecht. Het Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort ligt op de uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug, in het Groene Hart van Nederland. Deze locatie is uiterst geschikt om een bezoek aan de Veluwe en bezienswaardige plaatsen in de buurt te combineren. Het hotel ligt op 10 minuten rijden van het prachtige wandel- en fietsgebied Landgoed Den Treek en op een half uur rijden van het prachtige Nationaal Park De Hoge Veluwe. Daarnaast zijn er nog talloze mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Het hotel ligt vlak bij de snelwegen A28 en A1, waardoor je in 10 minuten in het centrum van Amersfoort bent!

Van der Valk specials
2, 3 of 4 dagen

Verblijf in 4*-Van der Valk hotel Leusden - Amersfoort

Van der Valk hotel Leusden - Amersfoort
Leusden, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Gelegen in het Groene Hart van Nederland: Utrechtse Heuvelrug
  • Tip: bezoek de winkelsteden Amersfoort en Utrecht
Wat je kunt doen in de omgeving

Wild spotten op de Veluwe!
De pootafdruk van een edelhert ontdekken. De diepe wroetsporen van het wilde zwijn herkennen. Ooggetuige zijn van een havik in glijvlucht. Met een beetje geluk en de goed getrainde ogen van een gids geeft het bos veel van z’n geheimen prijs en met nog meer geluk vang je een hert, ree, vos of das in je verrekijker. De meeste kans op een wildontmoeting met deze Veluwe-bewoners heb je 's morgens vroeg of juist tegen de schemering.

Utrechtse Heuvelrug
Het recreatiegebied rondom Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug heeft veel te bieden, zowel op sportief gebied als voor ontspanning is er voldoende afwisseling. Zo is er in Amerongen een Tabaksmuseum en vind je bij Rhenen het Ouwehands Dierenpark. In het Nationale Park Utrechtse Heuvelrug ligt het landgoed De Ruiterberg. Het park leent zich uitstekend voor wandel- en fietsroutes. Heide, graslanden, vennen en bossen wisselen elkaar af en hier en daar kom je een landhuis of kasteel tegen.

Utrecht anders bekeken
Utrecht is een fantastische stad om vanaf het water te ontdekken. Kano door de prachtige grachten, langs de gezellige terrassen, en langs een aantal bezienswaardigheden. Ook zijn er in de lantaarns aan de gracht vaak unieke kleinkunsten te zien, wat je vanaf de straat amper kunt bekijken. Je kunt met de kano langs alle plekken in de binnenstad die met het water verbonden zijn. Wil je de ervaring nog unieker maken? Maak dan een nachtvaarttocht door de prachtig verlichte binnenstad van Utrecht! Onder het Domplein vind je een hele historische locatie, namelijk DOMunder! Hier kun je je onderdompelen in ruim 2000 jaar geschiedenis, met spannende verhalen en archeologische schatten. Deze tentoonstelling laat de geschiedenis zien van verschillende tijdslagen die hier verborgen liggen. Met behulp van zaklampen en smartdevices kun je de eeuwenoude verhalen tot leven laten komen. Ga zelf op zoek en beleef de geschiedenis als een echte archeoloog, of boek een rondleiding met een gespecialiseerde gids. Bij het hoekhuis van Eligenhof en de Oudegracht nummer 364 vind je een grote steen aan een ketting. Niets bijzonders zou je denken...maar er gaan wilde verhalen rond over deze steen. Oorspronkelijk is de steen er neergelegd om het huis te beschermen tegen schade bij het slepen van de vrachtgoederen of het rijden van wagens. Maar de doodnormale steen zou bij nieuwe maan bloeden wanner je er een speld in stak. Dat is nog niet alles! 's Nachts zouden de reuzen, heksen en geesten dansen rond de steen en er mee knikkeren en kaatsen over de keien van de Oudegracht. De bewoners konden niet van slapen van het lawaai en hielden uiteindelijk met nachtelijke mensenstoet een optocht om de boze geesten de donkere wateren van de gracht in te bannen. Ze zijn nooit meer gezien of gehoord... Voor de zekerheid heeft men de steen wel aan een ketting gelegd, je weet maar nooit!

Van der Valk hotel Leusden - Amersfoort
Philipsstraat 18,
Leusden, Nederland
Kaart
Philipsstraat 18, Leusden, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Van der Valk hotel Leusden ligt op de uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug, in het groene hart van Nederland. Het hotel bevindt zich tussen de gezellige winkelsteden Amersfoort en Utrecht. Een prima locatie om een bezoek aan de Veluwe en de bezienswaardige plaatsen in de buurt te combineren. Vanuit het hotel kun je ook uitstapjes maken naar bijvoorbeeld attractieparken Dolfinarium Harderwijk, Dierenpark Amersfoort en Walibi World.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,- p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Mondriaanhuis

Cultuur, Musea
Korte Gracht 11

Het Mondriaanhuis is een museum over het leven en werken van Piet Mondriaan. De kenmerken van zijn kunst zijn vooral de horizontale en verticale zwarte lijnen die hij gebruikte.

Hofje de Armen de Poth

Cultuur, Bezienswaardigheden
Pothstraat 16

Oorspronkelijk uit 1350 werden hier de zieken verzorg door De Broederschap van de Heilige Geest. Tegenwoordig bied de stichting onderdak aan oudere mensen die het niet zo breed hebben.

Sint Joris Kerk

Cultuur, Bezienswaardigheden
Hof 1

Historische kerk in Amersfoort uit het middeleeuwse tijdsperk.

Waterlijn Rondvaarten

Boottochten en watersporten, Tours & activiteiten
Krommestraat 5

Waterlijn rondvaarten geeft u de mogelijkheid om een rondvaart te nemen door Amersfoort. Er zijn verschillende routes die u kunt ontdekken en het kost u 5 euro per persoon.

Amersfoort

Steden
Amersfoort

In de vele monumenten, straatjes en grachten voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. Je kunt heerlijk winkelen in het centrum of pak de fiets en verken de natuur!

Onze Lieve Vrouwentoren

Bezienswaardigheden
Krankeledenstraat 30

98 meter hoge toren die het twee na hoogte laat-middeleeuwse toren van Nederland is

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,- p.n.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.70 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten zijn inclusief of bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking, afhankelijk van het gekozen arrangement

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau