Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Aan of nabij de kust
2, 3, 4, 5, 6, 7 of 8 dagen

Ontdek Zeeland vanuit eigen studio of appartement in Vlissingen!

Hotel Residentie Vlissingen
Vlissingen, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
112,95
per kamer
Excl. toeristenbelasting € 2,50 p.p.p.n.
Voor deze vanaf-prijs zijn 2 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek in 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 8 dagen Zeeland vanuit eigen studio of appartement in Vlissingen!

Ontdek Zeeland vanuit het gezellige vissersstadje Vlissingen! Je verblijft in een studio of appartement, waardoor je alle vrijheid hebt om te gaan en staan waar je wilt. 's Ochtens maak je een heerlijk ontbijt klaar of ga je op zoek naar een lokale bakker op voor een heerlijk vers broodje. Het dorp kent veel gezelligheid met winkeltjes, restaurants en terrassen waar je volledig kunt genieten van de historische binnenstad. Het zandstrand aan de Noordzee bevind zich op ca. 1 km van het hotel. Op de warme zomerdagen strijk je je handdoek neer op het zand en neem je een frisse duik in het zeewater en op de minder warme dagen is een bezoek aan het MuZEEum een echte aanrader!

Let op! De studio's zijn enkel te boeken voor 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 16 jaar!

De prijzen zijn per studio of appartement!

Aan of nabij de kust
2, 3, 4, 5, 6, 7 of 8 dagen

Ontdek Zeeland vanuit eigen studio of appartement in Vlissingen!

Hotel Residentie Vlissingen
Vlissingen, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3, 4, 5, 6 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in eigen studio of appartement
  • Hotel is gelegen op ca. 1 km van het strand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Tip: bezoek het MuZEEum in Vlissingen!
Tips voor jouw verblijf

MuZEEum in Vlissingen
Een deel van de historie van Zeeland en haar erfgoed wordt bewaard in de verschillende musea die de provincie rijk is. Zo heb je het MuZEEum in de jachthaven van Vlissingen. Het is een maritiem museum en gewijd aan de zee en de scheepvaart. Het museum heeft vier thema’s: Water, Werk, Glorie en Avontuur. Dit is zeker een van de leukste uitjes in Vlissingen, voor jong en oud!

Boulevard van Vlissingen
Wist je dat de boulevard van Vlissingen de langste zeeboulevard van Nederland is? Aan de gehele boulevard zijn verschillende restaurants en terrassen te vinden met prachtig uitzicht op zee. Naast het uitzicht en de langsvarende schepen is er nog meer te genieten op de Boulevard. Zo kom je overal kunst en beelden tegen. Ook zijn er tijdens de zomermaanden regelmatig verschillende markten te bezoeken, en kun je genieten van het uitzicht vanaf de Gevangntoren. Dit is dus ideaal voor een heerlijke vakantie aan zee!

Koudekerke
Het dorp ligt zoals bijna alle dorpen op Walcheren op een kreekrug. Koudekerke is een typisch kerkringdorp, met bebouwing in een ring rond de kerk en hieromheen een regelmatige ring van straten. De vorm van het dorpsplein van Koudekerke herinnert nog aan de oude gotische kerk die hier vroeger heeft gestaan. Aan de oostzijde van Koudekerke staat de koren- en pelmolen De Lelie. Koudekerke ligt tussen Dishoek en Vlissingen in. Door haar ligging aan de voet van de duinen is Dishoek een oase van rust. Er zijn geen doorgaande wegen. Het is bereikbaar voor auto's, fietsen, skeelers, paarden, honden en wandelaars.

Hotel Residentie Vlissingen
Walstraat 54,
Vlissingen, Nederland
Kaart
Walstraat 54, Vlissingen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Residentie Vlissingen is gelegen in het centrum van Vlissingen en op een zeer korte afstand van het strand. Je hebt de keuze om te verblijven in één van de studio's of appartementen die volledig zijn ingericht. Zo beschikken de accommodaties over een keuken met combimagnetron en koffie- en theefaciliteiten, zithoek met televisie en zitje en een eigen badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn. Verder kun je plaatsnemen in de binnenplaats om nog even lekker buiten te zitten. Verder is het hotel omringd door winkels, restaurants en terrassen. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar bij het hotel en parkeren is tegen toeslag.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 8,50 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Combimagnetron
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Televisie
  • Eethoek
  • Toilet
  • Wi-Fi

Faciliteiten

Lift
Ja
Hoogtepunten

Restauranttip Vlissingen: La Bella Cucina

Eten en drinken
Walstraat 25

Verwen jezelf met een goed gevulde picknickmand vol heerlijke Italiaanse broodjes, huisgemaakte salade, vers fruit en smakelijke zoetigheden. Zoek een strand in de buurt en leg je picknickdeken neer om te genieten.

Vlissingen

Steden
Marktstraat 16

Aan de oevers van de Westerschelde ligt Vlissingen, een stad met een maritiem heden en verleden. Waai lekker uit aan de langste zeeboulevard van Nederland!

Zeeuws maritiem muZeeum

Musea
Nieuwendijk 11

Het museum is voorgekomen uit het Stedelijk museum van Vlissingen. Het museum is gevestigd in een aantal oude panden die met elkaar verbonden worden door een nieuwbouwcomplex. Een deel van het museum is gevestigd in het Lampsinshuis een voormalig stadspaleis in Vlissingen. In het museum is een leuke afwisselende collectie over het maritieme verleden van Vlissingen te vinden.

Landingsmonument Vlissingen

Bezienswaardigheden
Commandoweg, Vlissingen

Het landingsmonument herinnert aan de landing van Britse, Nederlandse en Franse commando's. Het is een beeld van een aanvallende commando.

Speelcircus Bambini

Attractieparken
Baskensburgplein 2

Kinderen kunnen zich bij speelcircus Bambini helemaal uitleven. Van snoezelhoek tot spectaculaire glijbaan, alles is hier te vinden! In de zomermaanden kun je bij Speelcircus Bambini ook lekker buitenspelen en een beetje van de zon genieten!

Visserij Museum Breskens

Musea
Kaai 1-103

Heb je altijd al meer willen weten over het vissersberoep? Krijg in het Visserijmuseum alle antwoorden op je vragen.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 8,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau