Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in Zuidlaren in de natuur van Drenthe incl. 3-gangendiner!

Brinkhotel Zuidlaren
Zuidlaren, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
74,-
totaal: 170,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 2 of 3 dagen in Zuidlaren in de natuur van Drenthe incl. 3-gangendiner!

Brinkhotel Zuidlaren is een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie of een rustige thuishaven na een drukke dag. Perfect gelegen tussen de culturele steden Groningen en Assen op 25 minuten rijden. In het Drentse Assen kun je cultuur snuiven in het Drents Museum. Voor de natuurliefhebber is het hotel een ideaal startpunt. Wandelaars kunnen gebruik maken van het Pieterpad. Fietsliefhebbers kunnen routes volgen langs het Zuidlaardermeer of door Geopark de Hondsrug en langs de Drentsche Aa.

Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in Zuidlaren in de natuur van Drenthe incl. 3-gangendiner!

Brinkhotel Zuidlaren
Zuidlaren, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner (bij een verblijf van 3 nachten incl. 2 x 3-gangendiner)
  • Verblijf in een hotel nabij Groningen en Assen
  • Tourist Info Folderpunt aanwezig in het hotel!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ontdek het Zuidlaardermeer of bezoek het Drents museum
Wat is er te doen in de buurt van het hotel:

Breng een bezoek aan Groningen
Groningen staat bekend als een gezellige stad, met een sfeervol centrum en veel bijzondere winkels en monumentale gebouwen. Of je Groningen nu bezoekt om te shoppen, lekker komt dineren, op het terras wilt genieten of door de grachten wilt varen, in Groningen zit je goed! Breng ook zeker een bezoek aan het Groninger museum, wandel over de grote markt en bekijk het uitzicht vanaf het Groninger Forum. Neem aan het einde van de dag plaats op een van de vele terrassen die de stad rijk is, om de dag goed af te sluiten.

Breng een bezoek aan Assen
Assen is een gezellige stad die je het hele jaar door kunt bezoeken. Voor ieder is hier wat wils, of je nou komt winkelen, cultuur komt snuiven of historie komt bewonderen. Breng hier bijvoorbeeld een bezoekje aan het Drents museum, wandel door het Asserbos of ga terrassen. In deze stad vind je veel winkelgelegenheid, waarbij de winkelstraten mooi in elkaar over lopen. Dit maakt het winkelen extra plezierig!

Ga erop uit met de fiets
Het Brinkhotel ligt middenin het interessante Geopark De Hondsrug, ook wel bekend als het eerste en enige Geopark van Nederland! Hier zijn verschillende fietsroutes uitgezet, waarbij je kunt genieten van de bijzondere natuur om je heen. Ook kun je kiezen voor een fietsroute om het Zuidlaardermeer, dat je kunt vinden tussen de provincies Groningen en Drenthe. Het meer vormt de basis voor een prachtige plek om te ontspannen!

Breng een bezoek aan een van de 3 nationale parken
Het Brinkhotel is gelegen op een centrale plek, in de buurt van 3 verschillende nationale parken! Als natuurliefhebber zit je hier dus goed, het Nationaal park Drentsche Aa, Nationaal Park Dwingelderveld en Nationaal Park Drents-Friese Wold liggen binnen handbereik. Laat je verrassen door het afwisselende landschappen van deze unieke natuurgebieden, en ga eropuit per fiets of te voet! Hier fiets of wandel je namelijk van het ene naar het andere hoogtepunt, en is zeker een bezoekje waard.

Tourist Info Folderpunt
Ben je er nog niet over uit wat je wilt gaan doen? Neem dan even een kijkje bij het het Tourist Info Folderpunt aan de receptie in het Brinkhotel. Dit betekent dat je bij de receptie allerlei folders over leuke uitstapjes in de omgeving kunt vinden! Ook voor wandelroutes in Drenthe en fietsroutes in Drenthe en Groningen kun je bij de receptie terecht. Zuidlaren kent geen ouderwets VVV-kantoor meer.

Brinkhotel Zuidlaren
Brink O.Z. 6,
Zuidlaren, Nederland
Kaart
Brink O.Z. 6, Zuidlaren, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Brinkhotel in Zuidlaren is een charmant en gastvrij hotel. Zoals de naam al doet vermoeden, staat het direct aan de gezellige Brink in het centrum van het groene dorp en heeft het een zeer centrale ligging tussen de steden Groningen en Assen. Het hotel vormt, met zijn comfortabele kamers en mooie ligging, de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Drenthe! Fiets of wandel door de ongerepte natuur, spot de grazende schapen op de heide en ervaar complete rust. Het hotel beschikt over een gezellige bar, een heerlijk zonneterras, een 24-uursreceptie, een lift en een wekservice. De moderne hotelkamers zijn standaard voorzien van telefoon, televisie, koffie- en theefaciliteiten, een kluisje, gratis Wi-Fi en een badkamer met toilet, föhn en een douche of ligbad. Elke ochtend word er een uitgebreid ontbijt geserveerd, om de dg goed mee te beginnen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Hoogtepunten

Sprookjeshof

Musea
Groningerstraat 10

Kom lekker spelen in het Sprookjeshof! Een buitenspeeltuin, klauterkasteel, kinderboerderij en de mogelijkheid tot een rondvaart over het Zuidlaardermeer.

Hunebed D13 (trapgraf)

Bezienswaardigheden
Stationsstraat

Dit is een trapgraf, waarvan de ingang bestaat uit een trap met vier treden.

Paterswoldsemeer

Natuur & Parken
Paterswoldsemeer

Dit meer is uitgeroepen tot één van de mooiste plekken ter wereld. Het totale gebied is zo'n 900 ha. groot en is verbonden met het Hoornsemeer. Er zijn vele recreatiemogelijkheden.

Doe Museum

Musea, Recreatie en spellen
Transportweg 5

Een keer iets anders? Breng zeker een bezoek aan het Doe museum, leuk voor jong en oud, breng de kunstenaar in je naar boven!

Assen

Steden
Gedempte Singel 23

Assen wordt ook wel de Stad der Paleizen genoemd. Doordat de stad stadsrechten had gekregen ontwikkelde Assen zich tot een hoofdstad.

Drents Museum

Musea
Brink 1

Dit museum verteld je over archeologie, hedendaags realisme, jaarlijkse tentoonstellingen over bijvoorbeeld de Maya's en kunst van ongeveer een eeuw geleden.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau