Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Winterzon
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Winterzon vakantie naar het indrukwekkende Malta incl. vlucht en ontbijt

Urban Valley Resort & Spa
Kappara, Malta, Malta bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
439,-
totaal: 915,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet van een 6-, 8-, 11- of 15-daagse winterzon vakantie naar het adembenemende Malta incl. vlucht en ontbijt

Wissel de koude dagen in de voor de mediterrane zon! Veel genieten van de winterzon, een helderblauwe zee en meters aan prachtige stranden. Dan hebben we het natuurlijk over Malta! Urban Valley Resort & Spa ligt tegen een prachtige vallei aan. Deze nodigt uit tot een wandeling. Even verderop ligt het centrum van de populaire badplaats St. Julians. Slenter door de straatjes van de historische hoofdstad Valletta en maak een uitstapje naar de Blue Lagoon tussen de twee eilandjes Comino en Gozo. Ben je toe aan een lekkere luier dag? Op slechts 3 km afstand van het hotel vind je een heerlijk klein strandje om helemaal tot rust te komen! Even weg van de massa, zoek rust en ruimte op Malta!

Winterzon
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Winterzon vakantie naar het indrukwekkende Malta incl. vlucht en ontbijt

Urban Valley Resort & Spa
Kappara, Malta, Malta bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Malta vanaf luchthaven naar keuze
  • Privétransfer retour luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Op 15 minuten van Valletta
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de hoofdstad Valletta
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Meer over Malta

De steden zoals Valletta en Sliema zijn absoluut niet groot en bieden ook niet veel parkeermogelijkheden. Als je deze wil bezoeken kan je je auto best buiten het centrum parkeren en vervolgens te voet of met de bus naar de stad zelf gaan Als je het eerder genoemde eventuele ongemak niet erg vindt, kan je gemakkelijk de “grote” steden op het eiland met het openbaar vervoer bezoeken en heb je ook geen huurauto in Malta nodig. Je verliest wel meer tijd omdat je op je bus zal moeten wachten en deze er soms dubbel zo lang over doen als een wagen. Met dat criterium in het achterhoofd zijn de volgende trekpleisters veel sneller en gemakkelijker te bereiken wanneer je kiest voor autohuur in Malta.

De baai van Ghajn Tuffieha en de stranden van de Gnejna baai
De meeste reizigers houden halt in het bekende Golden Bay Beach om hier een dagje niets te doen op het strand. Als je echter over een huurauto in Malta beschikt, loont het dubbel en dik de moeite om twee kilometer verder te rijden naar de Ghajn Tuffieha Baai. Hier is het al heel wat rustiger, waardoor de locals hier ook komen relaxen. Nog beter is nog zeven kilometer verder te rijden tot de baai van Gnejna, een kleine baai die wordt omgeven door kalkstenen kliffen. Wanneer je je een weg naar beneden baant, kom je tot bij het werkelijk schitterende strand met oranje zand.

De tempels van Hagar Qim
De prehistorische Hagar Qim tempels zijn een beetje de Maltese Stonehenge. Het maakt dan ook deel uit van het UNESCO werelderfgoed. Historici zijn het nog niet eens wanneer deze opmerkelijke site werd opgericht, maar in elk geval is het tussen 3600 en 3200 voor Christus. De grootste megaliet is trouwens zeven meter lang en weegt meer dan twintig ton! Historische overblijfselen die hier werden gevonden, waaronder de Venus van Malta, kan je bezoeken in het Archeologisch Museum in Valletta. Mis zeker ook niet de Mnajdra tempels die 500 meter verderop liggen.

De blauwe grot (‘blue grotto’)
Niet heel ver van de luchthaven ligt de blauwe grot van Malta. Parkeer je wagen op de gratis parking en stap van daaruit naar beneden. Vanop het land kan je eigenlijk nog niet veel zien, maar eens je je tickets voor het bootje hebt gekocht begint het schouwspel. In totaal vaar je een klein half uurtje onder enkele gigantische zeegrotten die Malta rijk is. Ongelooflijk hoe deze formaties standhouden onder het voortdurende klotsen van de azuurblauwe zee. Eens je in zo’n grot vaart, wordt het pas echt magisch. Honderd verschillende kleuren blauw zijn zichtbaar en hoe verder je vaart, hoe anders al dat blauw terug wordt. Heel mooi!

Siggiewi en Zebugg
Malta telt ook heel wat leuke kleinere dorpjes en Siggiewi en Zebugg zijn misschien wel de charmantste. Het eerste wordt beschouwd meer traditioneel, met de kerk van Sint Nicolas als absolute blikvanger. De geschiedenis van Zebugg gaat dan weer zo ver terug als 1436. Een mooie triomfboog verwelkomt je in het stadje en in de oude straatjes is het heerlijk kuieren. De kerk van Sint Philip is zelfs meer versierd dan de befaamde Saint-John’s Co-Cathedral in Valletta.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Urban Valley Resort & Spa
Triq Wied Ghollieqa,
Kappara, Malta
Kaart
Triq Wied Ghollieqa, Kappara, Malta
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Urban Valley Resort ligt in San Ġwann, op een rustige locatie op slechts 15 minuten rijden van Valletta. Het biedt 2 buitenzwembaden, 2 tennisbanen, 2 restaurants en bars. Er is gratis Wi-Fi in het hele resort. Het Urban Valley biedt kamers en suites. Alle accommodaties zijn voorzien een flatscreen-tv, thee- en koffiefaciliteiten en een minibar. De eigen badkamer is uitgerust met een douche, gratis toiletartikelen en een haardroger. Je kunt gratis gebruikmaken van het Turkse bad, de sauna en de fitnessruimte. Het resort beschikt ook over een verwarmd zwembad. De accommodatie serveert elke ochtend een ontbijt. Zakenreizigers kunnen gebruikmaken van het businesscentrum en gasten tussen 4 en 12 jaar oud kunnen zich vermaken in de kinderclub. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij het resort. Je kunt gratis gebruikmaken van een pendelbus die op vaste tijden van/naar de veerhaven van Sliema, Valletta en St. Julian’s rijdt. Het resort bevindt zich op minder dan 10 minuten rijden van St Julian’s en het is ongeveer 10 km naar de internationale luchthaven van Malta.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Valletta

Steden
Valletta

De historische hoofdstad Valletta is zonder enige twijfel één van de hoogtepunten van het eiland Malta.

Palazzo Parisio

Bezienswaardigheden, Cultuur
Saint Lucy Street

In het dorp Naxxar is de villa Palazzo Parisio omgetoverd tot een prachtig paleis met minstens even fraaie tuinen. Deze particuliere villa is sinds enkele tientallen jaren volledig open voor het publiek.

Mdina Malta

Steden
Triq Mesquita

Centraal op het eiland Malta ligt het stadje Mdina. Deze geheel ommuurde plaats bestaat vooral uit gebouwen die nog stammen uit de Middeleeuwen en de barok.

Marsaxlokk

Steden
Marsaxlokk

Dit traditionele vissersdorp wordt als één van de meest pittoreske plaatsen op Malta gezien. Voor fotografen zijn de traditionele vissersbootjes (‘luzzu’ genoemd) een bron van inspiratie.

Golden Bay

Stranden
Ir-Ramla-Tal-Mixqua

Aan de noordwestkust van Malta, vlakbij het dorp Manikata, vind je het prachtige zandstrand Golden Bay. Het strand staat bekend om het rode zand en de gevormde duinen. Het is populair door de makkelijke toegankelijkheid en fijne faciliteiten, zoals o.a. een paar restaurants.

Blue Lagoon Malta

Outdooractiviteiten
Blue Lagoon

Tussen de eilanden Malta en Gozo ligt de blauwe lagune. Een dagtocht naar deze adembenemende lagune behoort tot de top excursies van Malta.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau