Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar de hoofdstad van Noord-Ierland Belfast incl. vlucht

Premier Inn Belfast City Cathedral Quarter hotel
Belfast, Ulster, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
385,84
totaal: 804,13 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
3-, 4-, 5- of 6-daagse stedentrip naar de hoofdstad van Noord-Ierland Belfast incl. vlucht

Verken de hoofdstad van Noord-Ierland! Een fantastische stad met vriendelijke inwoners, een gezellige sfeer en een groot aanbod aan restaurants, barretjes en cafés. Wandel langs de Lagan rivier, bezoek bijzondere bezienswaardigheden zoals o.a. de Queen's University, de SSE Arena en het Belfast kasteel. Voor een uniek uitzicht over de stad moet je bij de Victoria Square Dome zijn! Het is één van de meest verbazingwekkende dingen om te zien in Belfast. Voor exotische boomsoorten en indrukwekkende planten kun je terecht bij de botanische tuinen. Met een wandeling over de CS Lewis Square kom je zeven bronzen sculpturen tegen van The Lion, The Witch en The Wardrobe en kom meer te weten over de Titanic bij Titanic Belfast. Door deze stedentrip beleef, ontdek en geniet je van Belfast.

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar de hoofdstad van Noord-Ierland Belfast incl. vlucht

Premier Inn Belfast City Cathedral Quarter hotel
Belfast, Ulster, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, of 5 overnachtingen
  • Optioneel: inclusief ontbijt
  • Retourvlucht naar Belfast vanaf luchthaven naar keuze
  • Verblijf in hartje Belfast
  • Meerdere bushaltes op loopafstand van het hotel
  • Tip: bezoek het Titanic museum in Belfast
Leuke tips in hartje Belfast en omgeving

Titanic Belfast
Het is natuurlijk een van de bekendste verhalen ter wereld: de onzinkbare boot die toch zonk. Het is een opvallend groot museum met een prachtige architectuur. Het ontwerp heeft verschillende inspiratiebronnen, namelijk een waterkristalcluster, een ijsberg, het logo van rederij White Star Line (een ster), een kompas en vier eeuwen scheepsbouw. Tip: loop zeker door het hele museum! In de een-na-laatste galerij wordt er gesproken over mythen en legendes!

Game of Thrones
Ontdek het grondgebied van Game of Thrones, een Amerikaanse fantasie-televisieserie. Vanuit Belfast worden tours georganiseerd om zo de verhalen van de Zeven Koninkrijken te volgen. Of je nu voor een paar uurtjes op stap wilt of er een hele dag voor wilt uittrekken, er is keuze genoeg!

Belfast City Hall & meer!
Wandelend door de stad kom je adembenemende gebouwen tegen. Ga naar de St. George Market en proef van heerlijke vis, warm brood of het traditionele sodabrood! Bewonder de Belfast City Hall en haar marmeren beeld van de Titanic. Verder zie je op Donegall Square een beeld van koningin Victoria en een gedenkteken voor het Amerikaanse leger. The MAC (Metropolitan Arts Centre) is de plek voor muziek, toneel, kunst en dans.

The Crumlin Road Gaol
Kies voor een paranormale rondleiding waarbij gedeelten waar het meest spookt bezocht worden! Je ziet hier de executieruimte en de martelkamer van vroeger. Na 150 jaar werd de Crumlin Road Gaol in 1996 gesloten als gevangenis, maar momenteel is het een bezoekersattractie met spookachtige tours, bruiloften en concerten!

Big Fish
Sinds 1999 heeft Belfast er een fotomoment bijgekregen! De Big Fish is een 10 meter lange, keramische mozaïek, die ontworpen is door de inwoner van Noord-Ierland, kunstenaar John Kindness. Wanneer je uit het centrum richting het Titanic Quarter loopt, kom je dit beeldhouwwerk zeker tegen!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Premier Inn Belfast City Cathedral Quarter hotel
2-6 Waring Street,
Belfast, Verenigd Koninkrijk
Kaart
2-6 Waring Street, Belfast, Verenigd Koninkrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het hart van Belfast ligt Premier Inn Belfast City Cathedral Quarter hotel. De Cathedral Quarter was van oudsher de thuisbasis van de handelsverenigingen en pakhuizen van Belfast, en heeft nog steeds enkele van de oudste gebouwen van de stad. Met 5 minuten wandelen vanaf het hotel, ben je in het winkelcentrum Victoria Square. In het hotel zit een steakhouse waar je in de avond terecht kan voor een heerlijke maaltijd. De kamers zijn standaard voorzien van koffie- en theefaciliteiten, een föhn, televisie en gratis Wi-Fi. In de buurt zijn meerdere busstation op loopafstand.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In de buurt van het hotel op een publieke parkeerplaats
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Mindervalidekamers
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Stadhuis van Belfast

Bezienswaardigheden
Donegall Square N

Het stadhuis van Belfast is het prachtige middelpunt van de stad. Je kunt simpelweg niet om het indrukwekkende gebouw mee. De binnenkant is echter ook de moeite, met bijzondere kunst en tentoonstellingen. Je kunt ‘s middags om 2 en 3 uur meer met een rondleiding door het stadhuis. Het enige wat je hoeft te doen is een kwartiertje voor de start van de tour aanwezig te zijn en jezelf in te schrijven.

St. George’s Market

Eten en drinken
St George's Market, East Bridge St

Smulpapen opgelet! Denk namelijk maar niet dat Noord-Ierland saai is op culinair gebied. In tegendeel. Noord-Ierland staat bekend om haar uitmuntende vis, schelpdieren, oesters, kazen, whiskey en nog veel meer lekkernijen. Op vrijdag en zaterdag proef je het beste van Noord-Ierland in de St. George’s Market, waar lokale producenten hun lekkers komen verkopen. Je loopt vanaf het stadhuis van Belfast binnen enkele minuten naar St. George’s Market.

Titanic Belfast

Musea
1 Olympic Way, Queen's Road

Tijdens een stedentrip Belfast mag je een bezoek aan het Titanic Belfast absoluut niet missen. Het is zo veel meer dan een museum, want tijdens je bezoek aan het Titanic Belfast kom je niet alleen alles te weten over het beroemde schip en haar dramatische einde, maar ook alles over Belfast en hoe de stad en de maatschappij er uit zag .

Dublin Docklands

Wijken
North Dock

Het oude havengebied tussen Talbot Memorial Bridge en Point Depot is het nieuwste ‘hip and happening’ gebied van de stad.

Millennium Spire

Bezienswaardigheden
O'connell Street Upper

De Spire of Dublin, ook wel de 'Monument of Light' genoemd, is een 120 meter hoog kunstwerk. Het werk was bedoeld ter ere van het millennium in 2000.

General Post Office

Bezienswaardigheden, Cultuur
O’Connell St Lower

Het postkantoor in O’Connell Street is waarschijnlijk het meest indrukwekkende monument van de stad Dublin.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Mindervalidekamers

Ja

Parkeren

In de buurt van het hotel op een publieke parkeerplaats

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau