Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar de bruisende Italiaanse stad Milaan incl. vlucht

Agape Hotel
Milaan, Lombardije, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
177,94
totaal: 408,33 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 10 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3, 4, 5 of 6 dagen in de moderne en authentieke Italiaanse stad Milaan incl. vlucht

Ben je er klaar voor om Milaan te ontdekken? De perfecte combinatie van een moderne en authentieke Italiaanse stad maken van Milaan een geweldige bestemming voor liefhebbers van architectuur, cultuur, mode en design. Milaan heeft veel te bieden op cultureel gebied en maakt het een geweldige bestemming voor een citytrip. Je zult je ogen uitkijken met alle bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Bewonder de fraaie bouwwerken, zoals de Dom van Milaan, de Porta Venezia en de Pirellitoren of breng een bezoek aan één van de indrukwekkende musea. Relax in het zonnetje in het Parco Sempione, waar de locals picknicken in het gras, en je overal wat te eten en drinken kunt scoren. Veel plezier in Milaan!

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar de bruisende Italiaanse stad Milaan incl. vlucht

Agape Hotel
Milaan, Lombardije, Italië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen o.b.v. logies
  • Ook te boeken: inclusief ontbijt
  • Retourvlucht Milaan vanaf een luchthaven naar keuze
  • Metrostation op 20 meter van het hotel!
  • Gelegen in een rustige wijk van Milaan
  • Tip: ontdek de geschiedenis van de stad
Tips in de omgeving

De Dom van Milaan
De Dom is dé blikvanger van de stad. Het heeft maar liefst 600 jaar geduurd om de kerk te bouwen. De voorgevel is tot in detail uitgewerkt met 135 marmeren torentjes en 3400 beelden. Op het dakterras heb je een fantastisch uitzicht over de stad.

Navigli
Deze wijk met 150 km aan kanalen lijkt wel een beetje op Amsterdam. 's Avonds is deze wijk the place to be voor een avondje uit eten op het terras en uitgaan! Iedere laatste zondag van de maand is er een grote antiekmarkt met honderden kraampjes.

Ontdek Milaan per fiets
Je kunt de stad verkennen onder leiding van een Nederlandse gids. Fietsen langs highlight, een privétour of een avondetappe, voor ieder wat wils!

TIP!
Milaan heeft een uitstekend metronetwerk dat onder een groot deel van de stad loopt en de verschillende wijken met elkaar verbindt. Zo reis je in een mum van tijd van A naar B. Een 24-uursticket kost ca. €7,00 en een 3 dagenticket kost slechts ca. €12,00! Hiermee kun je gebruik maken van de bus, tram én metro!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Agape Hotel
Via Flumendosa 35,
Milaan, Italië
Kaart
Via Flumendosa 35, Milaan, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Agape Hotel is gelegen in een rustige wijk van Milaan op ongeveer 20 meter afstand van de metro. De kamers beschikken over een airco minibar, kluisje, tv, telefoon en een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Ook is er een bar aanwezig voor een lekker drankje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
13
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Cruise faciliteiten

  • Lift

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Televisie
  • Bad
  • Toilet
  • Wi-Fi

Kamerfaciliteiten

  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Monte Napoleone

Wijken
Via Monte Napoleone

De duurste en mooiste winkels van mode stad Milaan, zijn te vinden in de 'gouden vierhoek'. Dit ligt in de wijk Monte Napoleone.

La Scala Theater

Theater & concerten
Via Filodrammatici 2

Dit Teatro alla Scala is hét theatergebouw van Milaan en behoort tot één van de mooiste operagebouwen ter wereld.

Galleria Vittorio Emanuele II

Bezienswaardigheden, Shoppen
Piazza Del Duomo

Als verbinding tussen het Dom plein en Piazza della Scala is deze prachtige passage gebouwd. Verschillende grote namen hebben een winkel in deze overdekte winkelstraat.

Duomo Santa Maria Nascente

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

Deze Dom behoort tot één van de grootse rooms-katholieke kathedralen in de wereld. Het is dan ook terecht een waar meesterwerk te noemen.

Milaan

Steden
Piazza Del Duomo

Naast veel mode vindt u in Milaan vele musea met werk van Italiaanse kunstenaars, fraaie bouwwerken, en gezellige restaurants waar u kunt genieten van de Italiaanse keuken!

Castello Sforzesco

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Castello

Dit kasteel met zijn mooie fontein behoort tot één van de beroemdste monumenten van Milaan. Je vindt er een archeologisch museum en meesterwerken van beroemde schilders.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

13

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau