Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Verblijf in een hotel in Manhattan in wereldstad New York incl. vlucht!

Yotel New York Times Square
New York, New York, Verenigde Staten bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 6 of 7 dagen in een hotel in Manhattan in wereldstad New York incl. vlucht!

De absolute nummer één stedentripbestemming van de wereld is te vinden in de Verenigde Staten van Amerika. Het gaat om New York City! Deze immense stad heeft meer dan genoeg te bieden voor iedereen. Of je nu urenlang wilt winkelen, liever eindeloos door musea en kunstgalerijen dwaalt, rondjes wil rennen door Central Park of graag naar andere sporters kijkt, het kan allemaal. Ook het door neonreclames verlichte Times Square, de gele taxi’s en het Vrijheidsbeeld symboliseren de stad, maar zijn natuurlijk bij lange na niet de enige bezienswaardigheden. Je verblijft in een centraal gelegen hotel, dat zich bevindt in Midtown Manhattan. Dit is een centrale locatie voor het verkennen van de omgeving en zijn bezienswaardigheden! De wijk Manhattan heeft verschillende leuke activiteiten, winkelstraten, barretjes en restaurants waar jij je zeker kunt vermaken.

Stedentrips
dagen

Verblijf in een hotel in Manhattan in wereldstad New York incl. vlucht!

Yotel New York Times Square
New York, New York, Verenigde Staten bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5 of 6 overnachtingen
  • Retourvlucht naar New York vanaf een luchthaven naar keuze
  • Verblijf in een uitstekend hotel in Midtown Manhattan
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga naar de top van de Empire State Building voor een ultiem uitzicht over New York
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat is er te doen in New York:

Neem een kijkje bij Times Square
Het centraal gelegen Times Square wordt als het hart van New York City gezien. Hier is het altijd druk en levendig en dat wordt in de avond extra benadrukt door de aanwezige neonreclame en videoreclames op de gebouwen die rondom dit plein staan. Er ontstaat dan een soort magie die een enorme aantrekkingskracht op toeristen en inwoners heeft. Het centrale deel van Times Square fungeert als een openbare ontmoetingsplek. Sommige mensen zitten hier alleen maar met open mond om zich heen te kijken, want er is geen plek op de wereld zoals deze. Met oud en nieuw volgen vele miljoenen mensen het feest op Times Square via de televisie. Theater fanaten vinden hier Broadway met al zijn theaters. Als er iets te vieren is, wordt dat hier gedaan. Voor fotografen is het hier vlak na zonsondergang smullen als de donker wordende lucht een prachtig contrast vormt met de vele neon- en videoreclames.

Wandel over de Brooklyn Bridge
De Brooklyn Bridge over de East River is de bekendste brug van New York City. De Brooklyn Bridge in New York is met zijn lengte van 1825 meter een van de langste hangbruggen ter wereld. Deze prachtige brug, waarvan de pilaren in East River staan, verbindt Brooklyn met Lower Manhattan. De brug dateert uit 1883 en werd met stenen bogen en stalen frames opgetrokken. Vanaf de brug heb je een fantastisch uitzicht op de skyline van Manhattan en maak je zonder twijfel je mooiste foto’s en filmpjes. Nog een leuk feitje, vanaf de brug zie je ook het Vrijheidsbeeld!

Beklim het welbekende Vrijheidsbeeld
Tijdens jouw bezoek aan New York kan een kijkje bij het Vrijheidsbeeld natuurlijk niet ontbreken. Met de ferry vaar je naar het Liberty Island waar je kunt uitstappen om een kijkje te nemen bij het welbekende Vrijheidsbeeld. Wie het Vrijheidsbeeld wil bezoeken, kan het best ruim van tevoren tickets kopen omdat deze snel uitverkocht raken. Je kunt 3 verschillende locaties bezoeken, hiervoor zijn 3 verschillende Vrijheidsbeeld-tickets beschikbaar: de ground tickets, het pedestal ticket of de crown tickets. Dit laatste ticket is een unieke ervaring, waarmee je in de kroon van het vrijheidsbeeld kam komen. Hiermee heb je een prachtig uitzicht.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Yotel New York Times Square
570 10th Avenue,
New York, Verenigde Staten
Kaart
570 10th Avenue, New York, Verenigde Staten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het YOTEL New York Times Square ligt in Midtown Manhattan, op een steenworp afstand van de beste uitgaansgelegenheden, restaurants en winkels van de stad. Het hotel is gelegen op een centrale locatie voor het verkennen van de omgeving en zijn bezienswaardigheden. Dit bijzondere hotel heeft een innovatief ontwerp waarmee het door technologie gedreven gastervaringen aanstuurt. Je kunt hier bijvoorbeeld contactloos inchecken via zelfbedieningsstations, je koffer laten opbergen in een van de 150 beschikbare kluisjes, gebruik maken van snelle Wi-Fi in het hotel en nog veel meer! De ruime en moderne kamers beschikken over airconditioning, verwarming, kluis, bureau, strijkset, telefoon, een tv met satelliet-/kabelontvangst, een radio, een wekker en Wi-Fi. In de badkamer, voorzien van een douche, zijn een föhn en een make-upspiegel aanwezig. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals fietsen/mountainbiken, een fitnessstudio, biljart, gymnastiek en een spa zorgen voor de nodige afwisseling. Dit klinkt als de perfecte plek om New York te gaan ontdekken!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Times Square

Wijken
Manhattan

Times Square is de grote binnenstad van New York. Hier vindt u grote neonreclame, gele taxi's, vele winkels en heel veel mensen.

Empire State Building

Bezienswaardigheden
350 5Th Ave

Met een hoogte van 381 meter staat Het Empire State Building op de vijfde plek van hoogste gebouwen in New York.

Fifth Avenue

Shoppen
5Th Avenue

Fifth Avenue is de place to be om lekker een dagje te shoppen! Aan deze straat vindt u alle bekende modewinkels.

Central Park

Natuur & Parken
Great Lawn Oval

Central Park wordt ook wel het groene hart van New York City genoemd. In het park vindt u meerdere vijvers, theaters en fonteinen.

Chinatown

Wijken
Wong Soman Mary Md

Een bezoek aan Chinatown moet zeker op uw lijstje staan. Chinatown is de grootste Chinese wijk ter wereld buiten China zelf.

Het Vrijheidsbeeld

Bezienswaardigheden
Liberty Island

Dit geschenk uit Frankrijk als teken van vriendschap, dateert uit 1886. Dit 'Statue of Liberty' ofwel vrijheidsbeeld is onder andere te bezoeken met een veerboot vanaf Battery Park.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Visum
Nederlanders die zonder visum naar de Verenigde Staten wensen te reizen zijn echter wel verplicht een ESTA reistoestemming aan te vragen. Een ESTA aanvragen kan eenvoudig online door een aanvraagformulier in te vullen en een bijbehorende betaling voor de kosten à €39,95 per persoon uit te voeren. Nadat de ESTA verklaring is verwerkt wordt een bevestiging van de goedkeuring door U.S. Customs and Border Protection per e-mail toegezonden. Meer informatie lees je via deze link.

Let op:
Minimumleeftijd om in te checken is 21 jaar

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.75 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau