Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
2, 3 of 4 dagen

Kleurrijk overnachten in designhotel in Amsterdam

Citiez Hotel Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
45,36
totaal: 122,01 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een creatief en kleurrijk hotel in Amsterdam

Amsterdam! De stad die nooit slaapt... en toch kun je dat wel degelijk heel origineel doen in dit kleurrijke designhotel dat zich op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Amsterdam bevindt. Het interieur van het Citiez Hotel is geïnspireerd op diverse bekende en onbekende steden met elk hun eigen karakter en sfeer. Voor een lekker bakkie koffie plof je neer in het Alldaycafe. Dit hotel is net even anders dan anders en de perfecte plek om even te ontspannen en Amsterdam te vereren met een bezoekje!

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen

Kleurrijk overnachten in designhotel in Amsterdam

Citiez Hotel Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis parkeren bij Q-Park Osdorpplein (uitrijkaart bij het hotel)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Kleurrijk en creatief design hotel!
  • Modern ingerichte kamers
  • Rechtstreekse tramverbinding naar het centrum
  • Gezellig café bij het hotel
Op ontdekking in Amsterdam

De Hallen
Ook aan de innerlijke mens moet worden gedacht. In een oude tramremise uit 1901 vind je tegenwoordig "De Hallen". Hier kun je je tegoed doen aan allerlei gerechtjes uit meer dan twintig verschillende keukens. Van Michelin waardige gerechten tot heerlijke internationale streetfood gerechten, is dit een absolute foodie hotspot! Ook voor het bezoeken van een goede film kun je in de hallen terecht. Met maar liefst 9 zalen draait er altijd wel een fijne film voor jou.

Voor de kunst en design liefhebbers
NDSM is Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een bezoek aan Amsterdam, maar deze verlaten scheepswerf is een toffe plek om te eten, drinken, fotograferen en te ontmoeten. Ooit was het de grootste scheepswerf ter wereld, maar in de jaren '80 ging de "Nederlandse Dok en Scheepsbouw Maatschappij" failliet en kwam het terrein leeg te staan. Nu vinden hier het hele jaar door festivals plaats en is een nieuwe generatie creatievelingen en ondernemers opgestaan om deze inspirerende plek weer nieuw leven in te blazen.

De Torenbrug
"Gedraag je in Amsterdam anders kom je er zo bij te zitten!" Dat was wat deze brug moest uitstralen naar de scheepslui die de stad binnen kwamen varen. De brug diende namelijk als gevangenis voor piraten die belasting ontdoken. De kerkers en tralies zijn nog steeds aanwezig bij deze oudste en meest bijzondere brug van de stad.

Citiez Hotel Amsterdam
Osdorpplein 372 A,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Osdorpplein 372 A, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Citiez is een tof, kleurrijk en creatief hotel dat net buiten het centrum van Amsterdam is gelegen in winkelcentrum Osdorpplein. De tramhalte ligt vlakbij je hotel zodat je makkelijk naar het centrum kunt komen. Iedere kamer heeft een unieke stadslook. Je vindt er alles wat je nodig hebt maar geen "onnodige franje"! De kamers hebben een eigen badkamer, kluis, interactieve smart TV, airconditioning en gratis WiFi. Het design van het hotel komt samen met de stad en haar mensen en bieden de luxe van een verblijf in een gloednieuw hotel geïnspireerd door bekende en onbekende steden. In het Alldaycafé worden heerlijke gerechtjes en dranken geserveerd uit de eigen eetwinkel en zetten de toon met lokale smaken en nieuwe, trendy en verse producten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Vondelpark

Natuur & Parken
Vondelstraat 73

Dit mooie park is vernoemd naar de dichter en toneelschrijver Joost van den Vondel. Voornamelijk de openlucht theatervoorstellingen en concerten zijn er populair.

Stedelijk Museum Amsterdam

Musea
Museumplein 10

In het Stedelijk Museum Amsterdam vind je moderne, hedendaagse kunst. De collectie bestaat onder meer uit kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars.

Van Gogh Museum

Musea
Museumplein 6

Stap in Van Goghs Wereld. Ontdek de grootste collectie werken van Vincent van Gogh in het Van Gogh Museum met meesterwerken als Amandelbloesem en De slaapkamer.

Rijksmuseum

Musea
Museumstraat 1

Het Rijksmuseum behoort tot de belangrijkste en grootste musea van Nederland. Er zijn zo’n 200 zalen gevuld met ruim 1 miljoen voorwerpen uit collecties van de 17de eeuwse Nederlandse meesters. Het pronkstuk is natuurlijk ‘de Nachtwacht’ van Rembrandt.

Anne Frank Huis

Bezienswaardigheden
Prinsengracht 263-267

In het Anne Frank Huis heeft het joodse meisje Anne Frank ondergedoken gezeten. Zij schreef hier haar wereldberoemde dagboek.

Heineken Experience

Bezienswaardigheden
Stadhouderskade 78

Wat voorheen de Heineken brouwerij was, is nu de Heineken Experience. Het wordt niet echt gezien als museum, maar meer als een echte beleving (experience) door de wereld van Heineken.

Belangrijke informatie

Naast de vaste toeristenbelasting wordt er een extra toeristentax berekend. Dit bedraagt 7% van het verblijfstarief en dient ter plaatse te worden voldaan.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag geopend

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 12.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau