Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Dagje uit
dagen

Ontdek de grootste tropische vakantiebestemming van Duitsland: Tropical Islands Resort!

Tropical Islands Woodland Home
Krausnick, Brandenburg, Duitsland bekijk op kaart
3 of 4 dagen chillen in Europa's grootste tropische vakantiewereld op basis van logies of inclusief ontbijt

Op ongeveer 60 kilometer van Berlijn vind je in een oude hangar Tropical Islands. Het is het grootste tropische resort van Europa waar je je geen moment zult gaan vervelen! De vele attracties zorgen voor een adrenaline boost of juist een ontspannen vakantiegevoel. Glij van de langste wildwaterbaan van Duitsland of leer surfen op "de staande golf". Na al dat gespetter kun je een lekker hapje eten in een van de restaurants op het resort of een ijsje eten bij de ijssalon! In je accommodatie is het heerlijk bijkomen en kun je bij mooi weer de grill aansteken en er nog een gezellige avond van maken.

Dagje uit
dagen

Ontdek de grootste tropische vakantiebestemming van Duitsland: Tropical Islands Resort!

Tropical Islands Woodland Home
Krausnick, Brandenburg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • Verblijf tot juli o.b.v. logies, vanaf 1 juli inclusief ontbijt!
  • Inclusief gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Inclusief dagelijks toegang tot TROPICAL ISLANDS waterpark
  • Gratis toegang tot het saunagebied t.w.v. € 14,00 per volwassene
  • Gratis gebruik van de fitnessclub (v.a. 16 jaar)
Wat is er te beleven?

Tropical Islands attracties
In de hangar zijn vele adembenemende themawerelden gemaakt met bijvoorbeeld een groot regenwoud met flamingo's, fazanten en vlinders. Je vindt er diverse water werelden zoals een prachtige lagune met rotsen, een grot en een waterval! Natuurlijk zijn er tal van glijbanen met als hoogtepunt de nieuwe dubbele raceglijbaan. De glijbaan is voor de echte durfal. Je raast maar liefst over een lengte van 200 meter naar beneden! Tijdens je rit kun je op verschillende plekken de voortgang van je tegenstander volgen, wie weet ben jij de snelste! Voor de jongere gasten is er de "bandenschuif", deze is een stuk rustiger dan de "Crazy River" en is geschikt voor het hele gezin. Om even lekker weg te dromen plof je neer op een van de ligstoelen op het zandstrand mét palmbomen van de Zuidzee, misschien kom je eindelijk eens toe aan dat ene boek? In het sauna- en spalandschap van 10.000 m2 kun je heerlijk ontspannen in een van de sauna's, voor het ultieme "zen gevoel" boek je (tegen betaling) een fantastische massage!

Tropical Islands Woodland Home
Tropical-Islands-Allee 1,
Krausnick, Duitsland
Kaart
Tropical-Islands-Allee 1, Krausnick, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Een tropische verrassing vlakbij Berlijn! Tropical Islands is het grootste tropische resort van Europa en het kan niet anders dan dat je hier een bijzondere vakantie gaat vieren. Het resort biedt volop ontspanning en plezier voor alle leeftijden met leuke activiteiten en attracties. Nagebouwde tropische dorpen, de zuidzeeën, glijbanen een regenwoud en een prachtige lagune zijn slechts een kleine greep uit de vele toffe dingen die je allemaal kunt gaan beleven! Je accommodatie is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De lekkere woonkamer of je terras is de ideale plek om, na een dag op avontuur te zijn geweest, met een lekker drankje en hapje even bij te komen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Skelter- en bolderkarverhuur
  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Waterpark

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
Hoogtepunten

Bersteland

Natuur & Parken, Steden
Dorfstrasse 64

Bersteland is een gemeente in de Duitse deelstaat Brandenburg en maakt deel uit van het Landkreis Dahme-Spreewald. De gemeente bestaat sinds 1 februari 2002 en is onderdeel van het Ambt Unterspreewald.

UNESCO-biosfeerreservaat Spreewald

Natuur & Parken, Bezienswaardigheden, Recreatie en spellen, Boottochten en watersporten
L44

Het bijzondere aan het Spreewald is dat het landschap parkachtig is en doorkruist wordt door talrijke riviertjes. Het gebied heeft een enorme rijkdom aan Flora en Fauna. Je kunt tochten boeken voor één of meerdere dagen, zodat je de omgeving per fiets, kano of Spreewald-schuit kunt verkennen.

Lehde: Giethoorn over de grens

Natuur & Parken, Recreatie en spellen, Boottochten en watersporten, Tours & activiteiten, Outdooractiviteiten
Lehdscher Weg

Giethoorn over de grens, zo wordt Lehde ook wel genoemd. De punters worden hier nog steeds met een lange stok vooruit geduwd. Jaarlijks trekt dit gebied, dat al omstreeks het jaar 1920 een toeristische trekpleister was, ruim twee miljoen bezoekers.

East Side Gallery

Bezienswaardigheden, Cultuur
Mühlenstraße

Het grootst overgebleven stuk van de Muur in Berlijn. Gelegen langs de Mühlenstrasse. De East Side Gallery is zo bijzonder omdat het één van de weinige overblijfselen is van de Muur.

Checkpoint Charlie

Bezienswaardigheden, Cultuur
Friedrichstraße 43-45

Checkpoint Charlie was, samen met de Glienicker Brücke, de bekendste grensovergang in tijden van de Koude Oorlog.

Potsdamer Platz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Potsdamer Platz

De Potsdamer Platz is een van de bekendste pleinen in het centrum van Berlijn en tevens een belangrijk verkeersknooppunt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau