Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar historisch Belgrado incl. vlucht en centraal gelegen hotel

Capital Hotel Garni
Belgrado, Belgrado, Servië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
259,20
totaal: 556,25 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
3-, 4-, 5-, of 6-Daagse stedentrip naar het historische Belgrado incl. vlucht en centraal gelegen hotel

Capital Hotel Garni heeft een rustige ligging in een voetgangersgebied in het centrum van Belgrado. Door de jaren heen heeft de stad zich ontwikkeld tot een populaire bestemming voor een stedentrip, met een bijzondere mix van architectuur, geschiedenis en een bruisend nachtleven! Deze bruisende stad zit vol verborgen parels. Tevens valt er genoeg te beleven in de nabije omgeving van het Capital Hotel Garni. Wandel over de Kneza Mihaila langs mooie art deco gevels. Deze winkelstraat wordt omgeven door tal van leuke boetieks, winkeltjes, restaurants en bars. Breng ook zeker een bezoek aan de Saborna kathedraal, met zijn prachtige plafondschilderingen. Het is ook erg leuk om een fiets te huren en de stad op deze manier te ontdekken. Een absolute must wanneer je in Belgrado bent, is een bezoek aan het Museum van Joegoslavië. Hier kom je meer te weten over de sleutelrol die Servië speelde in de geschiedenis en het uiteenvallen van Joegoslavië. Belgrado is de ideale bestemming voor de échte ontdekker!

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar historisch Belgrado incl. vlucht en centraal gelegen hotel

Capital Hotel Garni
Belgrado, Belgrado, Servië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht Belgrado vanaf luchthaven naar keuze
  • Optioneel: inclusief ontbijt
  • Verblijf in een uitstekend 4*-hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het Nationale Museum van Servië op de zondag GRATIS!
Wat is er te doen in de omgeving?

1. Bezoek de kathedraal van de Heilige Sava!
Dit is een kathedraal ter ere van Sint Sava, de oprichter van de Servisch Orthodoxe Kerk. De indrukwekkende kathedraal in Servisch-Byzantijnse stijl staat op de Vračar-heuvel en is met zijn witte granieten en marmeren muren vanuit de hele stad te zien. Je kunt de kerk dagelijks bezoeken.

2. Terug in de tijd bij Kalemegdan Fort
Het Kalemegdan Fort is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Belgrado. Dit eeuwenoude fort aan de rivier markeert de plaats waar de stad Belgrado ooit werd gesticht. Het is meer dan 2.000 jaar oud en je vindt er zelfs nog sporen van de Romeinen. In het fort vind je het Militair museum, en om het fort heen ligt een groot park. Zeker in de zomermaanden kun je hier heerlijk tot rust komen.

3. Shoppen in de bekendste winkelstraat van Belgrado
De Knez Mihailova straat is de belangrijkste winkelstraat in Belgrado. Je vind hier souvenirwinkels, boetiekjes en een hoop winkels van bekende merken zoals Zara, H&M, Adidas, Replay, Armani en nog veel meer. Dit is de perfecte locatie om jouw souvenirs voor thuis te shoppen!

4. Neem een kijkje bij het Nikola Tesla Museum
Dit museum is helemaal gewijd aan het leven en het werk van Nikola Tesla, de beroemdste uitvinder en wetenschapper van Servië. In dit museum ontdek je alles over deze uitvinder, die onder andere de radio, de afstandsbediening, de radar, de wisselstroomgenerator en de röntgenapparatuur ontwikkeld heeft! Dit is een erg interessant interactief museum die je zeker moet bezoeken!

5. Bekijk het uitzicht vanaf de Avala toren!
Op de Avalaberg in Belgrado staat de Avala toren. Je vindt deze berg aan de rand van Belgrado, net buiten het centrum. Het is de hoogste toren die je kan vinden in heel de Balkan. De toren heeft een hoogte van wel 205 meter. Op de top van deze toren kan je genieten van een prachtig uitzicht. Als het een heldere en zonnige dag is kan je tot wel 100 kilometer ver kijken!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Capital Hotel Garni
Cara Lazara 3,,
Belgrado, Servië
Kaart
Cara Lazara 3,, Belgrado, Servië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterren Capital Hotel ligt direct naast de straat Knez Mihailova, het favoriete winkel- en voetgangersgebied van Belgrado. Op loopafstand ligt de straat Kralja Petra, wat één van de oudste straten van Belgrado is. Tevens is het Kalemgdan-park en het fort vlakbij, evenals het winkelcentrum Rajićeva. Met 15 minuten rijden ben je bij de luchthaven. Capital hotel is een modern hotel met een lobby en een restaurant. De kamers zijn standaard voorzien van onder andere een minibar, televisie en gratis Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15,00
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

De citadel van Belgrado

Bezienswaardigheden
Tadeuša Košćuška 8-12

Het 2000 jaar oude Belgrado Fort (Citadel van Belgrado) ligt midden in het Kalemegdan Park. Vanaf het uitkijkpunt heb je prachtig uitzicht over de rivieren Donau en Sava. In het fort is een museum ingericht waar je meer leert over de geschiedenis van Belgrado

Belgrado

Steden
Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića

De stad zelf bestaat al meer dan 2000 jaar en is al meer dan 600 jaar de hoofdstad van Servië. Het kent dan ook een rijke geschiedenis en dit zie je terug in het straatbeeld. Belgrado heeft dan ook veel historische gebouwen en parken waardoor de stad een heuse attractie is hedendaags.

Oude stadscentrum

Bezienswaardigheden
Milenka Vesnića 2

Het historische centrum van Belgrado ligt tegen het Kalemegdan Park aan, met in het hart de straat Knez Mihailova. Overdag kun je hier prima winkelen, 's avonds is het een geliefd uitgaansgebied. Op het centrale plein van de stad, de Trg Republike, vind je onder andere het standbeeld van vorst Michaël Obreovic III en het Nationale Theater.

Sarajevo

Steden
Hiseto

Sarajevo, de hoofdstad van Bosnië en Herzegovina. Ook wel het Jeruzalem van Europa. Er leven hier namelijk superveel verschillende religies bij elkaar. Loop door het fascinerende centrum, het oude centrum van de stad zit vol leuke winkels.

Mostar

Steden
Stari Most

Mostar is een grote stad in Bosnië en Herzegovina. Het is de grootste en belangrijkste stad van Herzegovina. Mostar is vooral bekend door de oude brug op de UNESCO werelderfgoedlijst en staat voor veel mensen symbool voor de vernielingen die tijdens de Bosnische Burgeroorlog zijn gepleegd.

Siófok

Bezienswaardigheden, Steden, Musea, Eten en drinken, Cultuur
Bajcsy-Zsilinszky U. 143

Siófok is de meest bekende badplaats en één van de grootste steden aan het Balatonmeer. Siofok is het centrum van het toerisme.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15,00

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.35 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau