Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

All-inclusive vakantie in de natuurrijke omgeving van het Duitse Thüringen

Fair Resort Sport-& Wellnesshotel
Jena, Thüringen, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 3, 4, 5 of 6 dagen van een all-inclusive vakantie in de natuurrijke omgeving van het Duitse Thüringen in Jena

Geniet van een vakantie in het comfortabele Fair Resort Sport-& Wellnesshotel in de Duitse universiteitsstad Jena! Hier moet je zijn als je sportief bent ingesteld en ook van relaxen houdt. Het ligt lekker centraal in de Duitse bondsstaat Thüringen en biedt veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Het hotel staat in een mooie groene omgeving en heeft faciliteiten voor de volgende sporten: tennis, bowling, fitness en badminton. Het wellnesscentrum bestaat onder meer uit een overdekt zwembad, een solarium en diverse sauna’s. Bij mooi weer kun je ook gebruik maken van het buitenbad. Jena is een leuke stad met een gezellig centrum, leuke winkels en tal van bezienswaardigheden. Hoogtepunten zijn onder andere de enorm hoge Jentower, de gotische Stadtkirche St. Michael, de Friedrich-Schiller-Universität, de middeleeuwse stadsmuur, het stadhuis, het Zeiss-Planetarium en de botanische tuinen met Goethe herdenkingsplaats. Je kunt bovendien een aantal interessante musea bezoeken, bijvoorbeeld het Schott GlasMuseum en het Optisches Museum. De stad ligt midden in het Saaletal en is omgeven door prachtige natuur. Hier kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken. Onderweg kun je genieten van wonderschone uitzichten. Vanuit Jena kun je verder diverse andere leuke steden, zoals Weimar en Erfurt, in de omgeving bezoeken.

Autovakanties
dagen

All-inclusive vakantie in de natuurrijke omgeving van het Duitse Thüringen

Fair Resort Sport-& Wellnesshotel
Jena, Thüringen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Lichte lunch en een namiddag snack
  • Diner in buffetvorm
  • Dagelijks onbeperkt (alcoholische) dranken 06.30 – 21.00 uur
  • 1 x een uur badminton of tennis per kamer
  • Bezoek aan de 'Thüringer Kristallhof'
  • 10% korting op shoppen bij Griesson werksverkauf (minimale besteding van € 10,00)
  • Wellnessvoucher t.w.v. € 5,00 en 10% korting op behandelingen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: probeer een typische snack uit de streek: de Thüringer bratwurst
Wat is er te doen in de omgeving?

Botanische Tuin Jena
De botanische tuin, die zowel een onderwijs- als onderzoekstuin is, is zeker een bezoekje waard. Op de 4.5 hectare grote oppervlakte groeien ongeveer 12.000 planten uit alle klimaatzones. De in 1586 aangelegde botanische tuin van Jena is na Leipzig de oudste voorziening in zijn soort. Het inspecteurshuis herbergt een gedenkplaats aan Goethe, die zelf actief meewerkte aan de reorganisatie van de tuin. De botanische tuin is gelegen in het centrum van Jena en fungeert als 'het groene long' in een stedelijk klimaat.

Wandelroute Saale Horizontale (Jena)
Er kan rondom Jena ook heerlijk gewandeld worden. De ' Saale Horizontale' is een 72 kilometer lange wandelroute rondom Jena die door een spectaculaire beboste heuvellandschap met prachtige schelpkalkhellingen loopt. Vanaf de 'Saale Horizontale' heb je een prachtig uitzicht over weilanden afgewisseld met groene beukenbossen. Daarnaast zie je in de verte ook de kleine dorpjes, kastelen en paleizen en natuurlijk de traditionele universiteitsstad Jena. Een aanrader voor wandelliefhebbers!

Erfurt
Erfurt ligt in de Duitse deelstaat Thüringen en is tevens de hoofdstad. Erfurt is de bakermat van de professionele tuinbouw en heeft daarom als bijnaam 'Bloemenstad'. Deze stad is dan ook een waar walhalla voor natuurliefhebbers. Breng een bezoek aan de bekende Kakteen Haage cactuskwekerij, het Egapark en The German Horticultural Museum. Naast veel groene plekken heeft Erfurt ook historische hotspots. Slenter door de smalle, geplaveide straatjes langs de typische middeleeuwse huisjes en loop over de Krämerbrücke. Dit is de langste bebouwde brug van Europa. Ook erg mooi is de klokkentoren van Ägidienkirche en de oude Joodse Synagoge. Er is zoveel te ontdekken in Erfurt!

Fair Resort Sport-& Wellnesshotel
Ilmintzer Landstraße 3,
Jena, Duitsland
Kaart
Ilmintzer Landstraße 3, Jena, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Fair Resort Sport- en wellnesshotel ligt in Jena, vlakbij het natuurreservaat Mittleres Saaletal. Het resort heeft een tuin met een buitenzwembad met ligbedden. Het hotel beschikt ook over een binnenzwembad en fitnesscentrum. Voor ontspanning kan je terecht in de spa. Bij de bar van het hotel kan je een drankje drinken en voor een diner ga je naar het restaurant. Verder is er in het hele hotel gratis Wi-Fi. Alle kamers zijn standaard voorzien van onder andere een kluisje, bureau met telefoon, televisie en een eigen badkamer met douche, badjas en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 5,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Freyburg

Steden
Freyburg

De stad Freyburg ligt in Saksen-Anhalt en is het centrum van de wijnbouwstreek. Proef en ontdek hier wijnen die in Nederland amper te verkrijgen zijn.

Dierenpark Memleben

Dierentuinen en aquaria
Moenchsweg 1, Memleben

Op maar 8 minuten verwijderd van Wohlmirstedt ligt het Erlebnistierpark Memleben. Met een tropisch huis, enkele attracties en bijzondere dieren is dit een uitje voor jong en oud!

De dom van Erfurt

Bezienswaardigheden, Cultuur
Domstufen 1, Erfurt

Kom en bezichtig de gotische, oudste en belangrijkste kerk van Erfurt, de hoofdstad van de deelstaat Thüringen

Natuurpark Saale-Unstrut-Triasland

Natuur & Parken
Unter Der Altenburg 1, Nebra

Eén van de prachtige parken van Saksen-Anhalt. Het nationale park is met zonsopgang en zonsondergang op haar mooist.

Burg Querfurt

Bezienswaardigheden, Cultuur
Querfurt

De grootste burcht in midden-Duitsland. Kom meer te weten in het kasteel zelf of eet heerlijke lokale gerechten in het restaurant.

Zwickau

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Bürgerschachtstraße 2K

Zwickau is een oude handelsstad. Bijna alle bezienswaardigheden van Zwickau zijn te vinden in het oude centrum. Het belangrijkste historisch gebouw is de Dom St. Marien.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 5,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau