Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Geniet van een stedentrip naar Rambouillet incl. ontbijt

Hôtel Mercure Rambouillet Relays du Château
Rambouillet, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
Geniet van een 2-, 3-, 4- of 5-daagse stedentrip naar Rambouillet incl. ontbijt

Rambouillet, een stad ten zuidwesten van Parijs met een rijke geschiedenis. Misschien is het niet de eerste stad waar je aan denkt als je het woord ''stedentrip'' hoort, maar niets is minder waar. De koninklijke stad staat bekend om zijn kunst, geschiedenis en uitgestrekte bossen. Een wandeling of fietstocht door de adembenemende natuur is hier dan ook zeker niet te missen! De echte eyecatcher van de stad is het hoofdmonument: Kasteel van Rambouillet, die is gebouwd in de 14e eeuw. Tijdens een bezoek aan het kasteel loop je vol bewondering door de 150 hectare tuinen. Duik het centrum in en slenter door de winkelstraat met gezellige, kleine winkeltjes. Ben jij een echte shop-a-holic? Rij dan 45 km richting Parijs en laat je verwennen door het brede aanbod aan winkels. Buiten winkels staat Parijs natuurlijk bekend om zijn Eiffeltoren en nog véél meer!
Kort om: tijdens je verblijf in Rambouillet hoef jij je geen moment te vervelen.

Stedentrips
dagen

Geniet van een stedentrip naar Rambouillet incl. ontbijt

Hôtel Mercure Rambouillet Relays du Château
Rambouillet, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Rambouillet staat bekend om zijn rijke geschiedenis
  • Tip: bezoek het Kasteel van Rambouillet
Hôtel Mercure Rambouillet Relays du Château
1 Pl. de la Libération,
Rambouillet, Frankrijk
Kaart
1 Pl. de la Libération, Rambouillet, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Mercure Rambouillet Relays du Château is een voormalig postkantoor uit de 16e eeuw gelegen net buiten het centrum van Rambouillet ten zuidwesten van Parijs. Het hotel beschikt over een restaurant, terras en fitnessruimte. De 83 comfortabele kamers zijn voorzien van een airconditioning, televisie, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel. Parkeren is mogelijk in de omgeving tegen meerprijs.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbare parkeergelegenheid
Parkeerkosten
Ca. € 9,40 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Pooltafel
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Kasteel van Dampierre

Kastelen
2 Grande Rue

Het kasteel dat gebouwd werd in de 16e eeuw door de familie de Clermont, werd bezocht door François 1 en vernield tijdens de godsdienstoorlogen. Dit pareltje uit de renaissance werd in 2002 verwoest door een brand en wordt nu gerestaureerd. Bewonder het vroeg-antiek meubilair, de collectie wapens, de watertuinen, het labyrint van buksbomen waarin legendes en symbolen samengaan.

De tuinen van Versailles

Kastelen
Place D'armes

De perfecte symmetrie, de nauwkeurig gesnoeide heggen en struiken, de talloze vijvers, vergulde fonteinen, beelden, paviljoenen, lusthofjes en zuilengalerijen. Maar ook de kaarsrechte, kilometers lange wandelpaden en het ingenieuze spel met perspectief vormen samen met de kolossale afmetingen het handelsmerk van de tuinen van Versailles.

Kasteel van Versailles

Kastelen
Place D'armes

Het kasteel van Versailles, meesterwerk van classicistische kunst en gebouwd in de 17e eeuw, trekt bezoekers uit de hele wereld aan. Dit majestueus gebouw, symbool van pracht en overdrijving, was tijdens de monarchie het decor voor talrijke evenementen en prestigieuze feesten. Het kasteel staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Eiffeltoren

Bezienswaardigheden, Cultuur
5 Avenue Anatole France

Nummer 1 trekpleister is natuurlijk de Eiffeltoren, het symbool van Parijs. Met de lift is het mogelijk om te genieten van een uniek uitzicht over Parijs vanuit de Eiffeltoren.

L'Arc de Triomphe

Bezienswaardigheden, Cultuur
L'arc De Triomphe De L'etoile

De l'Arc de triomphe staat aan de bekende Champs d'Elysées en is een ware trekpleister. De l'Arc de Triomphe is ontworpen door de bekende Franse ontwerper Jean-François Chalgrin.

Ladurée

Eten en drinken
75 Av. Des Champs-Élysées

Thee drinken met macarons bij Ladurée is een ervaring die je nooit meer vergeet. In een stijlvolle omgeving geniet je van de iconische zoetigheid in je favoriete smaak. Al is de Ispahan, een macarontaartje met rozensmaak, frambozen en lycheevulling, misschien nog wel lekkerder.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja, openbare parkeergelegenheid

Parkeerkosten

Ca. € 9,40 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 7.88 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau