Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar Düsseldorf o.b.v. eigen vervoer met centraal gelegen luxe hotel

Living Hotel De Medici
Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
84,14
totaal: 188,23 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Stedentrip van 2, 3, 4, 5, of 6 dagen naar Düsseldorf met centraal gelegen luxe hotel

Winkelen in dé modestad van Duitsland en bijkomen in een restaurant of café aan de Rijn? Ontdek Düsseldorf! In de bruisende stad Düsseldorf is van alles te doen. Je kunt de gezellige Altstadt bezoeken om te genieten van een altbier en te wandelen langs de Rheinuferpromenade met vele gezellige cafeetjes en restaurants. Neem ook een bezoek aan de beroemde straat de Königsallee. Deze straat is dé Haute Couture straat van Duitsland met vele winkels van o.a. Chanel, Cartier, Gucci en Louis Vuitton. In de directe omgeving zijn tal van musea en culturele bezienswaardigheden te vinden. Düsseldorf staat bol van de mogelijkheden!

Stedentrips
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar Düsseldorf o.b.v. eigen vervoer met centraal gelegen luxe hotel

Living Hotel De Medici
Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3, 4, of 5 overnachtingen
  • Optioneel: inclusief ontbijt
  • Hotel ligt in het centrum van Düsseldorf!
  • Het Marktplatz ligt op 350 meter van het hotel!
  • Het ov-station D-Heinrich-Heine-Allee U ligt op 250 meter van het hotel
  • Je reist op eigen gelegenheid naar Düsseldorf
  • Tip: dineren bij Restaurant QOMO, het hoogste restaurant van Düsseldorf (in de Rheinturm)
Leuke tips in de omgeving

Stadhuis (rathaus)
Dit is de meest iconische bezienswaardigheid van Düsseldorf. Ga een stapje achteruit en bewonder de met klimop bedekte gevel van het gebouw. Hier vind je ook het beroemde ruitermonument Jan Wellem.

De Lambertus Basiliek
Vind je het middeleeuwse verleden van Düsseldorf interessant? Dan is de Lambertus Basiliek zeker een bezoekje waard. Dit is de meest opvallende kerk zowel van binnen als van buiten. Van buiten valt de kerk op omdat deze een gedraaide torenspits heeft maar ook binnenin de kerk is een hoop te zien!

De kasteeltoren (schlossturm)
Deze kasteeltoren behoort tot één van de oudste bouwwerken van Düsseldorf. De toren is in 1386 gebouwd! Vanaf de kasteeltoren heb je een mooi uitzicht over de stad. In de avond is het kasteel mooi verlicht.

Living Hotel De Medici
Mühlenstraße 31,
Düsseldorf, Duitsland
Kaart
Mühlenstraße 31, Düsseldorf, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Living Hotel De Medici ligt in het hart van de historische oude binnenstad van Düsseldorf, tussen de Rijn en de Königsallee, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor sightseeing en winkelen. Zowel design en kwaliteit als comfort en service staan hoog in het vaandel bij Living Hotel De Medici. In de gangen van het hotel kan je een privécollectie van kunst bewonderen. Verder heeft het hotel een fitnessruimte. De kamers beschikken onder andere over een bureau, flatscreen televisie, snelle Wi-fi, minibar en airconditioner.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 20,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Sint-Lambertuskerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stiftspl 7

De bijzondere toren van deze St. Lambertus kerk is inmiddels het symbool van de stad. Dit komt door zijn bijzondere gedraaide dakconstructie.

Düsseldorf Aldstadt

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Heinrich-Heine-Allee

Düsseldorf Altstadt is het prachtige oude centrum van Düsseldorf. Mooie oude huisjes en kleine straatjes met unieke boetiekjes waar je naar hartenlust kunt shoppen.

Kerstmarkt Düsseldorf

Kerstmarkt
Düsseldorf

Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke glühwein en lekkere hapjes. De pleinen staan met elkaar in verbinding. Zes verschillende stijlen in één stad dat maakt deze kerstmarkt zo bijzonder.

Heinrich-Heine Platz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Heinrich-Heine-Platz

Een plein die vernoemd is naar één van de belangrijkste Duitse dichters is de Heinrich-Heine Platz. Dit mooie plein met het Jan-Willem monument is elk jaar het decor voor een kerstmarkt.

Köningsallee

Bezienswaardigheden, Shoppen
Königsallee

Het leukste maar tevens duurste winkelgebied van de stad. Dit deel heet de Köningsallee. Hier vind je een aantal leuke modehuizen en andere luxe winkels.

Düsseldorf

Düsseldorf

Chique boutieks, veel cultuur en leuke restaurants, zo beschrijft men Düsseldorf. Düsseldorf is de meest kosmopolitische stad in Duitsland en is zowel modern als authentiek.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Belangrijke informatie

Let op:
In een aantal Duitse steden is het verplicht de auto van een milieusticker te voorzien. Rijd je door een Umweltzone zonder sticker, dan loop je het risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Raadpleeg voor het reserveren deze link.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 20,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau