Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar de bruisende stad Hamburg

prizeotel Hamburg-St.Pauli
Hamburg, Hamburg, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 2, 3, 4, 5 of 6 dagen van een stedentrip naar het hippe en bruisende Hamburg

Maak een stedentrip naar de hippe en bruisende stad Hamburg. De stad is namelijk één van de leukste en verrassende steden van Duitsland! Je verblijf in Prizeotel Hamburg-St.Pauli, gelegen midden in het kloppend hart van de havenmetropool van Hamburg. Het hotel is volledig gestyled door de New Yorkse ontwerper Karim Rashid. Prizeotel Hamburg-St.Pauli is een ideale uitvalsbasis om Hamburg te ontdekken! Bekende bezienswaardigheden, zoals Reeperbahn, de vismarkt, Landungsbrücken en Millerntor Stadion liggen voor de deur! Daarnaast is het hotel niet ver gelegen van het Schanzenviertel, de Hafencity of het stadscentrum. Maak een romantische wandeling maken langs de Elbe. De beroemde Mönckebergstraße nodigt uit voor lange shopping trip of voor een bezoek aan de beurshallen van Hamburg. Er is dus genoeg te doen!

Stedentrips
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar de bruisende stad Hamburg

prizeotel Hamburg-St.Pauli
Hamburg, Hamburg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Optioneel incl. uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Hotel ligt 1,3 km van de haven van Hamburg
  • Nabij de de pier van St. Pauli (Landungsbrücken) en de vismarkt en de Sint-Michaëlkerk
  • Tip: maak een boottrip door de haven van Hamburg
Tips voor tijdens je verblijf

Rathaus (ca. 2,8 km)
Het stadhuis van Hamburg wordt gezien als één van de mooiste regeringsgebouwen van Duitsland. De zetel van het Hamburgse parlement werd gebouwd nadat een grote stadsbrand in 1842 het oude stadhuis had verwoest. Het nieuwe bouwwerk bleef echter vrijwel overeind staan tijdens de bombardementen op de stad en is daarmee een van de weinige historische gebouwen die de aanvallen in de Tweede Wereldoorlog overleefd heeft.

Hauptkirche Sankt Petri (ca. 3 km)
De St. Petrikirche is de oudste hoofdkerk van Hamburg. De bouw van de kerk begon aan het einde van de 12de-eeuw, op de locatie van een voormalige kathedraal. In 1310 werd de kerk herbouwd in een Gotische stijl, waarna de kerk door de jaren heen nog enkele malen is uitgebreid. Door een brand werd de kerk echter zwaar beschadigd, maar men wist een groot aantal kunstwerken te redden. Na de brand werd de kerk herbouwd, en het gebouw kwam WOII relatief ongeschonden door.

Speicherstadt (ca. 3,2 km)
Binnen het HafenCity kwartier ligt ook Speicherstadt, de stad van de warenhuizen. Het is met een grootte van 300.000 m2 het grootste warenhuizendistrict ter wereld, met vele originele pakhuizen gebouwd met donker baksteen en daken van groen koper. Het wordt gezien als een authentiek deel van Hamburg en staat sinds 2015 op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Planten un Blomen
Hamburg kent verschillende mooie parken, waarvan het Planten un Blomen park één van de bekendste is. In 1821 werd hier de eerste plantaan gepland, die nog steeds bij de Dammtor ingang te zien is. Echter werd pas in 1930 het huidige park gevormd. Later vonden er uitbreidingen plaats voor de tuintentoonstellingen van 1953 en 1973, waarbij een nieuw kassencomplex gebouwd werd waar tropische en subtropische planten te zien zijn.

prizeotel Hamburg-St.Pauli
Holstenstraße 7,
Hamburg, Duitsland
Kaart
Holstenstraße 7, Hamburg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

prizeotel Hamburg-St.Pauli is gelegen in Hamburg en op slechts 1,3 km van de haven van Hamburg. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Voor ontspanning neem je plaats aan de bar of in de lounge. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een bureau, een zithoek, airconditioning en en radio. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€18,00 per dag

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Vismarkt Hamburg

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Große Elbstraße 135

Elke zondagmorgen vindt er een vismarkt plaats in Hamburg. Maar er wordt niet alleen vis verhandeld, ook kun je er bloemen, fruit, souvenirs en levende dieren kopen. Je moet er wel vroeg bij zijn, want in de zomer begint het spektakel al om vijf uur in de morgen en in de winter om zeven uur.

St. Michaeliskirche

Bezienswaardigheden, Cultuur
Englische Planke 1

Dat Hamburg vele kerken heeft is een feit, maar Hamburg heeft slechts één 'Michel'. De Barokke st. Michielskirche heeft een bewogen geschiedenis. In 1750 en 1906 werd de kerk door de branden totaal verwoest ook was de kerk zwaar beschadigd door de Tweede Wereldoorlog. Vandaag de dag steekt de toren weer trots boven de omliggende bebouwing uit.

Hamburg

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Cultuur, Musea, Shoppen, Steden
Hermannstrasse 37

Wie van winkelen houdt, kan in Hamburg zijn hart ophalen. Hamburg is de rijkste stad van Duitsland en dat willen de Hamburgers graag laten zien. De pakhuizen in Speicherstadt, prachtige groenzones en interessante musea maken Hamburg tot een geweldig stad.

Sint Petrikathedraal

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Mönckebergstrasse 23

De Sint Petrikathedraal dateert uit het jaar 1195 en is de oudste hoofdkerk van Hamburg. Na een brand in 1842 is het gebouw weer herbouwd en vindt u er vandaag de dag verschillende bekende beelden.

Hamburger Kunsthalle

Bezienswaardigheden, Musea
Ferdinandstor 1

Bij deze in 1869 geopende kunsthal kunt u een prachtige collectie schilderijen uit de 14e t/m de 19e eeuw bekijken. U ziet hier schilderijen van onder andere Claude Monet, Edouard Manet, Rembrandt en Jan Steen. Ook zijn er geregeld thema-exposities.

Wildpark Lüneburger Heide

Dierentuinen en aquaria
Wildpark 1

Het wildpark Lüneburger Heide is vlakbij het beschermde natuurgebied Lüneburger Heide gelegen en biedt op een uitgestrekt terrein meer dan 1.000 dieren en aangelegde tuinen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€18,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau