Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Dagje uit
Pretparken
dagen

Luxe stadshotel in Kaatsheuvel incl. ontbijt en entree tot de (Winter) Efteling

Hotel 't Peperhuys
Kaatsheuvel, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2 dagen in een luxe stadshotel in Kaatsheuvel op loopafstand van de Winter Efteling incl. ontbijt en entree tot de (Winter) Efteling

Ervaar de magie van de Winter Efteling en Brabant in een 2-daags arrangement met 1 dag toegang tot het park. Op een korte wandeling van het hotel ontdek je een sprookjesachtige wereld vol sneeuw en lichtjes. Geniet van winterse attracties, warme vreugdevuren en de betoverende sfeer. Na een dag vol plezier kom je tot rust in je hotel, met de natuur en Breda dichtbij voor nog meer ontspanning. Brabantse gezelligheid en winterwonderland in één!

Dagje uit
Pretparken
dagen

Luxe stadshotel in Kaatsheuvel incl. ontbijt en entree tot de (Winter) Efteling

Hotel 't Peperhuys
Kaatsheuvel, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x dag entree tot de Efteling t.w.v. € 42,00 p.p.
  • De Efteling ligt op slechts 20 minuten wandelen van het hotel!
  • De Winter Efteling vindt plaats t/m 4 februari 2024!
  • Mooie wandel- en fiets routes in de omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
De Winter Efteling

Ontdek de Winter Efteling in Kaatsheuvel, waar Nederlands meest bekende pretpark sinds 1952 bezoekers betovert. Dit winterseizoen is het park omgetoverd tot een magisch winterparadijs met sfeervolle verlichting, potkachels en nieuwe attracties zoals snowglobes en lichtgevende vlinders bij Symbolica. Jong en oud genieten van hartverwarmend entertainment, schaatsplezier op de Warme Winter Weide en spectaculaire shows zoals Aquanura.

Proef de smaak van winter met heerlijke chocomel, glühwein en Brabantse worstenbroodjes. Beleef de nostalgie in het wereldberoemde Sprookjesbos en ontmoet je favoriete sprookjesfiguren. Zoek je spanning? Waag je aan de Baron, Vliegende Hollander of Python voor een adrenalinekick. Met jaarlijks ca. 5 miljoen bezoekers blijft de Efteling een wereld vol wonderen, nu met een extra vleugje wintermagie!

De Efteling dagkaart kun je op de dag van aankomst bij het hotel ophalen.

Voor meer informatie en over het park en om je bezoek te reserveren kun je klikken op deze link.

Hotel 't Peperhuys
Peperstraat 8,
Kaatsheuvel, Nederland
Kaart
Peperstraat 8, Kaatsheuvel, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel 't Peperhuys is een charmant hotel met maar 7 kamers. Het hotel ligt in het centrum van Kaatsheuvel en op slechts een kwartiertje lopen van de Efteling. Door het gebruik van natuurlijke materialen is het interieur van het hotel modern en rustgevend. Tijdens je verblijf krijg je een heerlijk ontbijt. Er zijn kamers voor 2 personen tot en met 6 personen. De kamers beschikken onder andere over een badkamer met inloopdouche en föhn. Verder is de kamer voorzien van een airconditioner, smart-TV, koffie- en theefaciliteiten en een koelkast. Je kan gratis parkeren bij het hotel op basis van beschikbaarheid.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, op basis van beschikbaarheid
Parkeerkosten
Gratis
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Efteling

Attractieparken
Europalaan 1

De Efteling is een prachtig attractiepark met spannende attracties, sprookjes en te gekke shows! Dit park is leuk voor jong en oud!

N.P. De Loonse en Drunense Duinen

Natuur & Parken
De Loonse En Drunense Duinen

N.P. De Loonse en Drunense Duinen wordt ook wel de Brabantse sahara genoemd. Geniet hier van grote zandvlaktes, heide en bossen.

Tilburg

Steden
Tilburg

Het centrum van Tilburg biedt volop verrassingen. Het is een ware ontdekkingstocht. Je vindt er ca. 370 winkels en 170 horecazaken.

Geertruidenberg

Steden
Koestraat 2

Duik in het verleden van Geertruidenberg, Vestingstad aan De Biesbosch. Wandel langs de vestinggrachten, bolwerken en ravelijnen.

Het Proeflokaal - La Trappe Bierbrouwerij

Tours & activiteiten, Wijngaard / bierbrouwerij
Eindhovenseweg 3

De abdij van La Trappe ligt in een prachtige landelijke omgeving die het waard is om te ontdekken. Geniet te midden van de prachtige tuinen van het trappistenklooster van de trappistenbieren.

Nationaal Monument Kamp Vught

Bezienswaardigheden, Musea
Lunettenlaan 600

Nationaal Monument Kamp Vught is een herdenkingsplaats met museum over het concentratiekamp Kamp Vught dat daar in de Tweede Wereldoorlog gevestigd was.

Belangrijke informatie

Let op:
Indien je hebt geboekt met een ticket voor de Efteling, dien je zelf je bezoek te reserveren op hun website. De tickets ontvang je in het hotel.

Parkeren

Ja, op basis van beschikbaarheid

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Geopend tot 20:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau