Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

FLASHDEAL! ⚡ 4*-hotel in prachtige vallei in Noordrijn-Westfalen incl. ontbijt of o.b.v. halfpension

Dorint Parkhotel Siegen
Siegen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡ Geniet in een 4*-hotel in de prachtige Langenbach vallei in Siegen tijdens een 2, 3 of 4-daagse minivakantie incl. ontbijt of o.b.v. halfpension

Kom even helemaal tot rust in dit prachtig gelegen hotel in Siegen. Voor een totale ontspanning kun je je even terugtrekken in het wellness gedeelte van het hotel of met uitzicht op de natuur een lekker drankje drinken en een hapje eten in het restaurant. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw of in een van de mooie villa's in het park. Het hotel beschikt over een heerlijke tuin en is gelegen in een bosrijke omgeving in de Langenbach vallei aan de rand van het Rothaargebergte. Dit gebied beschikt over tal van wandel- en fietspaden voor elk moeilijkheidsniveau. Bij het hotel kun je terecht voor diverse routes en excursiemogelijkheden. Ga je liever winkelen, dan kun je in Siegen een kijkje gaan nemen in de City Gallery. Dit overdekte winkelcentrum ligt op een kleine 12 minuten rijden met de auto. Voor de kunst en cultuurliefhebbers zijn er het Siegerlandesmuseum en de Nikolaikirche.

Let op: deze deal is boekbaar t/m 31 januari!

Autovakanties
dagen

FLASHDEAL! ⚡ 4*-hotel in prachtige vallei in Noordrijn-Westfalen incl. ontbijt of o.b.v. halfpension

Dorint Parkhotel Siegen
Siegen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook te boeken o.b.v. halfpension
  • Hotel is gelegen aan de rand van natuurpark 'Rothaargebergte'
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij het hotel
  • Tip: maak een mooie wandeling in de omgeving van het hotel
Wat er te doen is in de omgeving

Siegen
Dichtbij het hotel ligt het stadje Siegen. Hier vind je een aantal leuke bezienswaardigheden zoals een museum in een oude ijzerertsmijn en een aantal kastelen en kerkjes. Ook vind je hier een verscheidenheid aan restaurantjes.

Keulen
Op ongeveer een uurtje rijden door de bosrijke bergen sta je midden in Keulen! Met de middeleeuwse Dom als meest bekende trekpleister is hier voor iedere toerist wel iets leuks te doen of te bekijken. Maak een rondvaart over de Rijn of bezoek het chocolademuseum.

Bonn
Iets verder weg, maar zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen is Bonn. Aan de oevers van de Rijn ligt de voormalige hoofdstad van Duitsland. Je vindt hier mooie pleinen, vele restaurants en diverse kastelen. In de voormalige regeringsbunker vind je tegenwoordig een museum die je mee terug neemt naar de koude oorlog.

Erlebniswald Siegener Tiergarten
In de Siegener dierentuin is een "avonturenbos". Hier kun je prachtige wandelingen maken en is dé uitgelezen stek voor een heerlijke picknick. Het damhertenverblijf met een gemiddelde populatie van 25 dieren ligt direct naast het natuurpad. Maar het kan ook gebeuren dat je langs het meer dan 65.000 vierkante meter grote verblijf loopt zonder een dier te zien. Door het heuvelachtige terrein en de begroeiing hebben de dieren voldoende beschutting tegen heftige weersomstandigheden.

Dorint Parkhotel Siegen
Patmosweg 60,
Siegen, Duitsland
Kaart
Patmosweg 60, Siegen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Gelegen in de prachtige Langenbach vallei, vind je dit rustige sfeervolle 4*-hotel. Kom tot rust in de grote spa of in het wellness gedeelte. Schuif aan in het restaurant voor een heerlijke maaltijd. Bij mooi weer kun je plaatsnemen op het grote tuinterras. De kamers zijn voorzien van een zithoekje, bureau en flatscreen TV. De badkamer is voorzien van een douche en gratis toiletartikelen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 5,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Attendorn met de druipsteengrotten

Bezienswaardigheden, Musea, Steden
Finnentroper Str. 39

De druipsteengrotten, dat is toch wel echt iets waar Attendorn om bekend staat. Ontdek de fascinerende kalksteenparadijs in het zuidelijke Sauerland. Neem daarom vooral een rondleiding door de grotten. Meer dan 40 miljoen bezoekers waren jou voor!

Bad Fredeburg

Steden, Natuur & Parken, Spa en Wellness
Auf Der Burg 9A

Behalve een luchtkuuroord is Bad Fredeburg ook een Kneippheilbad. Je kunt er activiteiten beoefenen, maar er zijn ook verschillende zwembaden met saunavoorzieningen.

Wintersportmuseum

Musea
Neuastenberger Strasse

In het Westdeutches Wintersport Museum kan je de geschiedenis en ontwikkeling van de skisport in de regio Hochsauerland bekijken.

Zomerrodelbaan Winterberg

Outdooractiviteiten
Kapperundweg

Bij deze activiteit word je in een slee op wieltjes omhoog getrokken, waarna je aan een avontuurlijke afdaling begint. Je kunt de snelheid bepalen met het gashendel op de slee.

Kletterwald

Outdooractiviteiten
Am Waltenberg

In het Kletterwald Winterberg kan je op een hoogte van één tot maar liefst elf meter een prachtig klim en klauterparcours afleggen.

Winterberg

Steden
Winterberg

Winterberg is een kleine stad in het hoge Sauerland in het Rothaargebergte en wordt omgeven door bergen met een hoogte tot 842 meter.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 5,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau