Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Stedentrip Málaga incl. luxe 4*-hotel met rooftopbar en zwembad

Hotel H10 Croma Málaga
Málaga, Andalusië, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
359,-
totaal: 750,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 3-, 4- of 5-daagse stedentrip naar Málaga en verblijf in een 4*-hotel met rooftopbar en zwembad incl. vlucht en ontbijt

Málaga, ontdek de bruisende stad in Zuid Spanje! Het kustgebied staat vooral bekend als de Costa del Sol. Málaga is een levendige stad die vooral geliefd is als stedentrip. Wat maakt de stad nou zo populair? De combinatie van geschiedenis, tradities en mooie bezienswaardigheden. Je zult je dan ook geen moment vervelen! Kunst, cultuur, gezellig winkelen, lekker eten of gewoon heerlijk ontspannen aan het strand. Je verblijft in het hart van Málaga en vanuit het hotel wandel je in 10 minuten naar het oude centrum. Ontdek bijvoorbeeld het voormalige Moorse fort en paleis Alcazaba de Málaga, dat op de helling van de Gibralfaroberg ligt. Hier vind je onder andere een archeologisch museum. De Kathedraal van Málaga is een ander imposant historisch bouwwerk. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een heerlijke dag aan het strand door te brengen. Plof neer op je badhanddoek of neem een verkoelende duik in de zee. Sluit je dag af met een heerlijke cocktail vanaf het rooftopbar in het hotel en geniet van een prachtig uitzicht over de stad. Dat wordt genieten!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Stedentrip Málaga incl. luxe 4*-hotel met rooftopbar en zwembad

Hotel H10 Croma Málaga
Málaga, Andalusië, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Retourvlucht naar Málaga vanaf een luchthaven naar keuze
  • Inclusief badjassen en slippers op de kamer
  • Inclusief Rituals producten op de kamer
  • Op aankomst dag een fles water op de water
  • Nespresso koffieapparaat met dagelijks nieuwe cups op de kamer
  • Verblijf in het hart van Málaga
  • Hotel ligt op slechts 10 minuten lopen van het oude centrum
  • Hotel beschikt over een rooftopbar met uitzicht over de stad!
  • Nabij de stranden La Malagueta, San Andres en Atarazanas
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan het voormalige Moorse fort en paleis Alcazaba de Málaga
Tips voor tijdens je verblijf

Bezoek de Mercado de Atarazanas
De Mercado de Atarazanas is de bekendste overdekte voedselmarkt in Málaga. De markt word gehouden in een historisch gebouw, die vroeger zelfs als een kazerne en een ziekenhuis gediend heeft! In 1870 werd het gebouw officieel gebruikt als de locatie voor de overdekte markt, die huidig nog steeds op dezelfde locatie plaatsvind. Hier kun je onder andere fruit, vlees en verse vis kopen. Hier kun je ook vele kleine kraampjes met hapjes en drankjes vinden. Dit is dus de perfecte locatie om jouw lunch te halen!

Wandel door het Parque del Málaga
Wil je even ontspannen na een drukke dag? Maak dan een rustige wandeling door het stadspark van Málaga. Het Parque del Málaga is een rustig stadspark, gelegen aan de zeezijde van het centrum. In dit park staan veel palmbomen, wat voor veel schaduw zorgt. Er is een breed wandelpad waar je heerlijk kunt wandelen, maar er zijn ook onverharde paden met veel bankjes en kleine vijvertjes. Dit is dus de perfecte plek om even bij te komen op een warme dag.

Wandel door de haven van Málaga
Een plek die je tijdens je bezoek aan Málaga zeker niet mag overslaan is de haven! Málaga heeft een van de oudste havens ter wereld, waar tegenwoordig niet alleen kleine boten aanmeren, maar ook grote cruiseschepen en luxe jachten hebben hier kun plek gevonden. Flaneer over de boulevard met bankjes, palmbomen, terrasjes en leuke winkeltjes. Ga hier vooral op zoek naar de moderne kunst op de boulevard. De blikvanger in de haven is namelijk de kleurrijke kubus te vinden, die het Centre Pompidou van Malaga promoot. Hierin zijn een aantal kunstwerken te vinden. Deze kunstwerken worden in wisselende tentoonstellingen gedurende het jaar getoond.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel H10 Croma Málaga
Calle Prim, 4,
Málaga, Spanje
Kaart
Calle Prim, 4, Málaga, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel H10 Croma Málaga is gelegen in het hart van Malaga. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je in het restaurant terecht voor het diner. Voor een verkoelend drankje neem je plaats aan de bar. Voor ontspanning kun je gebruik maken van de fitnessruimte. Daarnaast bevind zich op het dak een Rooftopbar met een zwembad en ligstoelen met prachtig uitzicht over de stad. Het hotel heeft 138 kamer met een terras. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, een bureau, minibar, kluisje en een koffiezetapparaat. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Er zijn parkeerkosten van toepassing (ca. € 25,00 per dag)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Kerst vieren in Málaga

Kerstmarkt
-

Duizenden lampjes, kerststallen en enorme bomen. Kerst vieren in Málaga is een bijzondere ervaring. In de avonduren zijn er lichtshows in de Calle Larios die je laten duizelen. De verlichting is ieder jaar anders. Wedden dat een weekendje Málaga in december jouw favoriete traditie wordt?

Calle Marqués de Larios

Bezienswaardigheden
Calle Marqués De Larios

Wie van shoppen houdt, kan hier terecht! Deze prachtige winkelstraat, ook wel Calle Larios genoemd, is gelegen in het historisch centrum van de stad.

Fietsen en Tapas in Málaga

Cultuur, Eten en drinken, Outdooractiviteiten
-

Fiets met een Nederlandse gids langs de hoogtepunten van Málaga. Onderweg stop je bij één van de oudste 'bodega's' van de stad voor een glaasje wijn en geniet je bij een Chiringuito (zo worden de beachbars genoemd) van heerlijke tapas. Mmmmh!

Malaga

Musea, Steden
Malaga

Het rijke historische centrum heeft een aantal prachtige pareltjes uit het verleden te bieden en ook qua musea kunt u hier uitstekend terecht.

Casa Lola in Málaga

Eten en drinken
C. Granada, 46

Te herkennen aan de enorme rij en de opvallende tegeltjes met de Spaanse teksten. Casa Lola beloont je voor het wachten met voortreffelijke pintxos, vleeswaren, vis en uiteraard Tinto de Verano. Je kunt er niet reserveren, maar rond lunchtijd is de rij korter dan in de avonduren. Een website hebben ze niet, maar je vindt ze op de Calle Granada 46.

Picasso Museum

Musea
Palacio De Buenavista

Málaga is de geboortestad van Pablo Picasso, een museum ter nagedachtenis aan de kunstenaar kon natuurlijk niet uitblijven. Bekijk de prachtige werken van deze kunstenaar in Buenavista Palace.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op!
- Kinderen/extra bedden zijn op aanvraag
- Babybedje is gratis op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Er zijn parkeerkosten van toepassing (ca. € 25,00 per dag)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau