Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Ontdek de historische stad Düsseldorf vanuit een hotel in het centrum!

Max Brown Hotel Midtown
Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
26,97
totaal: 73,89 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontdek in 2, 3, 4, 5 of 6 dagen de historische stad Düsseldorf

Düsseldorf is een stad waar het zeker niet aan sfeer ontbreekt en ligt niet ver van Nederland vandaan. De stad heeft een bijzondere historie en heeft naast de geliefde winkelstraten, gezellige cafés en lekkere biertjes ook enorm veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur! Lijkt het je wel wat om Düsseldorf vanaf grote hoogte te bewonderen? Breng dan een bezoek aan de Rheinturm aan de promenade langs de Rijn! Deze zendmast is maar liefst 240,5 meter hoog! Shoppen tot je erbij neervalt? Dan ben je in Düsseldorf op de juiste plek. Voor veel bezoekers is dit de belangrijkste reden om naar deze stad te komen. Düsseldorf is prima bereikbaar met de auto! Vanuit Utrecht ben je dan zo’n 2 uur onderweg. Maar je kunt ook kiezen voor de trein. Hoe je er ook komt, deze stad moet zeker op je bucketlist!

Stedentrips
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Ontdek de historische stad Düsseldorf vanuit een hotel in het centrum!

Max Brown Hotel Midtown
Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3, 4 of 5 overnachtingen o.b.v. logies
  • Ook te boeken inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen in het centrum!
  • Bezoek het Rathaus van Düsseldorf op de woensdag GRATIS
  • Tip: ga wandelen in de Hofgarten!
Deze bezienswaardigheden moet je gezien hebben:
  • Bezoek het Rathaus van Düsseldorf! Te midden in de Altstadt op de Markplatz, vind je het Rathaus. Düsseldorf bezit over een oud en nieuw stadhuis in hetzelfde gebouw. Je kan het stadhuis elke woensdag gratis bezoeken.
  • Bewonder de Andreaskirche! Dit is niet de oudste kerk van Düsseldorf, maar wel de mooiste. Deze lichte kerk is versierd met prachtig stucwerk en beelden. Ook is er een mausoleum, waar de Bergse vorsten hun laatste rustplaats hebben.
  • Kijk je ogen uit in het Neanderthal museum! Vlak bij Düsseldorf werden in 1856 in het Neanderthal de overblijfselen gevonden van prehistorische mensen. Het museum laat levensecht zien hoe de Neanderthalers leefden en werkten. Dit is een aanrader voor jong en oud!
  • Ga wandelen in de Hofgarten! Heb je zin om een wandeling te maken? Ga naar de Hofgarten! Dit is een groot park en ligt in het centrum van de stad.
  • Ga winkelen in de Königsallee! Shoppingfans vinden in de winkelstraat Königsallee de hipste mode van luxe merken. Langs een prachtig kanaal vind je hier exclusieve winkels, internationale merken en zes overdekte winkelcentra.
Max Brown Hotel Midtown
Kreuzstraße 19A,
Düsseldorf, Duitsland
Kaart
Kreuzstraße 19A, Düsseldorf, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Hotel Max Brown Midtown ligt in het centrum van Düsseldorf, in het hart van een levendige wijk, op slechts een steenworp afstand van de drukte van de stad. Het hotel bevindt zich op 500 meter van de Königsallee met een ruim aanbod aan restaurants, bars en clubs. Ook bevindt het hotel zich vlak bij het station van deze stad met vele winkels en volop culturele bezienswaardigheden. Max Brown Midtown beschikt over comfortabele en modern ingerichte hotelkamers, die standaard voorzien zijn van een televisie, telefoon, bureau, kluis, en een badkamer met een douche, toilet en een föhn. De dag in Düsseldorf begin je goed met een heerlijk ontbijt in de ontbijtruimte van het hotel. Sluit de dag af met een lekker drankje in de gezellige bar van het hotel, waar ook lekkere snacks worden geserveerd.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Little Tokyo in Düsseldorf

Wijken
Immermannstraße

Nergens in Europa vind je zoveel Japanners in dezelfde wijk als in Düsseldorf. In Little Tokyo vergeet je dan ook even dat je in Duitsland bent. Krijg een uniek inkijkje in hun cultuur bij de supermarkten en boekenwinkels in de wijk. Schuif aan bij Takumi voor een goede kom ramen. Eindig je avontuur met een goede sake bij één van de vele izakayas: Japanse pubs.

Düsseldorf

Düsseldorf

Chique boutieks, veel cultuur en leuke restaurants, zo beschrijft men Düsseldorf. Düsseldorf is de meest kosmopolitische stad in Duitsland en is zowel modern als authentiek.

Köningsallee

Bezienswaardigheden, Shoppen
Königsallee

Het leukste maar tevens duurste winkelgebied van de stad. Dit deel heet de Köningsallee. Hier vind je een aantal leuke modehuizen en andere luxe winkels.

Heinrich-Heine Platz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Heinrich-Heine-Platz

Een plein die vernoemd is naar één van de belangrijkste Duitse dichters is de Heinrich-Heine Platz. Dit mooie plein met het Jan-Willem monument is elk jaar het decor voor een kerstmarkt.

Düsseldorf Aldstadt

Bezienswaardigheden, Shoppen, Cultuur
Heinrich-Heine-Allee

Düsseldorf Altstadt is het prachtige oude centrum van Düsseldorf. Mooie oude huisjes en kleine straatjes met unieke boetiekjes waar je naar hartenlust kunt shoppen.

Kerstmarkt Düsseldorf

Kerstmarkt
Düsseldorf

Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke glühwein en lekkere hapjes. De pleinen staan met elkaar in verbinding. Zes verschillende stijlen in één stad dat maakt deze kerstmarkt zo bijzonder.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau