Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Van der Valk specials
2, 3 of 4 dagen

4*-Van der Valk nabij Heerenveen o.b.v. logies

Van der Valk Hotel Wolvega
Wolvega, Friesland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
58,24
totaal: 141,09 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in luxe 4*-Van der Valk hotel nabij Heerenveen o.b.v. logies

Van der Valk Hotel Wolvega is een ideaal startpunt voor het ontdekken van de schoonheid van Friesland! Verken de mooie en waterrijke provincie Friesland vanuit Wolvega, centraal tussen Heerenveen en de plaatsen Giethoorn en Steenwijk in. Natuur- en cultuurliefhebbers kunnen hun hart op ophalen in het nabij gelegen Nationale Park De Weerribben, een gebied dat zowel te voet als per fiets kan worden bewonderd. Ga ook zeker de Koloniën van Weldadigheid bezoeken, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De Koloniën van Weldadigheid bieden een prachtig landschap dat ca. 200 jaar na het ontstaan nog steeds herkenbaar is. Geniet 's avonds van een smaakvol diner in het sfeervolle restaurant of drink een borrel in de gezellige Birdy's Bar.

Van der Valk specials
2, 3 of 4 dagen

4*-Van der Valk nabij Heerenveen o.b.v. logies

Van der Valk Hotel Wolvega
Wolvega, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen o.b.v. logies
  • Hotel gelegen nabij Thialf (10 km) en N.P. De Weerribben (24 km)
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij het hotel (tegen betaling)
  • Hotel heeft een zwemplas met eigen zandstrand
  • Hotel op Zoover beoordeeld met een 8,6!
  • Ook familiekamers beschikbaar!
  • Gratis gebruik van de fietsenstalling in het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: combineer met een dagje Giethoorn (20 km)
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst

Wat te doen in Wolvega

Wandelen over het Stellingenpad
Het Stellingenpad is verkozen tot een van de beste wandelroutes van de Benelux. Het pad loopt door een rustig en onontdekt gebied: de Stellingwerven, uitgestrekt door Zuidoost Friesland, de kop van Overijssel en Drenthe. Het gebied kent zijn eigen cultuur, geschiedenis en taal. Het wandelpad is in totaal maar liefst 260 km lang en voert o.a. door het Drents-Friese Wold, langs de Weerribben en naar vestingstadjes.

Op pad in natuurgebied de Rottige Meente
Een van de leukste activiteiten in de omgeving van Wolvega? Trek je wandelschoenen aan en ga op pad in de Rottige Meente. Hoewel de naam misschien niet heel aantrekkelijk klinkt, is dit waterrijke natuurgebied misschien wel een van de mooiste wandelgebieden van Friesland. Dit wonderschone laagveenmoeras dat ontstaan is door turfwinning wordt doorkruist door fiets- en wandelpaden en kanoroutes.

Friese streekbiertjes proeven
Gek op speciaal bieren? Wip dan even binnen bij Pub 84 voor een lekker lokaal biertje. In deze gezellige kroeg aan het centrumplein in Wolvega deelt eigenaar Guido graag zijn kennis en passie voor bier. Hij schenkt er zelfs zijn eigen bier: de vlierbloesem IPA met Nieuw-Zeelandse hop. Getest en goedgekeurd! Ook leuk: in Pub 84 kun je terecht voor een high beer, een bierproeverij met bijpassende hapjes.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Van der Valk Hotel Wolvega
Atalanta 10,
Wolvega, Nederland
Kaart
Atalanta 10, Wolvega, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Van der Valk Hotel Wolvega in het Friese plaatsje Wolvega staat op ongeveer een kilometer van het centrum. Bij dit Van der Valk-hotel kun je goed dineren in het à-la-carte-restaurant met terras aan het water. In de gezellige Birdy's Bar praat je nog even na over je belevenissen van de dag, ondertussen genietend van een heerlijk drankje. De 105 comfortabele hotelkamers zijn voorzien van gescheiden bedden, telefoon, televisie, een kluisje, airconditioning, een minibar, gratis Wi-Fi en een balkon of terras. De eigen badkamer is uitgerust met ligbad, aparte douche, toilet en föhn. De auto kun je gratis parkeren bij de accommodatie en ook is het gebruik van Wi-Fi kosteloos. Thialf ligt 10 km verderop, en het nationaal park De Weerribben bevindt zich op 24 km afstand.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Recreatie en spellen
Paasloërweg 14A

Beleef een avontuur in de natuur bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo! Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcoursen met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog. Van april t/m november zijn de deuren geopend.

Maatschappij van weldadigheid

Natuur & Parken
Majoor Van Swietenlaan

In de Koloniën van Weldadigheid ervaar je het unieke verhaal van Johannes van den Bosch die vanuit zijn ideologie geloofde in een maakbare samenleving. Door werk, scholing en zorg wilde hij de paupers uit de stedelijke gebieden een beter leven bieden. Hiervoor stichtte hij in 1818 de Maatschappij van Weldadigheid op. Een uniek verhaal waarvan de sporen nog steeds zichtbaar zijn in het landschap en het cultureel erfgoed.

't Lokaal in Kalenberg

Eten en drinken
Kalenbergerpad 2

Voor een koffiepauze - mét Blokzijler Brok! - tijdens of na je vaart kan je terecht bij 't Lokaal. Het voormalige kerkje is omgetoverd tot een pittoresk cafeetje. Je vindt het naast recreatie- en rondvaartbedrijf Pieter Jongschaap.

Steenwijk

Steden
Steenwijk

Steenwijk was vroeger een vestingstadje. Het heeft een gezellig centrum waar je een dagje lekker kunt gaan winkelen of een mooie wandeling kunt maken langs de stadsgrachten.

Museums Vledder

Musea
Brink 1

Dit is een stichting bestaande uit verschillende collecties, valse kunst, glaskunst, Drentse kunst en verschillende tentoonstellingen.

N.P. de Weerribben-Wieden

Natuur & Parken
Nationaal Park Weerribben-Wieden

Geniet van een prachtige vaartocht door Nationaal Park de Weerribben-Wieden of ontdek het gebied wandelend of per fiets.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 4% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau