Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Kerstmarkten
dagen

Kersthoppen in Valkenburg incl. verblijf in Vijlen met ontbijt

Hotel Restaurant Vijlerhof
Vijlen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in Vijlen en ga kerstshoppen in Valkenburg incl. ontbijt

Een sprookjeskerst in Valkenburg. In kerststad Valkenburg valt zoveel te beleven! Laat je meevoeren door de ondergrondse betovering in de kerstgrotten met gezellige kraampjes, het kerstverhaal verteld in groot en klein en meterslange miniatuurdorpjes. Het mergelstadje is een trekpleister voor vele toeristen. In de donkerste tijd van het jaar brengt Kerststad Valkenburg licht! Bezoek het kerststadje voor het ultieme kerstgevoel en geniet van de sfeer, de gezelligheid en al het moois dat dé kerstbestemming van Nederland te bieden heeft!

Kerstmarkten
dagen

Kersthoppen in Valkenburg incl. verblijf in Vijlen met ontbijt

Hotel Restaurant Vijlerhof
Vijlen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gelegen in het centrum van Valkenburg
  • Tip! Breng ook een bezoek aan de kerstmarkt in Maastricht
Kerstmarkt in Valkenburg

Kerststad Valkenburg
Van 18 november 2022 t/m 8 januari 2023 is het Geulstadje Valkenburg weer van onder tot boven in kerstsferen gehuld. Geniet van de gezellige en vele lichtjes, de muziek en al het lekkers, boven- én ondergronds! In Kerststad Valkenburg valt zoveel te beleven! Laat je meevoeren door de ondergrondse betovering in de kerstgrotten met de gezelligste kraampjes, sfeervolle lichtjes, het kerstverhaal verteld in groot en klein en meterslange miniatuurdorpjes. Het hele stadje is in kerstsferen gehuld voor dat onvervalste kerstgevoel.

Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg
De 34e kerstmarkt in de Gemeentegrot – gelegen onderaan de bekende Cauberg – is de grootste, oudste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkt van Europa. Laat je verrassen door de mooie setting en decors die harmonisch overgaan in stands met mooie kerst- en cadeauartikelen. De ruime, lange gangen die de Gemeentegrot typeren, nodigen je uit voor een urenlang verblijf in een muzikale en met uitstekende voorzieningen uitgeruste kerstgrot.

Meer informatie over de kerstmarkt en het kopen van tickets vind je hier.

Hotel Restaurant Vijlerhof
Hilleshagerweg 2,
Vijlen, Nederland
Kaart
Hilleshagerweg 2, Vijlen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Restaurant Vijlerhof is een 3*-hotel in Vijlen. Vijlen is het hoogst gelegen dorp van Nederland in het mooie Limburgse land. In het restaurant van het hotel kun je terecht voor lekkere à-la-carte-gerechten. Geniet van een lekker wijntje bij de openhaard of neem plaats op het terras. De kamers zijn voorzien van een zitje, tv, WiFi en een badkamer met bad of douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15 per huisdier, per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Zuid-Limburgse Stoomtrein

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten, Cultuur
Stationstraat 20-22

Maak een nostalgische rit met één van de treinen van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij en ervaar vroegere tijden.

Labyrint Drielandenpunt

Bezienswaardigheden, Cultuur
Viergrenzenweg 97

Het Drielandenpunt ligt op de grens van Nederland, België en Duitsland. Tevens is het het hoogste punt van Nederland, namelijk 323 meter boven NAP.

Drielandenpunt

Bezienswaardigheden
Viergrenzenweg 97

Het Drielandenpunt bij Vaals is een drielandenpunt waar de grenzen tussen Nederland, België, Duitsland samenkomen. Het punt is gelegen nabij de top van de Vaalserberg.

Gulpener Bierbrouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Rijksweg 16

Bezoek de Gulpener Bierbrouwerij, een trotse en duurzame familiebrouwerij, en ontdek het bierbrouwproces en de Gulpener speciaalbieren.

Aken

Steden
Aken

Aken wordt veel bezocht om zijn waardevolle historische centrum met oude architectuur en de geneeskrachtige warmwaterbronnen. Maar het heeft nog zo veel mee te bieden.

Dom van Aken

Bezienswaardigheden
Domhof 1

De Dom van Aken is een van de beroemdste monumentale bouwwerken van het land. Het is o.a. de kerk waar meer dan 30 Duitse koningen zijn gekroond.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15 per huisdier, per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

8:00 - 22:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau