Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in hartje Lissabon incl. ontbijt en vlucht

HF Fénix Music
Lissabon, Estremadura, Portugal bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
269,-
totaal: 578,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 10 aankomstdagen beschikbaar!
3-, 4- of 5-daagse stedentrip en verblijf in hartje Lissabon incl. ontbijt en vlucht

Wat dacht je van een stedentrip naar Lissabon! Een bezoekje aan deze prachtige stad vraagt om een uitvalsbasis die in de omgeving past: het elegante NH Fenix Music ligt op 4 minuten wandelen van de sierlijke Avenida de Liberdade, waar culinaire hoogtepunten en design om aandacht vechten. Vanuit het hotel pak je gemakkelijk de tram naar de populaire bezienswaardigheden van de stad. Hou je van winkelen? Luxe winkels en boetieks vind je rond de Avenida da Liberdade. Op een van de zeven heuvels vind je het majestueuze Castelo de São Jorge. Niet te missen is de beroemde Ponte 25 de Abril, de Portugese versie van de rode brug bij San Francisco. Een ontspannen middagje strand, zon en zee beleef je bij Cascais en wie van voetbal houdt, vinkt het Estádio José Alvalade XXI van zijn lijstje af. Kortom, er valt genoeg te ontdekken in Lissabon!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in hartje Lissabon incl. ontbijt en vlucht

HF Fénix Music
Lissabon, Estremadura, Portugal bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Lissabon vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel ligt in hartje Lissabon
  • Het hotel ligt op ca. 110 meter van metrostation Marquês de Pombal
  • De historische wijken Chiado en Rossio liggen op ca. 15 minuten met de metro
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip! breng een bezoek aan de hippe wijk Alfama
Tips voor tijdens je verblijf

Geniet van het uitzicht
Verschillende plekjes in Lissabon bieden een prachtig uitzicht over de hele stad. Maar wij raden je in dit geval Miradouro da Graça aan! Miradouro betekent letterlijk uitzichtpunt. Tijdens zonsopgang of -ondergang is dit plekje nog specialer. Geniet op het terras van een lekker drankje en laat je betoveren door het uitzicht op Lissabon.

Tram 28
Als je aan Lissabon denkt, denk je aan? Juist, de historische trams! De authentieke tram 28 is de bekendste tram van de stad en rijdt in zo’n 50 minuten door populaire wijken zoals Alfama, Baixa, Graca en Estrela. De tramrit is perfect voor als je in een korte tijd veel van de stad wilt zien. De straatjes waar de tram doorheen gaat zijn enorm smal en stijl, een bijzondere ervaring!

Doe een portproeverij bij The Old Pharmacy
Port moet je eigenlijk in de Douro vallei drinken, daar waar port wordt geproduceerd om vervolgens verhandeld te worden in Porto. Bezoek je deze twee plekken echter niet? Dan is het leuk in Lissabon een portproeverij te doen, bij voorkeur bij The Old Pharmacy. Deze te leuke wijnbar ligt in het gezelligste straatje van Bairro Alto, en de sommelier is erg goed. Bestel een portproeverij met een bijpassende kaasplank of kies zelf wat wijntjes en hapjes uit.

Beklim Castelo de São Jorge voor een mooi uitzicht
Castelo de São Jorge is een van de oudste bezienswaardigheden van Lissabon, waarvan de fundamenten al uit de 6e eeuw voor Christus stammen. Tevens is het kasteel op de hoogste heuvel van Lissabon in de wijk Alfama gebouwd, waardoor je vanaf hier een weids uitzicht hebt op de stad. Voor de entree betaal je €10 per persoon als je 26 jaar of ouder bent, anders betaal je €5. Wil je een rondleiding met gids (aan te raden als je echt meer over Lissabon en het kasteel wilt weten)? Dan betaal je daar nog €2,50 bovenop.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
HF Fénix Music
R. Joaquim António de Aguiar 5,
Lissabon, Portugal
Kaart
R. Joaquim António de Aguiar 5, Lissabon, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het charmante HF Fénix Music is gelegen in het centrum van Lissabon. Vanuit het hotel wandel je in 4 minuten naar de chique Avenida da Liberdade. Het hotel is voorzien van een zwembad op het dak en een terras met uitzicht over de stad. Voor een verkoelend drankje kun je terecht in de lounge of aan de bar. Alle kamers zijn ingericht met wanddecoraties volgens een muziek thema. Daarnaast beschikt de kamer over airconditioning, een minibar en een flatscreen-tv. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Lissabon

Steden
Lissabon

Lissabon is geweldig! De historische trams zijn inmiddels een bekend stadsbeeld. Er is enorm veel leuks te doen in de stad. Eén van de hoogtepunten is de oude wijk Belem met de beroemde Torre De Belém en het klooster Mosteiro dos Jerónimos. Tip: hier eet je de beste Pasteis de Belém!

Cemitério dos Prazeres

Bezienswaardigheden
Praça São João Bosco,

Cemitério dos Prazeres is de grootste begraafplaats van Lissabon. Vlakbij de wijk Campo de Ourique is deze begraafplaats met vele bekende Portugese mensen te vinden.

Rua Augusta

Wijken
Rua Augusta

Rua Augusta is een zeer levendige voetgangersstraat. Het kenmerkt zich met een groot Arco Triunfal ofwel Rua Augusta Arch. Dit is een historisch gebouw met triomfboog.

Castelo de São Jorge

Bezienswaardigheden
Rua De Santa Cruz Do Castelo, Lissabon

Deze prachtige burcht is zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen. Vooral het uitzicht is formidabel!

Praça do Comércio

Bezienswaardigheden, Wijken, Eten en drinken
Avenida Infante Dom Henrique,

Dit enorme plein is de plek voor een drankje. Het plein grenst zowaar aan het water en ook het bekendste café van de stad vind je hier! Namelijk Cafe Martinho da Arcada.

Mosteiro dos Jerónimos

Bezienswaardigheden
Praça Do Império

Dit klooster in de wijk Belém is een prominent gebouw in de stad. In het klooster liggen de graven van o.a. ontdekkingsreiziger Vasco de Gama, en dichters Fernando Pessoa en Luís de Cames.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau