Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Dagje uit
dagen

Ontdek het magische Disneyland Parijs incl. overnachting(en) nabij Parijs

B&B Paris Grand Roissy CDG Aéroport
Roissy-en-France, Val-d'Oise, Frankrijk bekijk op kaart
Laat je een dag betoveren door de magie van Disneyland Parijs incl. 1, 2 of 3 overnachting(en) nabij Parijs

Sprookjes komen tot leven in de magische wereld van Disneyland Parijs! Als je hier nog nooit geweest bent, dan is dit je kans! Maar ook als je er al wel geweest bent, Disnleyland Parijs verveelt nooit en er is altijd wat te beleven. Disneyland Parijs bestaat uit 2 parken en met je ticket heb je toegang tot 1 van de 2 parken voor 1 dag. Laat je je onderdompelen in de wereld van ruimte en tijd? Of spring je liever in het zadel en galoppeer je naar het Wilden Westen? Het kan allemaal! Maak selfies met je favoriete Disneyfiguren zoals Peter Pan, Jack Sparrow, Assepoester en Elsa uit Frozen. Wil je meer weten over de geschiedenis en het productieproces van de films en Hollywood? Dan raden we je aan om naar het Walt Disney Studios Park te gaan. Ook hier staan spectaculaire attracties die je adrenalineniveau doen verhogen. Wat dacht je van The Twilight Zone Tower of Terror? Disneyland Parijs is leuk voor jong en oud!

Dagje uit
dagen

Ontdek het magische Disneyland Parijs incl. overnachting(en) nabij Parijs

B&B Paris Grand Roissy CDG Aéroport
Roissy-en-France, Val-d'Oise, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Inclusief 1 dag toegang tot Disneyland Park of het Walt Disney Studios Park
  • Laat je dromen uitkomen in het magische Disneyland Parijs!
  • Verblijf in een 4*-hotel dichtbij Parijs
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: als je meerdere dagen hebt geboekt, ga dan een dagje naar Parijs
Informatie over de parken in Disneyland

Disneyland Parijs bestaat uit 2 parken, namelijk Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. Je hebt keuze uit deze twee parken.

Disneyland Park
Hier komen je favoriete sprookjes en mooiste dromen tot leven! Laat je meevoeren in een fantastische wereld vol magische belevenissen. Er zijn hier attracties voor kinderen en volwassenen, magische shows, parades en restaurants. Dit park bestaat uit verschillende onderdelen zoals Adventureland, Discoveryland, Fantasyland, Frontierland en Main Street, U.S.A. In Adventureland reis je de hele wereld rond. Volg Aladdin door de betoverende straten van Agrabah of vaar mee met stoere piraten op volle zee. In Discoveryland lanceer je jezelf op een intergalactische reis door de ruimte en tijd en voel je de Force sterker dan ooit! Hier heb je attracties van Star Wars en Toy Story. Fantasyland is een waar sprookjeswereld. Peter Pan, Alice in Wonderland en Doornroosje, je vindt het hier allemaal. Beleef het Wilde Westen in Frontierland en ervaar de sfeer van een Amerikaans stadje in Main Street. Oh ja... Vergeet niet op de foto te gaan met je favoriete Disneyfiguur!

Walt Disney Studios Park
In dit park ontdek je de adembenemende werelden van Disney en Pixar. Bekijk fantastische shows en maak ritjes in spectaculaire attracties. Hier worden je favoriete films werkelijkheid waarin jij de ster bent! Op het plein Front Lot brengt alles een ode aan de wereld van films. Hier leer je de verborgen geheimen kennen van het film maken en ga je backstage op een Hollywood filmset! In de production Courtyard staat het verlaten Hollywood Tower Hotel. Durf jij de ligt in van The Twilight Zone Tower of Terror? In de Toon studio beleef je het verrassende universum van de Toons en tekenfilms. Of duik je liever in de kleurrijke werelden van Pixar? Het kan natuurlijk ook gewoon allebei! Ook in dit park heb je sensationele attracties, schitterende shows, restaurants en boetieks om de leukste souvenirtjes te shoppen.

Denk je dat 1 dag Disneyland Parijs niet genoeg is? We hebben een andere deal met 2 dagen toegang! Zo kan je beide parken bezoeken of 2 keer hetzelfde park.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
B&B Paris Grand Roissy CDG Aéroport
7 Allée du Verger,
Roissy-en-France, Frankrijk
Kaart
7 Allée du Verger, Roissy-en-France, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

B&B Paris Grand Roissy CDG Aéroport is gelegen op 5 km van de luchthaven Parijs Charles de Gaulle, deze is te bereiken met een gratis shuttleservice. Je verblijft in superieure suites van 30 m² groot die beschikken over een comfortabel bed, een televisie, Nespresso-apparaat, koelkast, magnetron, waterkoker en een eigen badkamer met bad, douche en toilet. ‘s Morgens geniet je van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, in de zomer kan dit op het terras in de tuin. Smakelijke en voedzame maaltijden in een unieke, vriendelijke en moderne sfeer vind je in “L'Instant Nomade” dankzij zelfbediening. Of je nu trek hebt in een koud drankje of een zoet of hartig hapje, hier kun je dag en nacht terecht.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15,00 p.d.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Parc Asterix

Attractieparken
Plailly

Ongeveer 20 km van Chantilly, vind je Parc Asterix. Het park is gebaseerd op de stripverhalen van Asterix en Obelix van Albert Uderzo en René Goscinny. Het park werd in 1989 geopend en is erg populair. Je vindt er 45 attracties en shows.

Sacré-Coeur

Bezienswaardigheden
35 Rue Du Chevalier De La Barre

Deze 'heilige hartbasiliek' is prachtig gelegen op de heuvel van Montmartre. De basiliek is elke dag open voor bezoek. Tevens kun je de crypte bezoeken (tegen betaling).

Ijssalon Bältis

Eten en drinken
54 Rue Tiquetonne

Zelfs de locals staan met liefde een halfuur in de rij voor een ijsje van Bältis. Dit familiebedrijf wordt gerund door Jean-Michel en Nadim, die neven van elkaar zijn. De Libanese ijssalon heeft tal van lekkere smaken. Kun je niet kiezen? Vraag gerust of ze je kunnen verrassen.

Meerdaagse metrokaart in Parijs

Steden, Tours & activiteiten
-

Van de Arc de Triomphe naar de Notre-Dame en van de Eiffeltoren naar Galleries Lafayette. Met de metro ben je overal in een handomdraai. Koop niet per keer een ticket, maar ga voor één of meerdere dagen.

Parijs

Bezienswaardigheden, Steden
Rue De Rivoli 156

Parijs, 'de stad van de liefde', 'de lichtstad' en 'de stad van de mode'. De taal, de Champs Elysées, de prachtige bouwwerken, de Eiffeltoren en natuurlijk de Seine beïnvloeden de romantische sfeer in Parijs.

Louvre

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
1 Cour Carrée

Het Louvre is het meest bezochte museum van Parijs. De Mona Lisa, geschilderd door Leonardo da Vinci en nog altijd een van de bekendste schilderijen ter wereld, is het absolute topstuk van het museum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Belangrijke informatie

Let op! De tickets voor Disneyland Parijs zijn niet geldig op dag van aankomst, maar worden op de tweede dag gereserveerd.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15,00 p.d.

Inchecken

Vanaf 12:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uurs receptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.88 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau