Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Prachtig overnachten in 4*-golfhotel in Noord-Duitsland o.b.v. halfpension

Schloss Lüdersburg
Lüdersburg, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 4,5 of 8 dagen in luxueus 4*-golfhotel in Noord-Duitsland op basis van halfpension

In het idyllische landschap tussen de rivier de Elbe en de Lüneburger heide vind je op een oppervlakte van bijna 200 hectare dit prachtige oude herenhuis uit 1776. Dit golfhotel beschikt over 2 apart aangelegde 18-holes golfbanen en een 4-hole oefenveld. Voor de ongeoefende én geoefende golfers worden er diverse trainingsprogramma's aangeboden om je vaardigheden te verbeteren. Schloss Lüdersburg ligt op ongeveer 60 kilometer van Hamburg en in een prachtig landschap. De ideale locatie om er even lekker uit te zijn!

Autovakanties
dagen

Prachtig overnachten in 4*-golfhotel in Noord-Duitsland o.b.v. halfpension

Schloss Lüdersburg
Lüdersburg, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangen diner of buffet naar keuze van de chef
  • Gratis gebruik van de wellnesfaciliteiten op reservering
  • Voucher van €10 voor massages per volwassene
  • Gratis toegang tot de fitnessruimte (07.00 – 21.00 uur)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Flesje mineraalwater op de kamer
  • Het hotel beschikt over twee 18-holes golfbanen
  • In schitterend oud herenhuis!
  • Gelegen in prachtige omgeving
  • Tip: maak een rondvaart over rivier de Elbe
Tips in de omgeving

Elbe overstromingsgebied
Dichtbij het hotel ligt deze natuurlijke schat en levensader. Je vindt hier aan de oevers van rivier de Elbe planten en dieren die elders al zijn uitgestorven. Het is een paradijs met orchideeën, bevers en zeearenden!

Lüneburg
Deze zout- en Hanzestad heeft een meer dan 1000 jaar oude geschiedenis en laat haar oude architectonische en middeleeuwse kenmerken nog steeds zien. De stad heeft vele bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het Duits zoutmuseum. Iedereen kent en gebruikt zout, maar hoe belangrijk het zogenoemde "wit goud" écht is leer je allemaal in dit museum. Het is geen stoffig museum, maar eentje om aan te raken, te voelen en te begrijpen. In Lüneburg is ook het belangrijkste brouwerijmuseum van Noord-Duitsland te vinden. In de Hanze tijd werden hier in 80 brouwerijen de ooit populairste drank van de Duitsers gebrouwen. Alles wat je nog niet wist over bierbrouwen kun je in dit bijzondere museum te weten komen. En natuurlijk na afloop van je bezoek proeven.

Lüneburger Heide
Dé plek om te wandelen, te ontspannen en te genieten. Je kunt dit natuurlandschap te voet, per fiets of vanuit een koets verkennen.

Hamburg
Hippie wijken Schanzenviertel en Karolinenviertal zijn de kleinste wijkjes van de stad en behoren tot de leukste van Hamburg. Wandel door de gezellige straten en je zult je ogen uitkijken naar alle street art! Een wijk vol leuke restaurantjes, cafés, vintage winkels, boetiekjes en designer winkels. Er hangt een relaxte, hippie vibe. Een van de highlights van Hamburg is de wijk Hafencity. Je vindt hier allerlei grachten en grote pakhuizen. De Hafencity is een leuke wijk in Hamburg en fantastisch om doorheen te fietsen. Wanneer je hier bent, moet je zeker even stoppen bij de Poggenmühlenbrücke. Vanaf deze brug kun je namelijk een van de mooiste foto’s van de stad maken.

Schloss Lüdersburg
Lündersburger Straße 21,
Lüdersburg, Duitsland
Kaart
Lündersburger Straße 21, Lüdersburg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Pure luxe bij Schloss Lüdersburg! Het heeft een van de mooiste en meest diverse golfbanen van Duitsland. In het idyllische landschap vind je dit prachtige hotel uit 1776. De kamers zijn uitgerust met heerlijke bedden, een Flatscreen TV, minibar en badkamer met toiletartikelen. Als je van golfen houdt ben je hier aan het juiste adres. Geniet van een ronde op de twee bekroonde 18-holes kampioenschapsbanen, de Old Course en de Lakes Course. Ook zijn er royale oefenfaciliteiten zoals een driving range, putting, chipping, pitching en een openbare 4-holes baan. Het hotel biedt trainingsprogramma's die zijn afgestemd op de behoeften van beginners en gevorderde golfers. Na een inspannende dag, kun je nog even lekker bijkomen in de Country Spa. Verwen jezelf met een schoonheidsbehandeling of verkwikkende massage. Warm lekker op in de sauna of wat dacht je van een heerlijk bad met geluidsgolven gecreëerd door zachte onderwatermuziek. Op het terrein vind je maar liefst drie restaurants met elk hun eigen karakter en gerechten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, o.b.v. beschikbaarheid
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk kosten aan verbonden
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€25,00 per huisdier per nacht (honden zijn alleen toegestaan in het kamertype Lodge)
Wi-Fi
Ja
Hoogtepunten

Wildpark Lüneburger Heide

Dierentuinen en aquaria
Wildpark 1

Het wildpark Lüneburger Heide is vlakbij het beschermde natuurgebied Lüneburger Heide gelegen en biedt op een uitgestrekt terrein meer dan 1.000 dieren en aangelegde tuinen.

Sint Petrikathedraal

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Mönckebergstrasse 23

De Sint Petrikathedraal dateert uit het jaar 1195 en is de oudste hoofdkerk van Hamburg. Na een brand in 1842 is het gebouw weer herbouwd en vindt u er vandaag de dag verschillende bekende beelden.

Hamburger Kunsthalle

Bezienswaardigheden, Musea
Ferdinandstor 1

Bij deze in 1869 geopende kunsthal kunt u een prachtige collectie schilderijen uit de 14e t/m de 19e eeuw bekijken. U ziet hier schilderijen van onder andere Claude Monet, Edouard Manet, Rembrandt en Jan Steen. Ook zijn er geregeld thema-exposities.

Hamburg

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea, Shoppen, Eten en drinken, Steden
Hermannstrasse 37

Wie van winkelen houdt, kan in Hamburg zijn hart ophalen. Hamburg is de rijkste stad van Duitsland en dat willen de Hamburgers graag laten zien. De pakhuizen in Speicherstadt, prachtige groenzones en interessante musea maken Hamburg tot een geweldig stad.

St. Michaeliskirche

Bezienswaardigheden, Cultuur
Englische Planke 1

Dat Hamburg vele kerken heeft is een feit, maar Hamburg heeft slechts één 'Michel'. De Barokke st. Michielskirche heeft een bewogen geschiedenis. In 1750 en 1906 werd de kerk door de branden totaal verwoest ook was de kerk zwaar beschadigd door de Tweede Wereldoorlog. Vandaag de dag steekt de toren weer trots boven de omliggende bebouwing uit.

Vismarkt Hamburg

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Große Elbstraße 135

Elke zondagmorgen vindt er een vismarkt plaats in Hamburg. Maar er wordt niet alleen vis verhandeld, ook kun je er bloemen, fruit, souvenirs en levende dieren kopen. Je moet er wel vroeg bij zijn, want in de zomer begint het spektakel al om vijf uur in de morgen en in de winter om zeven uur.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€25,00 per huisdier per nacht (honden zijn alleen toegestaan in het kamertype Lodge)

Belangrijke informatie

Let op! Honden zijn alleen toegestaan in het kamertype Lodge (bijgebouw).

Parkeren

Ja, o.b.v. beschikbaarheid

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk kosten aan verbonden

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau