Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Voetbaldeals
dagen

Unieke voetbalreis naar Bayern München incl. ontbijt en een wedstrijdkaart voor Bayern München

Voetbalreis Bayern München
München, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
Geweldige ervaring tijdens je 3-daagse voetbalreis naar Bayern München incl. wedstrijdkaart en ontbijt

Ben jij een echte voetballiefhebber? Dan is deze voetbalreis naar Bayern München een absolute aanrader voor jou! Kies zelf je wedstrijd uit door één van de aankomstdata te selecteren met de bijbehorende tegenstander. Bayern München behoort al jaren tot de top van de wereld. Het voetbal staat garant voor spektakel en vele doelpunten. Vanaf de tribune van de Allianz Arena kun jij toeschouwer zijn van één van de topwedstrijden van Bayern München. Een hypermodern stadion, wanneer Bayern München thuis speelt verandert de buitenkant van het stadion geheel in de kleur rood. Met een bezoek aan Munchen mag een kijkje in het centrum niet ontbreken! Neem een kijkje bij de vele bezienswaardigheden, of plof neer op een van de vele gezellige terrassen en bestel een verkoelende drankje! Kortom het wordt een fantastische voetbalervaring!

Voetbaldeals
dagen

Unieke voetbalreis naar Bayern München incl. ontbijt en een wedstrijdkaart voor Bayern München

Voetbalreis Bayern München
München, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Tickets voor Bayern München (wedstrijd en categorie naar keuze)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Wedstrijden en categorieën in het stadion

Wedstrijden en wedstrijddagen:

Afhankelijk van je gekozen vertrekdatum zal je één van onderstaande wedstrijden bijwonen:

13-08-2022 Bayern München - VFL Wolfsburg Borussia
27-08-2022 Bayern München - Mònchengladbach
15-10-2022 Bayern München - SC Freiburg
28-01-2023 Bayern München - Eintracht Frankfurt
11-02-2023 Bayern München - VFL Bochum
25-02-2023 Bayern München - Union Berlin
11-03-2023 Bayern München - FC Augsburg
01-04-2023 Bayern München - Borussia Dortmund
15-04-2023 Bayern München - Hoffenheim
29-04-2023 Bayern München - Hertha BSSC Berlin
13-05-2023 Bayern München - FC Schalke
20-05-2023 Bayern München - RB Leipzig

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Voetbalreis Bayern München
.,
München, Duitsland
Kaart
., München, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens je reis naar München verblijf je in het NH München Messe of een gelijkwaardig hotel. Vanaf het hotel is het ca. 10 km tot het stadion van Bayern München. Het hotel beschikt over een restaurant, receptie en lift. De kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning, telefoon, televisie en eigen badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 14,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

München

Steden
Altstadt

München is de derde stad van Duitsland en de hoofdstad van de deelstaat Beieren. Bij veel toeristen is München bekend vanwege het Oktoberfest. Maar je vindt er ook vele musea en je kunt er uitstekend winkelen.

Marienplatz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Marienplatz

Marienplatz is een centraal plein in het centrum van de stad München , Duitsland . Het is het belangrijkste plein van de stad sinds 1158.

Frauenkirche München

Bezienswaardigheden
Frauenplatz 12

Met zijn forse afmetingen van 109 meter aan lengte, 40 meter breedte en 99 meter hoogte is de Frauenkirche met recht de grootste kerk van München te noemen. Opvallend is dat de kerk grotendeels uit rode baksteen is opgetrokken.

Munich Residenz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Residenzstraße

De Munich Residenz is de voormalige koninklijke paleis van de Beierse monarchen van het Huis Wittelsbach in het centrum van de stad München , Duitsland. De Residenz is de grootste stad paleis in Duitsland

Odeonsplatz

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Odeonspl

De Odeonsplatz is een plein te München. Het plein is in 1827 genoemd naar de concertzaal Odeon die Ludwig I van Beieren aan de zuidwestelijke zijde deed bouwen. Op het plein staat ook zijn ruiterstandbeeld. Onder het plein bevindt zich een belangrijk metrostation: knooppunt van U-Bahn lijnen 3, 4, 5 en 6

Englischen Garten

Natuur & Parken
Munich

Eén van ‘s werelds grootste en uitgebreide stadsparken ligt hier in München. Dit is de Englischen Garten (Engelse tuin). Vele beelden, bossen, bomen en waterpartijen geven dit park een bijzonder rustgevende uitstraling.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:
Houd er rekening mee dat de wedstrijddatum een voorlopige datum is en nog kan worden gewijzigd naar een dag ervoor of een dag erna. Deze wijzigingen kunnen op elk moment plaatsvinden tot enkele dagen voor de wedstrijd.
Het is aan de reiziger om de informatie over de definitieve wedstrijddatum te controleren (ongeveer 7 dagen voor het verblijf).

  • Tickets worden een aantal dagen voor de wedstrijd verstuurd via de e-mail.
  • Je reist op eigen gelegenheid naar het hotel en stadion.
  • Bookunited/Traveldeal kan niet verantwoordelijk worden gesteld wanneer de wedstrijd verplaatst wordt.
  • Tijden en dagen onder voorbehoud!
  • Hotelovernachting in NH München Messe of gelijkwaardig.
  • De boeking kan niet meer worden geannuleerd.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 14,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau