Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Wellness
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

4*-wellnesshotel in Tirol incl. halfpension en toegang tot wellness

Hotel Post
Kaltenbach, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
389,-
totaal: 806,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 67 aankomstdagen beschikbaar!
Ontspan 4, 6, 8 of 15 dagen in een sfeervol 4*-wellnesshotel in Tirol incl. halfpension en toegang tot wellness

Een actieve én ontspannende vakantie. Dat kan in Hotel Post in Kaltenbach! Het viersterren hotel ligt in het centrum van Kaltenbach, een plaatsje in het pittoreske landschap van het Zillertal. In Kaltenbach zelf vind je vele restaurants, bars en sportzaken. Met de Zillertalbahn kan je de verschillende plaatsjes in het hele Zillertal bezoeken. Dit treinstation bevindt zich op 210 meter van het hotel. Ideaal dus! De omgeving leent zich ook uitstekend voor wandelingen en fietstochten. Bij het hotel kan je gratis fietsen, Nordic Walking stokken en een backpack huren. Golfliefhebbers zitten hier ook uitstekend op hun plek. Namelijk op 3.6 kilometer van het hotel zit een golfclub in Uderns. Na een actieve dag in de frisse buitenlucht, kan je heerlijk ontspannen in de wellnessoase van het hotel.

Let op! Nu met extra korting!

Wellness
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

4*-wellnesshotel in Tirol incl. halfpension en toegang tot wellness

Hotel Post
Kaltenbach, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 5-gangendiner met keuze in het hoofdgerecht
  • Gratis gebruik van de 1000 m² wellnessoase
  • Gratis gebruik van het kinderparadijs met o.a. klim- en memorywand
  • Gratis gebruik van fietshuur, Nordic Walking stokken en backpack (o.b.v. beschikbaarheid)
  • 1 x per persoon een voucher voor een aperitief aan de bar
  • Het hotel ligt op 210 meter van het treinstation en bushalte
  • Gratis parkeren o.b.v. beschikbaarheid en gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 33 dagen voor aankomst

Wellness bij Hotel Post

Geniet na een actieve buitendag in de wellness van Hotel Post. Er is een ruim aanbod aan wellness, waaronder verschillende sauna's, zwembaden en relaxruimtes. Het wellnesscentrum is 1000 m² groot. Er is een verwarmd buitenzwembad met een panoramische ontspanningsruimte en een zonneterras. Het grote binnenzwembad is uitgerust met onderwatermassagestralen. Verder zijn er twee Finse sauna's met een temperatuur tussen de 80 en 100 graden. Tevens is er een organische sauna die een temperatuur heeft tussen de 60 en 90 graden. Relax en adem diep in in het stoombad van 42 - 45 graden. De hoge luchtvochtigheid is goed voor de luchtwegen en spieren. Of ga voor een verbetering van je circulatie en laat alle spanningen los in de infraroodcabine. Deze is tussen de 38 en 40 graden.

Naast de sauna's en zwembaden zijn er vier relax ruimtes. In de 'Room of Calmness' zijn comfortabele waterbedden waar je heerlijk kan genieten met een goed boek. Of dommel voor een paar minuten in slaap. In de 'Room of Senses' staan ook grote comfortabele sofa's. Daarnaast is er nog de algemene relax ruimte die ingericht is met warme kleuren. Er zijn genoeg lichten zodat je hier goed een boek kunt lezen. Als laatste is er de 'Panorama Relaxing room'. Deze zit bij het buitenzwembad en hier kan je jezelf weer volledig opladen.

Tip: Boek tijdens je dagje wellness een heerlijk ontspannende massage. Ga voor een full body massage, een aromatherapie massage of een hot-stone massage. Er zijn vele mogelijkheden!

Innsbruck Card
Met de Innsbruck Card reis je 48 uur gratis met het openbaar vervoer, twee kabelbanen en een hop-on-hop-off bus. Ook krijg je gratis toegang tot 22 attracties, zoals het Stadtturm, Schloss Ambras en de Olympische skischans. Tip: koop de kaart voor vertrek alvast online.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 33 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Post
Dorfplatz 4,
Kaltenbach, Oostenrijk
Kaart
Dorfplatz 4, Kaltenbach, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterrenhotel Post is gelegen aan de Zillertal-promenade, dicht bij het dorpscentrum van Kaltenbach. Het heeft perfecte verbindingen met het openbaar vervoer. Het hotel ligt namelijk tegenover het station van de Zillertalbahn. Het sfeervolle hotel beschikt over een hoogwaardig restaurant met verfijnde gerechten. Het heeft een Oostenrijke keuken van topkwaliteit. In de spa-oase kan je ontspannen in het saunagedeelte, binnen- en en buitenzwembad, de rustruimte en op het zonnedek. Tevens is er een theebar met zorgvuldig gekozen kruiden- en fruitthee. In het hotel kan je gratis fietsen en wandeluitrusting huren. De kamer is o.a. uitgerust met een badkamer voorzien van een douche, SPA-tas met badjas, handdoeken en slippers. Verder beschikt het over een balkon, kluis, televisie en Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Swarovski Kristallwelten

Bezienswaardigheden, Musea
Kristallweltenstraße 1

Bling, bling! Bezoek het Swarovski-museum Kristallwelten in Wattens, vlakbij Innsbruck. Deze magisch flonkerende wereld (ook met je Innsbruck Card gratis) opende in 1995 haar deuren. Precies 100 jaar na de revolutionaire uitvindingen van Innsbrucker Daniel Swarovski, die machinaal geslepen glas omtoverde tot helder schitterende kristallen. Vanuit de stad brengt de shuttlebus je er direct naar toe. Laat je betoveren door de combinatie van kristal, licht en glas.

Zillertal

Outdooractiviteiten
Zillertal

Op de 143 km pistes en 52 liften vinden skiërs & snowboarders een ruime keuze aan alle vaardigheidsniveaus.

Freizeitpark Zell

Outdooractiviteiten
Schwimmbadweg 1

Het terrein is maar liefst 45.000 m2 groot en heeft o.a. een groot zwembad, sportzwembad en kinderbad, een reuze glijbaan, een belevingsspeeltuin, volleybalvelden, tennisbanen en midgetgolf.

Gerlos

Outdooractiviteiten
Gerlos

Het uitgesproken après-ski dorp is een zeer geliefde wintersportbestemming onder de Nederlanders. De wintersportmogelijkheden zijn er eindeloos!

Met de Hungerburgbahn

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten
Rennweg 3

Zoef met de Hungerburgbahn en de Seegrubenbahn (met de Innsbruck Card gratis) in 25 minuten naar het dak van de Nordkette. Neem bij Restaurant Karstube plaats aan de buitenbar of op de heerlijke strandstoelen. Dit is dé hang-out van de lokale freestylers. In de wintermaanden geven ze complete shows weg op hun twin-tip ski's of snowboards.

Tiroler Holzmuseum

Musea
Dorf Auffach 148/1

In dit Houtmuseum staat de oeroude relatie tussen mens en hout centraal. Houtsnijder en beeldhouwer Hubert Salcher heeft in zijn geboortehuis een museum ingericht rond het thema hout.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau