Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Ontdek de Deense hoofdstad Kopenhagen incl. 4*-hotel en vlucht

Comwell Copenhagen Portside Dolce by Wyndham
Kopenhagen, Kopenhagen, Denemarken bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
286,75
totaal: 605,95 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontdek in 3, 4, 5 of 6 dagen de Deense hoofdstad Kopenhagen incl. 4*-hotel en vlucht

Het is de grootste stad van Denemarken, bekend om de kleurrijke havenpanden, de waanzinnige paleizen, de groene parken en de historische musea. Er zijn zoveel verschillende dingen te doen in Kopenhagen die je echt gezien moet hebben. De veelzijdige stad heeft voor ieder wat wils en zal jou zeker verrassen. Verken de stad met de fiets, een ideale manier om snel van a naar b te reizen. Ook is wandelen een ideale manier aangezien Kopenhagen een 'platte' stad is. Met de boot kom je op plekken waar je te voet of fietsend niet bij kunt komen! De hippe wijk Vesterbro mag ook zeker niet aan je lijstje ontbreken! In Kødbyen vind je veel gezellige restaurants, volle cafés, hippe cocktailbars en leuke winkels. Kopenhagen is de stad die jouw hart zal veroveren!

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Ontdek de Deense hoofdstad Kopenhagen incl. 4*-hotel en vlucht

Comwell Copenhagen Portside Dolce by Wyndham
Kopenhagen, Kopenhagen, Denemarken bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Kopenhagen vanaf een luchthaven naar keuze
  • Optioneel: inclusief ontbijt
  • Verblijf in een 4*-hotel in de havens van Stockholm!
  • Hotel ligt op loopafstand van een metrostation
  • Tip: neem een kijkje in de Black Diamond
Leuke tips in de omgeving

Foodmarket Torvehallerne
Ken jij de Deense keuken? Niemand twijfelt aan de smaken van de Denen. In de Foodmartket Torvehallerne kun je je kennis over de keuken uitbreiden. Het gebouw bestaat uit twee losse delen die verbonden zijn door een zitruimte. Volgens de bewoners van Kopenhagen, is dit een super normale supermarkt. Maar voor de reizigers is dit dé manier om lokale gerechten te proeven en kennis te maken met de keuken van Denemarken.

Ontdek de stad vanaf het water
Een boottocht is een bijzondere manier om Kopenhagen van een ander perspectief te bekijken. Met de zon op jouw gezicht geniet je van de kleurrijke huizen die de haven van Nyhavn sieren, gezellige cafés en bekende en onbekende plaatsen. Je komt op plekken waar je anders nooit zou komen.

Rundetaarn
De 34,8 meter hoge Rundetaarn (of Rundetårn) toren bevat de oudste sterrenwacht van Europa. Momenteel is deze nog steeds in gebruik. De toren is een deel van het Trinitatis-complex, dat door studenten gebouwd werd. Sinds kort is er iets nieuws in de toren! Als nieuwe attractie kun je nu de kern van de toren zien door op een glazen vloer te staan. Zwevend kijk je 25 meter naar beneden!

De Kleine Zeemeermin
Voor veel Denen is dit hét icoon van Kopenhagen. Het is een eerbetoon aan de Deense schrijver Hans Christian Andersen. Momenteel is de Kleine Zeemeermin de populairste bezienswaardigheid van Kopenhagen. Nadat je bij haar bent langsgeweest, kun je een wandeling maken over de Langelinie.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Comwell Copenhagen Portside Dolce by Wyndham
Alexandriagade 1,
Kopenhagen, Denemarken
Kaart
Alexandriagade 1, Kopenhagen, Denemarken
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Stap binnen in de lobby van het viersterren Comwell Copenhagen Portside en laat je overweldigen door de levendige sfeer. Het hotel is gevestigd in het hart van het steeds evoluerende Nordhavn, omgeven door water en de haven. Het hotel ligt op slechts 20 minuten van de luchthaven van Kopenhagen met de metro. Het hotel heeft een duurzaam restaurant waar je moderne en seizoensgebonden recepten kunt bestellen. In de sfeervolle bar vind je een uitgebreide selectie van biertjes en cocktails. Verder heeft het hotel beschikking over een fitnessruimte, gratis Wi-Fi en 5 elektrische auto laadplaatsen. De kamers zijn voorzien van een flatscreen televisie, Wi-Fi en een eigen badkamer met bad en/of douche. Onder de 18 kan je zelf geen kamer boeken en moet je vergezeld worden door een volwassene.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
DKK 150 per dag.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Standbeeld van de Kleine Zeemeermin

Bezienswaardigheden
Langelinie

Dit wereldberoemde standbeeld in de Deense hoofdstad Kopenhagen trekt jaarlijks vele bezoekers. Het beeld is gemaakt in de 19e eeuw en is uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeristische attracties van Denemarken.

De kleine Zeemeermin

Bezienswaardigheden
Langelinie

Dit beeld is één van de bekendste bezienswaardigheden van Kopenhagen. Het beeld is geplaatst naar aanleiding van het gelijknamige sprookje van Hans Christian Anderson en staat in de Nyhavn.

Rosenborg Slot

Bezienswaardigheden
Øster Voldgade 4A

Dit prachtige slot in het centrum van Kopenhagen is een echte eye-catcher. U vindt er kroonjuwelen, verschillende kunstwerken en tentoonstellingen. Het slot is opengesteld voor publiek.

Amalienborg

Bezienswaardigheden
Amalienborg Slotsplads 5

Rococo paleiscomplex uit de 18e-eeuw met een museum en marcherende koninklijke bewakers.

Nyhavn

Bezienswaardigheden
Nyhavn 14

De knusse haven van Denemarken met vele gekleurde vakwerkhuizen en gezellige terrasjes. De beroemde schrijver Hans Christian Andersen heeft aan deze haven gewoond.

Strøget

Shoppen
Amagertorv 23

De winkelstraat Strøget is de langste winkelstraat van Europa. U vindt er grote winkelketens en kleine boetiekjes.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

DKK 150 per dag.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau