Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
2 of 3 dagen

Amazing Antwerpen ontdekken vanuit mooi design hotel

Hotel Banks Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in heerlijk Antwerpen in bijzonder en gezellig design hotel

Oh Antwerpen wat ben je toch een heerlijke stad! Vanuit je hotel wandel je zo de gezellige Vrijdagmarkt op waar een aantal gezellige barretjes te vinden zijn. Het hotel doet er alles aan om de gasten in de watten te leggen door bijvoorbeeld dagelijks gratis drankjes en hapjes te serveren. Als vanzelf raak je in gesprek met andere gasten! De ligging van het hotel kan bijna niet beter want binnen 5 minuten sta je bij de indrukwekkende Kathedraal en de vele uitgaansgelegenheden. Ondanks dat het zo midden in de stad ligt, heb je daar 's nacht totaal geen last van. Welkom in Antwerpen!

Stedentrips
2 of 3 dagen

Amazing Antwerpen ontdekken vanuit mooi design hotel

Hotel Banks Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief: Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Dagelijks gratis hapjes en drankjes van 16:30 tot 20:00! (zon- en feestdagen va 17:45)
  • Hele dag door gratis koffie en thee
  • Gezellige stadstuin
  • Tof design hotel
  • Vlakbij uitgaansgelegenheden
  • Wisselende tentoonstellingen in het hotel
Op ontdekking door de stad

Shoppen
Natuurlijk! en hoe... uren kun je je vermaken op de Meir, de prachtige brede winkelstraat van de stad, vol met leuke winkels is een waar shopping paradijs. Als je vanaf de kant van het prachtige station de Meir op komt lopen vergeet dan niet even naar boven te kijken want de gebouwen die daar staan zijn zeer indrukwekkend. Via de eeuwen oude pleinen zoals de Grote Markt kun heerlijk verdwalen in de leuke steegjes. Doe jezelf een plezier en bezoek het geheime steegje "De Vlaeykensgang" deze verbindt Pelgrimstraat met de Hoogstraat. Let goed op want je loopt er zo voorbij. In deze steeg zit een fantastisch restaurant waar je heerlijk kunt lunchen of dineren! Ben je op zondag in de stad? loop dan via De Wapper langs het Rubenshuis naar de Vogeltjesmarkt. Dit is een gezellige markt met vele eet en drink stands. Ga als een echte Antwerpenaar naar het Kaasmuisje voor een heerlijk glaasje Cava met een kaasplankje.

Het Eilandje
Vroeger liepen hier de zeelieden, al dan niet dronken door de vele pintjes die hier werden geschonken, tegenwoordig is dit een hippe wijk met als blikvanger het Museum aan de Stroom (MAS). Dit bijzonder vormgegeven museum heeft verschillende voorgaande musea samengepakt en er een aantrekkelijk geheel van gemaakt. Je leert er onder andere over de geschiedenis van Antwerpen en de haven. In de zomermaanden kun je hier terecht op het grootste terras van de stad; Bocadero! hier hangt een heerlijke relaxte sfeer en kun je genieten van een prachtige zonsondergang boven de Schelde.

Goesting in Chocolat
Belgie en chocolade...ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo ook in Antwerpen. Er zijn tal van heerlijke chocolatiers in de stad te vinden. In het Paleis op de Meir vindt je een chocolatier waar je de heerlijkste bonbons kunt kopen en kunt kijken hoe de meesters te werk gaan in hun atelier.

Hotel Banks Antwerpen
Steenhouwersvest 55,
Antwerpen, België
Kaart
Steenhouwersvest 55, Antwerpen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Gelegen aan een gezellig pleintje midden in Antwerpen ligt hotel Banks. Het 4*-hotel staat bol van de kunst met steeds wisselende tentoonstellingen van jonge kunstenaars met een voorliefde voor glas, beton en hout. Plof lekker neer bij de openhaard in de gezellige lounge. Alle kamers zijn ruim, licht en bijzonder ingericht, alsof je in een galerie slaapt! Dagelijks kun je van 16:30 tot 20:00 genieten van gratis drankjes en hapjes. Als het mooi weer is, kun je lekker in de stadstuin gaan zitten en leuke gesprekken met de andere gasten voeren, of een boekje lezen. Koffie en thee kun je de hele dag door gratis gebruiken. Het ontbijt wordt per persoon aan tafel geserveerd en bestaat uit lekkere en gezonde ingrediënten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbare parkeerplaats in de buurt van het hotel
Parkeerkosten
€ 20,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag

Kamerfaciliteiten

  • Waterkoker
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Wi-Fi
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Plantin-Moretus Museum

Musea
Vrijdagmarkt 22-23

Het Museum Plantin-Moretus is een historisch museum over de drukkersfamilie Plantin-Moretus. Dit museum is opgericht in 1555 door Christoffel Plantijn.

Onze-Lieve-Vrouwekathedraal

Bezienswaardigheden
Groenplaats 21

De kathedraal is een enorme schatkamer met verschillende kunstwerken van onder andere Rubens.

Antwerpen

Bezienswaardigheden, Steden
Sint-Katelijnevest 68

Als je Antwerpen bezoekt, zul je vrijwel eerst terechtkomen in de historische binnenstad. Hier vind je vooral winkels, restaurants en bars. Bezoek in Antwerpen het MAS en de Onze-Lieve-Kathedraal.

Rubenshuis

Musea
Wapper 15

In het Rubenshuis leefde Peter Paul Rubens, een van de grootste barok kunstenaren, 25 jaar met zijn gezin.

Vreemdelingenmarkt

Eten en drinken
Oude Vaartplaats

Iedereen kent de Vogeltjesmarkt in Antwerpen. Op zaterdag wordt op dezelfde locatie de Vreemdelingenmarkt gehouden. Hier worden vooral buitenlandse goederen aangeboden.

Museum aan de Stroom

Musea
Hanzestedenplaats 1

Het MAS (Museum aan de Stroom) is de plek in Antwerpen waar de stad en de haven elkaar letterlijk en figuurlijk raken. In het museum komt u meer te weten over Antwerpen en meer. Tevens kunt u op het dak van het museum genieten van een panoramisch uitzicht over Antwerpen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja, openbare parkeerplaats in de buurt van het hotel

Parkeerkosten

€ 20,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.97 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau