Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Kerstmarkten
dagen

Sfeervol kerstshoppen nabij Keulen

Wyndham Garden Gummersbach
Gummersbach, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Ervaar de Duitse kerstsfeer tijdens de kerstmarkt nabij Keulen incl. wellness

Geniet van de gezellige kerstmarkt van Keulen en ervaar de echte Duitse kerstsfeer! De kerstmarkt van Keulen is heel bijzonder in Duitsland, Keulen maakt namelijk elk jaar van de kerstmarkt een groots evenement. Een plein vol leuke kraampjes en mooie kerstverlichting met op de achtergrond de grootste en meest imposante Dom van Duitsland. Dat moet je echt zien en beleven! Ben je na alle indrukken toe aan wat ontspanning, ga dan de sauna van het hotel in. In het groene hart van het Bergisches Land geniet je tevens van de prachtige natuur.

Kerstmarkten
dagen

Sfeervol kerstshoppen nabij Keulen

Wyndham Garden Gummersbach
Gummersbach, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een uitstekend 4*-hotel!
  • Bushalte zit op 350 meter van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de kerstmarkt van Bon (uur rijden afstand)
Kerstmarkt Keulen

Van 18-11-2022 t/m 23-12-2022
Dagelijks van 11.00 - 21.00 uur
In het weekend tot 22.00 uur

De kerstmarkt van Keulen is een hele bijzondere kerstmarkt in Duitsland. Keulen maakt elk jaar van de kerstmarkt een groots evenement. Veel kraampjes met heerlijke lekkernijen en leuke hebbedingetjes. Leuk om alvast wat cadeautjes te kopen voor onder de kerstboom.

Op veel pleinen en in de straatjes eromheen is wat te beleven. Toch is dat niet wat de kerstmarkt speciaal maakt, dat is het decor. Een plein vol leuke kraampjes en mooie kerstverlichting met op de achtergrond de grootste en meest imposante Dom van Duitsland. Dat moet je echt zien en beleven. De aanwezigheid van de Dom geeft de kerstmarkt een speciaal tintje.

Openingstijden

Dom Keulen kerstmarkt
Zondag t/m donderdag 11:00 - 21:00 uur
Vrijdag 11:00 - 22:00 uur
Zaterdag 10:00 - 22:00 uur

Neumarkt
Zondag t/m donderdag 11:00 - 21:00 uur
Vrijdag en zaterdag 11:00 - 22:00 uur

Alter Markt
Dagelijks van 11:00 - 22:00 uur

Wellicht is het ook een leuk idee om de kerstmarkt in Bonn te bezoeken. Dit is slechts een uurtje rijden vanaf Keulen en zeker de moeite waard!
De kerstmarkt van Bonn bevindt zich in het centrum van de stad. Het heeft feestelijke versierde kraampjes op de 4 pleinen in het centrum.

Wyndham Garden Gummersbach
Hückeswagener Str. 4,
Gummersbach, Duitsland
Kaart
Hückeswagener Str. 4, Gummersbach, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het stijlvolle Wyndham Garden Gummersbach is een bijzonder 4*-hotel, vlakbij het centrum van de stad. Alle kamers van dit hotel zijn uitgerust met een tv, Wi-Fi en een telefoon. De badkamer is voorzien van een bad en/of douche, toilet en föhn. Elke ochtend is een uitgebreid ontbijtbuffet beschikbaar in het restaurant. Ben je op zoek naar wat ontspanning? Breng dan een bezoek aan het wellnesscentrum waar je batterij weer even kunt opladen. Kom tot rust en geniet van de natuur in het park van het hotel, met een barokke kapel en een prachtige fontein en vijver.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 2,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Kerstmarkt Markt der Engel (Neumarkt)

Kerstmarkt
Neumarkt

Op de Neumarkt iets voorbij de DOM staan mooie kraampjes en hier ben je ook aan het goed adres voor lekkere Duitse biertenten.

Rudolfplatz Kerstmarkt

Kerstmarkt
Rudolfplatz

Op de Rudolfplatz staat wel de meest sprookjesachtige kerstmarkt en vaak kun je hier ook genieten van kerstshows.

Dom Keulen kerstmarkt

Kerstmarkt
Domkloster 4

De kerstmarkt aan de Dom staat bekend om de meest romantische en de imposantste kerstmarkt in de schadum van de Dom. De kerstmarkt heeft 160 fraai opgesmukte kraampjes met talrijke lekkernijen en mooie kerstdecoraties .

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op:
In een aantal Duitse steden is het verplicht de auto van een milieusticker te voorzien. Rijd je door een Umweltzone zonder sticker, dan loop je het risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Raadpleeg voor het reserveren deze link.

Let op:
Het zwembad van Wyndham Garden Gummersbach is gesloten vanwege een reparatie. De sauna- en wellnessbehandelingen zijn wel nog steeds beschikbaar.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 2,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau