Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Natuur
4 dagen
Incl. ontbijt

STUNT! ⚡️ 4 dagen Noord-Brabant incl. ontbijt, diner en rondvaart door de Biesbosch

Hotel 't Trefpunt
Made, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
124,50
totaal: 289,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 71 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf in de natuurrijke omgeving van Noord-Brabant incl. ontbijt en 1x rondvaart door de Biesbosch

Geniet in de adembenemende natuur van Noord-Brabant tijdens je verblijf in het Hotel 't Trefpunt. Vanaf het hotel heb jij het ideale startpunt om de omgeving van Noord-Brabant te ontdekken. Stap op je fiets en ga de 'voortuin' van Nationaal Park De Biesbosch in via het buitengebied, langs de landerijen, over de dijken en door langgerekte lintdorpen. Tijdens een stop geniet je van streekproducten bij de lokale ondernemers, hoe leuk is dat. Ook voor wandelaars is er een zeer ruim aanbod. Zo wandel je richting De Worp, waar rust, natuur en de sfeer van vroeger nog aanwezig zijn. Tijdens je verblijf maak je een rondvaart van 2 uur door het Nationaal Park De Biesbosch. Dit is dus 2 uur volop genieten van de adembenemende natuur.

Natuur
4 dagen
Incl. ontbijt

STUNT! ⚡️ 4 dagen Noord-Brabant incl. ontbijt, diner en rondvaart door de Biesbosch

Hotel 't Trefpunt
Made, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 2 gangendiner op dag van aankomst
  • Rondvaart door de Biesbosch (2 uur)
Rondvaart door de Biesbosch

Op ca. 5 km afstand van het hotel ben jij op locatie om te genieten van een 2 uur durende rondvaart door de prachtige Biesbosch. Het Nationaal Park De Biesbosch is een beschermd natuurgebied waar jij verschillende soorten dieren in het wild zult gaan zien. Zo is de bever de bekendste inwoner van het natuurgebied, maar vind je er o.a. ook vossen, hazen en bijzondere vogels en vissen. Welke dieren spot jij allemaal?

Let op:
Deze tochten gaan dagelijks vanaf april tot en met september. Indien de rondvaart niet vaart, is het mogelijk om zonder meerprijs 1 dag een stadsfiets te huren bij het hotel. Mogelijkheid om te upgraden naar een E-bike tegen een meerprijs (graag vooraf reserveren door contact met het hotel op te nemen)

Hotel 't Trefpunt
Raadhuisplein 1A,
Made, Nederland
Kaart
Raadhuisplein 1A, Made, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit Brabantse familiehotel ligt in het centrum van Made. Het ligt in een mooie groene omgeving en nabij de Efteling. De gerenoveerde kamers zijn voorzien van een televisie, kluisje, gratis Wi-Fi en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Het gezellige restaurant De Steenhoeve is voorzien van airconditioning en hier kun je heerlijk eten in bourgondische sfeer. Tevens beschikt het hotel over een terras waar je heerlijk kunt genieten van een drankje en een hapje. De auto kun je gratis parkeren en voor de elektrische fiets is er een oplaadpunt aanwezig.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Hoogtepunten

Geertruidenberg

Steden
Koestraat 2

Duik in het verleden van Geertruidenberg, Vestingstad aan De Biesbosch. Wandel langs de vestinggrachten, bolwerken en ravelijnen.

Nationaal Park De Biesbosch

Natuur & Parken
Drimmelen

Geniet hier van de prachtige natuur die het gebied rijk is, maar voor een écht avontuur ga je actief op pad vanaf het water, te voet of met de fiets. Zonnepont 7 brengt je vanaf het Biesboschcentrum naar het Griendmuseumpad. Via een 5-kilometer lange route wandel je dwars door het groen en het leven van de griendwerkers naar de Stenen Keet.

Park Valkenberg

Natuur & Parken
J.f. Kennedylaan

Na de aanleg van de nieuwe stadsomwalling in 1531 was de locatie van het huidige stadspark Valkenberg daarbinnen komen te liggen. Het oude huis Valkenberg aan de Catharinastraat werd samengetrokken met percelen buiten de muur. Hendrik III liet hier een tuin aanleggen in renaissance vormen, verdeeld in rechthoekige vakken en versierd met beelden.

Kasteel Van Breda

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kasteelplein 10

Al zeer vroeg in zijn geschiedenis staat dit kasteel met zijn prachtige slotgracht bekend om zijn warme band met leden uit het huis van Oranje-Nassau. Het kasteel werd omstreek 1350 gebouwd en diende als woonverblijf van de Hollandse edelman Jan van Polanen.

Breda's Begijnhof Museum

Musea
Catharinastraat 29

Het Begijnhofmuseum is een zogenaamde buitenpost van het Breda's Museum en is gevestigd in huisje 29 op het hof. Het museum geeft inzicht in de leefwereld van de Bredase begijnen.

Onze Lieve Vrouwekerk Breda

Bezienswaardigheden
Kerkplein 2

Midden in het centrum aan de Grote Markt staat het belangrijkste monument van de stad. In de kapel liggen tientallen leden van de familie van Hendrik III van Nassau-Breda begraven.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau