Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Autorondreis door de prachtige streken Normandië en Bretagne incl. ontbijt en vele extra's!

Roadtrip Normandië & Bretagne
Asnelles, Calvados, Frankrijk bekijk op kaart
8, 10 of 12-daagse autorondreis door de prachtige streken Normandië en Bretagne incl. ontbijt en vele extra's!

Ga er op uit en ontdek Normandië en Bretagne! Normandië is een regio in het westen van Frankrijk, gelegen ten noorden van Bretagne. Deze regio's grenzen aan de Noordzee, met prachtige zandstranden en indrukwekkende krijtrotsen. Wil je liever de rust op zoeken tijdens jullie vakantie? De streken bieden mooie wandelroutes langs ongerepte natuur met prachtige uitzichten. Verder zijn de stranden van D-Day een aanrader om te bezoeken om je te verdiepen in de geschiedenis.

Autovakanties
dagen

Autorondreis door de prachtige streken Normandië en Bretagne incl. ontbijt en vele extra's!

Roadtrip Normandië & Bretagne
Asnelles, Calvados, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 9 of 11 overnachtingen
  • 1 x een fles Cider bij het eerste hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Welkomstcocktail bij het tweede hotel
  • Reis is op eigen gelegenheid en met eigen vervoer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij alle hotels
  • Tip: breng een bezoek aan de stranden van D-Day!
Hoe ziet de reis eruit?

3 of 4 overnachtingen in Asnelles (op basis van de duur van je reis)
Gold Beach hotel ***

Asnelles is een kustplaats van Calvados, in Normandië. Breng een rustig middagje door op het strand en geniet van de traditionele restaurants in Asnelles. Deze omgeving is bezaaid met musea en gedenktekens, maar ook bezienswaardigheden zoals Gold Beach, aangrenzend aan het hotel, zijn erg leuk om te bezoeken. Grijp je kans om bezienswaardigheden in de omgeving te zien, zoals de Arromanches 360 of de Mulberry Harbour. De promenade langs de zee en de oestergebieden in het oosten kunnen worden bewandeld of gefietst. Ontdek de lokale producten van de streek zoals bijvoorbeeld cider en de beroemde Camembert. Bij het ontvangst in het eerste hotel ontvang je een flesje Cider, om alvast wat sfeer te proeven!

2 of 3 overnachtingen in Roz Sur Couesnon (op basis van de duur van je reis)
Les Quatre Salines ***

Na een uitgebreid ontbijt met verse croissants bedenk je ’s ochtends welke bezienswaardigheden je vandaag wil bewonderen. Wordt het Chateau de Launay, en imposant kasteel uit de 14e eeuw, of neem je liever een kijkje bij het landhuis Manoir de la Rue? Roz-sur-Couesnon is een pittoresk dorpje in het noorden van Bretagne. Geniet hier van het adembenemend mooie uitzicht over de baai van Mont Saint-Michel en breng een bezoek aan de bezienswaardigheden in de buurt. Neem een kijkje bij de historische Moulin de la Salinem, wandel over de stuwdam Barrage du Mont Saint-Michel, of ontdek de middeleeuwen in de Grande Rue. Of misschien heb je meer zin in een ontspannen wandeling langs de baai?

2, 3 of 4 overnachtingen in Lamballe (op basis van de duur van je reis)
Le Manoir des Portes ***

Lamballe is een historische kunststad, met straten en steegjes tegen de helling van de Colline Saint-Sauveur. Rondom de stad heeft de veeteelt zijn stempel op het landschap gedrukt en iets noordelijker ligt de Côte de Penthièvre. Lamballe zelf is bekend vanwege zijn ‘Haras national, een stoeterij. Absoluut authentiek! Bezoek oo zeker de Port de Dahouët, een prachtig klein havenstadje aan de kust van Noord-Bretagne. Ben je een liefhebber van wandelen en fietsen? Breng dan zeker een bezoek aan Viaduc des Ponts Neufs, bezoek het hoogste punt van de Côtes d'Armor, Mont Bel-Air, en geniet van het uitzicht aan Vue sur le phare de la Petite-Muette.

Roadtrip Normandië & Bretagne
1 Rue Devonshire Régiment,
Asnelles, Frankrijk
Kaart
1 Rue Devonshire Régiment, Asnelles, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Geniet van een 8, 10 of 12 dagen durende rondreis door Normandië en Bretagne. Je verblijft in 3 verschillende hotels incl. ontbijt. In het eerste hotel staat er een fles Cider op je te wachten. Daarnaast geniet je van de mooie omgeving en staat er in het 2de hotel een welkomstcocktail voor je klaar. Je kunt bij ieder hotel gratis gebruik maken van Wi-Fi en parkeren.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Caen

Steden
Caen

De prachtige stad Caen heeft vele bezienswaardigheden. Het was de favoriete stad van Willem de Veroveraar. Hij liet er een kasteel en twee abdijen bouwen.

La Michaudiere

Tours & activiteiten
La Michaudière

De La Michaudiere is een typische paardenboerderij in het midden van een prachtige boomgaard. Vandaag de dag is het één van de belangrijkste attracties van Normandië.

Normandie-Maine Regional Natural Park

18 Bis Place Du Général Leveneur

Dit regionale natuurpark in Normandië is een groot bos- en heuvelachtig gebied waar mooie wandeltochten gemaakt kunnen worden. In dit park zijn meerdere watervallen en de zogeheten 'Kloof van Arthour', die een diepte van liefst 70 meter heeft!

Mont Saint-Michel

Bezienswaardigheden
Le Mont Saint-Michel

Mont Saint Michel is gelegen op een rotsachtige schiereilandje op ongeveer 1 km vanaf de kust van Normandië. Via verschillende trappen loop je naar boven waar je de abdij kunt bezoeken.

Fougères

Steden, Bezienswaardigheden
Fougères

Bewonder hier het schitterende kasteel van Fougères, een van de grootste forten uit de Middeleeuwen die Europa rijk is, en bekijk wat er nog over is van de oude stadsmuren.

Saint-Malo

Steden
Saint-Malo

Saint-Malo is een bijzondere plek in Frankrijk. Must do: maak een wandeling over de muur. Je krijgt er niet alleen een mooi uitzicht over de oude stad, maar ook over de haven, de stranden, de grillige rotsformaties en aan de overkant van de monding van de rivier de Rance zie je de stad Dinard.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau