Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Verblijf in een 4*-hotel in het centrum van Bourgondië incl. ontbijt en welkomstdrankje

Hôtel de la Poste
Beaune, Bourgogne, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf 3, 4, 5, 6 of 7 dagen in een 4*-hotel in het centrum van Bourgondië incl. ontbijt en welkomstdrankje

Beaune is een stad in de heuvels in de regio Bourgogne. Het is een stad met een rijke geschiedenis die teruggaat tot in de Romeinse tijd. Een bezoek aan de charmante stad Beaune begint in het oude centrum. Slenter langs de goed bewaard gebleven vestingmuren en oude straatjes en stop bij de Église de Notre-Dame. Breng een bezoekje aan winkels zoals het Palais des Gourmets voor zelfgemaakte wilde perzikjam en de patisserie Bouché, die bekend staat om zijn chocolade en prachtige taarten. Inmiddels is Beaune een stad die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Deze plaats biedt veel bezienswaardigheden en uitjes. Van een wandeling in het historisch centrum tot een bezoek aan een van de interessante musea, er is voor ieder wat wils. Ontdek de hoogtepunten van de stad en ontspan in het 4*-Hôtel de la Poste. Kinkt dit niet als een heerlijke vakantie?

Autovakanties
dagen

Verblijf in een 4*-hotel in het centrum van Bourgondië incl. ontbijt en welkomstdrankje

Hôtel de la Poste
Beaune, Bourgogne, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5 of 6 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje (lokale likeur uit Bourgogne)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een uitstekend 4*-hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan Hôtel-Dieu!
Bezienswaardigheden in Bourgondië:

Breng een bezoek aan Hôtel-Dieu
Tijdens jouw bezoek aan Bourgondië kan een kijkje bij het welbekende Hôtel-Dieu natuurlijk niet ontbreken! Deze bouwkunst uit de middeleeuwen werd in laat-gotische stijl gebouwd in de 15de eeuw, in opdracht van Nicolas Rolin om de armste zieken te helpen. Tijdens jouw bezoek aan dit Franse erfgoed kun je de indrukwekkende zaal Les Pôvres bewonderen, met schitterende eikenhouten timmerwerk en twee rijen bedden met rode gordijnen. Dit was vroeger de welbekende ziekenboeg, en is op dit moment nog een indrukwekkend onderdeel van het Hôtel-Dieu.

Neem een kijkje bij de Basilique-Collégiale Notre-Dame
De collegiale basiliek van Notre-Dame de Bourgondië is een van de laatste grote romaanse kerken in de Bourgogne. De bouw vond plaats in het midden van de 12e eeuw en werd pas voltooid aan het begin van de volgende eeuw. De Notre-Dame de Bourgondië staat bekend om zijn wandtapijten met betrekking tot het leven van de Maagd Maria, die in het koor zijn geplaatst. Ook heeft deze kerk een aantal prachtige glas-in-loodramen die voornamelijk uit de 19e eeuw dateren.

Bezoek het Musée des Beaux-Arts de Bourgondië
Het Musée des Beaux-Arts is te vinden in een vleugel van het Palais des Ducs, een paleis van de hertogen van Bourgondië. Wil je de stad vanuit de hoogte zien, beklim dan de toren van het museumgebouw voor een prachtig uitzicht. Let wel op, de klim is 316 treden!

Hôtel de la Poste
3-5 Boulevard Clémenceau,
Beaune, Frankrijk
Kaart
3-5 Boulevard Clémenceau, Beaune, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens jouw bezoek in Bourgondië overnacht je in het 4*-Hôtel de la Poste. Dit hotel is gelegen nabij het centrum van de stad, en heeft een unieke inrichting. De kamers van het hotel zijn uitgerust met een tweepersoonsbed of twee aparte bedden. De kamers hebben uitzicht op de stad of op de tuin, en de badkamers beschikken over een bad en/of douche en een toilet. Leun achterover en geniet van de elegante inrichting van het restaurant Relais by HP en proef de gerechten uit de traditionele keuken. Bij mooi weer nodigt het terras uit voor een rustige lunch op de binnenplaats. Kom naar de bar van het Najeti Hôtel de la Poste voor een gezellig moment met de collega's, vrienden of familie. De biljarttafel is beschikbaar aan de bar van het hotel. Het Najeti Hôtel de la Poste heeft een eigen wijnkelder met kwaliteitswijnen. Geniet hier met familie en vrienden van een glas lokale wijn of een ander lokaal drankje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 14,00 per nacht
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Langres

Steden
4 Rue Du Four Au Chapitre

In de historische binnenstad kun je prachtige renaissance huizen en religieuze monumenten bewonderen. Langres is de geboortestad van de Frans schrijver, filosoof en kunstcriticus Diderot.

Chaumont

Steden
13 Rue Jean Gouthière

Chaumont heeft mooie bezienswaardigheden bestaande uit een rijk erfgoed en pittoreske huisjes met leuke torentjes.

Moulins

Steden, Bezienswaardigheden
Moulins

De historische stad Moulins gaat terug tot het jaar 900. Bezoek hier de oude brug Pont Régemortes en de prachtige Cathédrale Notre Dame.

Arboretum de Balaine

Natuur & Parken
61 Route De Paris

Deze Engelse tuin, gesticht in 1804 door Aglaé Adanson, en open voor het publiek van maart tot eind november, herbergt op 20 hectare meer dan 2500 soorten en variëteiten, waaronder een prachtige verzameling exotische boomsoorten.

Nevers

Steden
Nervers

Nevers is een stad vol geschiedenis. Bewonder het Paleis en de vele kerken. Wandel langs de Loire en geniet van het prachtige landschap dat u hier ziet.

Chantenay-Saint-Imbert

Steden, Natuur & Parken
Place De L Èglise

Het charmante dorp Chantenay-Saint-Imbert is gelegen in het Westen van Bourgondië. In het hart van Frankrijk overheerst serene rust in een glooiend landschap. U vindt hier eindeloze velden, bossen en dorpjes.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 14,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.48 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau