Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Uniek overnachten
dagen

FLASHDEAL! ⚡ 4*-kasteelhotel in Zuid-Limburg incl. ontbijt

Kasteel Doenrade
Doenrade, Limburg, Nederland bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡ Uniek verblijf van 2, 3 of 4 dagen in een 4*-kasteelhotel in Zuid-Limburg incl. ontbijt

Verblijven in een voormalig kasteel tussen de Limburgse bossen en landerijen? Dat kan in Kasteel Doenrade! Dit kasteel werd gebouwd rond het jaar 1117 en is daarmee één van de oudste kastelen van Limburg. Het kasteelhotel heeft een restaurant waar je terecht kan voor een heerlijk diner. Ontsnap aan de alledaagse drukte en wees welkom in deze groene oase, de perfecte plek om even op adem te komen. Verken al wandelend of fietsend de prachtige omgeving of zoek de drukte op in steden als Sittard (8 km) en Maastricht (30 km). Sittard heeft een prachtige historische binnenstad met markante monumentale bouwwerken en karakteristieke vakwerkhuizen. De stad staat niet voor niets bekend om zijn Bourgondische levenslust en de slingerende kleine straatjes blijven je verrassen met hun vele en bijzondere winkeltjes!

Uniek overnachten
dagen

FLASHDEAL! ⚡ 4*-kasteelhotel in Zuid-Limburg incl. ontbijt

Kasteel Doenrade
Doenrade, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 17,50 p.p.p.d.
  • Inclusief kamerupgrade (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Overnachten in een historisch kasteel
  • Vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van het kasteel
  • Op ca. 10 km van de golfbaan/natuurgebied Brunssummerheide
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Wandelen in de Schinveldse bossen of winkelen in outletcentra Maasmechelen en Roermond
Wat is er te doen in de omgeving?

Valkenburg
De karakteristieke binnenstad van Valkenburg is op zichzelf al een topattractie. Maak dus vooral een wandeling door de leuke straatjes en geniet van de sfeervolle cafés, terrassen en restaurants. Beklim de Wilhelminatoren en kijk uit over de prachtige omgeving. Als je wil, ga je weer naar beneden met een heuse tokkelbaan! Bewonder ook zeker de ruïne van het kasteel. Beklim de Cauberg en maak een tocht door de bijzondere tunnels en gangen met indrukwekkende wandschilderingen en sculpturen in de Fluweelengrot.

Maastricht
Maastricht is een gezellige, bourgondische stad en heeft voor iedereen wat wils. Je kunt hier uitgebreid winkelen, speciaalbier drinken of een bezoek brengen aan de grotten van St. Pietersberg. Fietsen in Maastricht is een bijzonder leuke ervaring. Deze historische stad biedt veel gezelligheid, maar de omgeving kan ook erg goed verkend worden met een knooppuntenroute. De omgeving is heuvelachtig en heeft prachtige vergezichten. Maastricht is een leuke stad en erg geschikt voor jong en oud.

Kasteel Doenrade
Limpensweg 20,
Doenrade, Nederland
Kaart
Limpensweg 20, Doenrade, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Alle kamers van Kasteel Doenrade hebben een individuele inrichting en bevinden zich in het kasteel. Ze zijn uitgerust met een flatscreen-tv en koffiefaciliteiten. Sommige kamers beschikken over airconditioning. De badkamer is voorzien van een douche en/of een bad. Elke ochtend kun je in het restaurant genieten van een ontbijtbuffet. Dit bestaat onder meer uit verse broodjes, jus d'orange en beleg. Het restaurant serveert ook een diner. Geniet op het mooie kasteelterras of in de gezellige huiselijke serre van een lekker drankje. Ook kun je tegen bijbetaling en op reservering gebruik maken van de sauna.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja (er zijn ook elektrische laadpalen aanwezig)
Parkeerkosten
Geen (elektrisch opladen is wel tegen betaling)
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per hond per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Sauna
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Fietsenstalling
Ja
Hoogtepunten

Limburgse grotten bezoeken

Bezienswaardigheden
Limburg

De enige grotten van Nederland vind je in Limburg. Daarom kan deze highlight niet ontbreken tijdens je bezoek. In deze ondergrondse mijnengangen werd vroeger steenkool en kalksteen (waaronder ook mergel) gewonnen.

Fietsen door het Limburgse landschap

Natuur & Parken
Beekdaelen, Limburg

Het Limburgse landschap biedt de perfecte gelegenheid om op ontdekking te gaan op de fiets. Doe dit bijvoorbeeld op de Beekdaelnroute, de populairste fietsroute van Nederland van 2021!

Stadswandeling met gids

Cultuur
Limburg

Time flies when you're having fun! Haal alles uit je weekend door de Limburgse steden te ontdekken tijdens een stadswandeling met een gids. Zo krijg je véél meer mee van de eigenheid van een stad en kom je op plekken waar je anders nooit gekomen was.

Kasteel Hoensbroek

Bezienswaardigheden, Cultuur
Klinkertstraat 118

Kasteel Hoensbroek is één van de grootste kastelen van Nederland. Het oudste gedeelte van het kasteel, met name de hoge ronde toren, dateert van rond 1360.

Wereldtuinen Mondo Verde

Natuur & Parken
Groene Wereld 10

Wereldtuinen Mondo Verde is een 25 hectare groot thema- en attractiepark. In dit park worden internationale tuinen getoond met de bijbehorende cultuur.

Valkenburg

Steden
Valkenburg

Valkenburg is een toeristisch stadje in het zuiden van Limburg. Door het heuvelachtige landschap is de stad al lange tijd erg populair.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per hond per nacht

Belangrijke informatie

Let op! het restaurant is gesloten tot en met 31 maart 2023

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja (er zijn ook elektrische laadpalen aanwezig)

Parkeerkosten

Geen (elektrisch opladen is wel tegen betaling)

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.95 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau