Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Luxe 5*-citytrip naar Porto incl. vlucht en ontbijt

PortoBay Flores
Porto, Costa Verde, Portugal bekijk op kaart
Luxe 3-, 4- of 5-daagse 5*-stedentrip naar Porto incl. vlucht en ontbijt

Pak je koffer maar in en vlieg naar de prachtige stad Porto in Portugal. Wie denkt er bij Porto nu niet meteen aan de heerlijke portwijn, die vanuit deze stad de wereld veroverde? Maar Porto is meer dan alleen wijn. Porto is namelijk een sfeervolle en levendige havenstad met een schilderachtige ligging aan de monding van de Douro. De stad is zelfs door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed! De stad zit dan ook vol met bezienswaardigheden, zoals Sé do Porto en het klooster Mosteiro da Serra do Pilar. Verder zijn er gezellige restaurants en cafés waar je een hapje kunt eten of samen een heerlijke borrel neemt.
Kort om: er is genoeg te doen tijdens jouw stedentrip naar Porto!

Stedentrips
dagen

Luxe 5*-citytrip naar Porto incl. vlucht en ontbijt

PortoBay Flores
Porto, Costa Verde, Portugal bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Porto vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 5*-hotel!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Sé de Porto
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips voor jouw verblijf

Barros Porto
De Barros Porto is een wijnkelder. In de Barros Porto wordt port wijn gebrouwen. In deze wijnkelder wordt al sinds 1913 port gebrouwen en deze wordt elk jaar verbeterd. Vanaf 1913 is de Barros Porto al eigendom van een familie, wat heel bijzonder is. Je kunt natuurlijk een kijkje nemen in de Barros Porto en zien hoe deze traditionele port gebrouwen wordt.

Sé de Porto
Sé de Porto, ofwel: de kathedraal van Porto. Het is zonder twijfel een hoogtepunt tijdens je stedentrip. Het prachtige gebouw werd in de 12de eeuw gebouwd en ligt aan een heel mooi plein. Binnen is het mooie glas-in-lood raam prachtig om te bekijken, maar leuker is misschien nog wel het aangrenzende klooster dat helemaal is gedecoreerd met azuurblauwe tegels.

Ribeira
Ribeira is het oude centrum van Porto. Ribeira staat op de wereld erfgoed lijst van Unesco. Je vindt hier veel gezellige visrestaurants waar je lekker kunt eten. Of ontdek de vele kleine straatjes en steegjes in oude bouwstijl. Ribeira ligt aan de rivier De Douro.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
PortoBay Flores
R. das Flores 27,
Porto, Portugal
Kaart
R. das Flores 27, Porto, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het PortoBay Flores is een luxe 5*-hotel in het historische centrum van Porto. Met deze gunstige ligging in de Rua das Flores, vlak naast de Misericórdiakerk, ben je vanaf het hotel op loopafstand van alle belangrijke bezienswaardigheden. Het hotel beschikt over restaurant, fitnessruimte en wellnesscentrum waar je volledig kunt ontspannen. De kamers zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Torre dos Clérigos

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
De São Filipe De Nery

De bekende toren van Porto is de Torre dos Clérigos. De toren hoort bij Igreja dos Clérgos kerk. Omdat de belangrijke toren vanuit heel Porto is te zien, staat het symbool voor deze stad.

Porto Cathedral

Bezienswaardigheden, Cultuur
Terreiro Da Sé

Deze kathedraal behoort tot één van de oudste monumenten van de stad Porto. De kathedraal heeft twee torens met daarop een koepel.

Ribeira (oude centrum)

Wijken
Ribeira

Ribeira is de oudste wijk van Porto. Vele portboten meren hier in de haven aan. De gevels van de huizen aan de kade leveren een prachtig plaatje op.

Jardins do Palácio de Cristal

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea, Theater & concerten, Eten en drinken
Porto

Het groene hart van Porto is het prachtige park Jardins do Palácio de Cristal’. In het park staat een bijzonder vormgegeven ‘Crystal Palace’.

Porto

Steden
Porto

Porto heeft alles. Een fijne bruisende sfeer, cultuur, gemoedelijkheid en vele prachtige bezienswaardigheden. Must do: bezoek Ribeira, het oude centrum van de stad. Kleurige huizen, smalle straatjes, restaurants en traditionele Port-boten geven de wijk een schilderachtige aanblik.

Maria Pia-brug

Bezienswaardigheden
Boogbrug In Vila Nova De Gaia

De Maria Pia-brug is een spoorbrug tussen Porto en Vila Nova de Gaia. Het spoor is al een lange tijd buiten gebruik.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau