Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Wellness
dagen

Genieten nabij Rotterdam in 4*-hotel incl. ontbijt en toegang wellnessresort Elysium

Novotel Rotterdam Schiedam
Schiedam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
2 of 3 dagen heerlijk ontspannen in 4*-hotel vlakbij Rotterdam inclusief ontbijt en toegang tot wellnessresort Elysium

Vanuit Novotel Rotterdam Schiedam ga je een heerlijke en ontspannen dag tegemoet in wellnessresort Elysium! Met de vele sauna's en diverse baden kun je hier, in ieder geval voor even, de dagelijkse beslommeringen vergeten en volledig ontspannen terug naar je hotel gaan. Novotel Rotterdam Schiedam ligt dicht in de buurt van het centrum van Rotterdam en Delft en is dus dé ideale plek om deze steden te gaan verkennen! In 5 minuutjes rijden sta je in het prachtige centrum van Schiedam. De stad staat natuurlijk bekend om haar heerlijke jenever. Om meer te weten te komen over deze versnapering, kun je een bezoek brengen aan het Jenever Museum. Nog dichterbij je hotel kun je een romantische wandeling maken door de heemtuin van het Prinses Beatrixpark. Kortom je hoeft je de komende dagen niet te vervelen!

Wellness
dagen

Genieten nabij Rotterdam in 4*-hotel incl. ontbijt en toegang wellnessresort Elysium

Novotel Rotterdam Schiedam
Schiedam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x dagentree voor Wellnessresort Elysium t.w.v. € 41,50 p.p.
  • Gratis Wi-Fi en parkeren
  • Dichtbij het centrum van Rotterdam
  • Historische binnenstad van Delft vlakbij
  • Tip: bezoek het jenever Museum!
Wellnessresort Elysium

In de buurt van Rotterdam en Den Haag, midden in de natuur van Bleiswijk, ligt het wereldse en uitgebreide wellnessresort Elysium. Dit wellnessresort heeft, met haar sauna’s en baden uit verschillende landen en haar tropische watervallen en lagunes, een wereldse sfeer. Het ruime en diverse aanbod van faciliteiten zorgen voor een dag vol rust en ontspanning.

Sauna's
Beleef elke saunaronde optimaal en kies dé perfecte sauna die bij je past. Er zijn sauna's met diverse geuren, temperaturen en wisselende luchtvochtigheid. Er zijn meerdere sauna's met een temperatuur tot 65°C, en daardoor zeer geschikt voor de beginnende saunabezoeker. Na een rondje sauna kun je lekker afkoelen in een koud dompelbad.

Baden
Er zijn diverse baden waarin je heerlijk kunt afkoelen of juist lekker kunt opwarmen. Geniet van een sprookjesachtige omgeving in het 1001 nacht bad en droom weg naar een tropische bestemming.

Relaxruimtes
Tussen de saunarondes door is het belangrijk even goed uit te rusten. Loop een rondje door het wellnessresort en kies je favoriete plek om even helemaal niets te doen.

Behandelingen
Om je dag nog relaxter te maken, boek je een heerlijke ontspanningsmassage, gezichtsbehandeling of een bijzonder ritueel.

Badkledingdag
Iedere maandag en laatste donderdag van de maand is het badkledingdag bij Wellnessresort Elysium. Op badkledingdagen sluit het resort om 20.00.

Klik op deze link voor alle badkledingdagen bij Wellnessresort Elysium.

Openingstijden
Ma t/m zo 10.00 uur - 22.30 uur
Alle faciliteiten sluiten om 22.00 uur, het wellnessresort sluit om 22.30 uur.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Novotel Rotterdam Schiedam
Hargalaan 2,
Schiedam, Nederland
Kaart
Hargalaan 2, Schiedam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Novotel Hotel Rotterdam Schiedam is vlakbij Rotterdam gelegen. Het historische centrum van Delft en de Europoort haven zijn ook eenvoudig te bereiken. De kamers van Novotel Schiedam beschikken over airconditioning en gratis Wi-Fi. In restaurant Borrels & Bites en de bar met zonnig terras geniet je van heerlijke internationale gerechten met een lekker drankje. In de fitnessruimte kun je sporten met verschillende trainingsapparatuur of neem een duik in het verwarmde buitenzwembad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Diergaarde Blijdorp

Dierentuinen en aquaria
Blijdorplaan 8

Diergaarde Blijdorp is één van de grotere dierentuinen van Nederland. Bizons in Noord-Amerika, wolven in Europa en de kamelen op de Mongoolse steppe: ze zijn er allemaal.

Rotterdam

Steden
Stationsplein 1, Rotterdam

In de grote havenstad Rotterdam kan er eindeloos geshopt worden. Voor jong en oud is dierentuin Diergaarde Blijdorp 7 dagen per week open.

Euromast

Bezienswaardigheden
Parkhaven 20

De toren met zijn spitse mast is een symbool voor de stad. Door middel van een glazen lift is het hoogste punt (180 meter) bereikbaar voor publiek.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.74 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau