Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Stedentrip Lille met verblijf in appartement in hartje stad

Aparthotel Adagio Access Lille Vauban
Lille, Nord-Pas-de-Calais, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
32,47
totaal: 89,85 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 2, 3, 4 of 5 dagen in een volledig ingericht appartement in het hart van Lille

Op slechts 10 minuten lopen van het historische centrum en de Grote Markt in Lille is Aparthotel Adagio Access Lille Vauban gelegen. Een ideale uitvalsbasis om deze prachtige stad te ontdekken. Lille wordt ook wel het Parijs van het noorden genoemd. Dit komt door het grote aantal bezienswaardigheden, de vele musea en het geweldige oude centrum.
Lille of Rijsel zoals de Vlamingen en Nederlanders de stad noemen is waarschijnlijk de meest Vlaamse stad in Frankrijk. Dit is niet zo gek aangezien het eeuwenlang tot het graafschap Vlaanderen heeft behoord en het door de Vlaamse graaf Boudewijn V van Vlaanderen is gesticht. Lille ligt slechts enkele kilometers bij de Belgische grens vandaan en het grootstedelijk gebied van de stad bevindt zich aan beide zijden van de grens.

Stedentrips
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Stedentrip Lille met verblijf in appartement in hartje stad

Aparthotel Adagio Access Lille Vauban
Lille, Nord-Pas-de-Calais, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen o.b.v. logies
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks ontbijt
  • Hotel op 10 minuten lopen van het historische centrum
  • Gratis gebruik van Wi-FI in het hotel
Tips tijdens je verblijf in Lille

Citadel van Rijsel
Aan de rand van het centrum van Lille in het Bois de la Deûle ligt de Citadel van Rijsel. Dit is één van de weinige citadellen die nog steeds in gebruik zijn door het Franse leger. Hierdoor is het niet mogelijk om de citadel te bezoeken. Het park wat om de citadel ligt is dat echter wel en je kunt hier door en langs de oude verdedigingswerken van de stad wandelen. Het park is geheel omsloten door de rivier de Deule. In het park bevindt zich naast een grote parkeerplaats Zoo de Lille en een klein lunapark.

Zoo de Lille
Deze dierentuin is eigendom van de stad Lille en kan daarom gratis bezocht worden. Er leven hier ongeveer 300 dieren onderverdeeld in 70 verschillende diersoorten. In de dierentuin leven onder andere enkele kleinere katten en enkele bijzondere apensoorten. Het is één van de populairste dierentuinen van Frankrijk en trekt ieder jaar meer dan één miljoen bezoekers. Het is voor wie even de drukte van centrum van Lille wil ontvluchten de perfecte onthaast plaats.
De dierentuin is gesloten van de tweede zondag in december tot de tweede zondag in februari.

Aparthotel Adagio Access Lille Vauban
Cl 17 Rue De Colson 17,
Lille, Frankrijk
Kaart
Cl 17 Rue De Colson 17, Lille, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het aparthotel Adagio access Lille Vauban ligt in de wijk Vauban, in het hart van Lille, en biedt 69 volledig ingerichte appartementen, allemaal uitgerust met een keuken. Er wordt een heerlijk en gevarieerd ontbijt geserveerd en hotelgasten hebben toegang tot een eigen parkeerplaats. Door de ligging nabij restaurants, bars en cafés, zul je genieten van de typische Lille-sfeer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Citadel van Lille

Bezienswaardigheden
Avenue Du 43E Régiment D'infanterie

Deze citadel is één van de weinige citadellen die nog in gebruik is door het Franse leger. Hierdoor is het niet mogelijk deze te bezoeken. Wandel door het prachtige park er om heen.

Palais des Beaux-Arts

Musea
18 Bis Rue De Valmy

Dit indrukwekkende museum is, naar eigen zeggen, na het Louvre het museum met de grootste collectie van Frankrijk. Bekijk prachtige exposities en werken van o.a. Rubens en Monet.

Lille

Steden
Lille

In Lille kun je terecht voor cultuur, historie en een bruisend nachtleven. Breng een bezoek aan het toonaangevende winkelcentrum Euralille. Bezoek ook het Palais des Beaux-Arts.

Kortrijk

Steden
Kortrijk

Kortrijk is een aangename compacte stad waar nog veel van de historie terug te vinden is. Verspreid door de stad tref je verschillende middeleeuwse bouwwerken aan.

Museum Kortrijk 1302

Musea
Begijnhof

Ga terug in de tijd in Museum Kortrijk 1302. Bezoek in het Begijnhof dit museum en beleef zeven eeuwen op één dag.

Ieper

Steden
Grote Markt 34

Tijdens de middeleeuwen was Ieper een bloeiende handelsstad en één van de grote Vlaamse lakensteden naast Brugge en Gent. De Indrukwekkende Lakenhalle is het bewijs van deze glorieperiode.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.48 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau