Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

4*-hotel aan de oever van de Millstätter See in Döbriac incl. ontbijt

Hotel Zanker
Döbriach am Millstätter See, Karinthië, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 3, 4, 5 of 6 dagen in een 4*-hotel aan de oever van de Millstätter See in Döbriac incl. ontbijt

Even helemaal tot rust komen? Döbriach is gelegen rondom de Milstättersee en valt onder de regio Karinthië. Hier geniet je van alle rust en ruimte. Het dorp ligt aan de oostelijke oevers van het meer en biedt volop mogelijkheden voor watersport. Ook voor de natuurliefhebbers is dit een ideale plek. Döbriach ligt aan de voet van de 2110 meter hoge berg Mirnock en is onderdeel van Nationaal Park & Biosphärenpark Nockberge. Wandelaars en fietsers kunnen hier alle kanten op! Er is voor ieder wat wils, speciale themawandelingen, meerdaagse wandelentochten of juist dagtochten. Met zomerse tempraturen is het heerlijk vertoeven aan één van de strandjes van de Milstättersee. Op het water zijn vele mogelijkheden om te kajakken, zeilen, windsurfen, waterskiën, wake boarden en zwemmen.

Autovakanties
dagen

4*-hotel aan de oever van de Millstätter See in Döbriac incl. ontbijt

Hotel Zanker
Döbriach am Millstätter See, Karinthië, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel ligt 100 meter van de oevers van Millstätter See
  • Ideale plek voor watersportliefhebbers
  • Prachtige omgeving voor wandel- en fietstochten
  • Tip: breng een bezoek aan Nationalpark Nockberge
Meer over de Millstättersee..

De Millstättersee is maar liefst 12 kilometer lang meer in het centrum van de regio en is het een na grootste meer van Oostenrijk. In de zomermaanden is de tempratuur gemiddeld rond de 26 graden. Om het meer heen liggen diverse strandjes waar je heerlijk kunt vertoeven. Daarnaast is er alle mogelijkheid voor diverse watersport zoals, waterskiën, roeien, raften, surfen, zeilen en duiken.

Hotel Zanker
Seefeldstraße 30,
Döbriach am Millstätter See, Oostenrijk
Kaart
Seefeldstraße 30, Döbriach am Millstätter See, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-hotel Zanker ligt op ca. 100 meter van de oever van de Millstätter See in Döbriach. Het hotel beschikt over een wellnesscentrum met een zwembad, en sauna's. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je in het restaurant terecht voor het diner. Het restaurant serveert traditionele bereide specialiteiten en internationale gerechten. De kamers beschikken over een flatscreen-tv, een kluisje, een zithoek en een bureau. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbare parkeergelegenheid
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Kärntner Erlebnispark

Attractieparken
Presseggersee 50

Nabij de Pressegger See vind je Kärntner Erlebnispark. Dit belevenispark heeft vele attracties voor jong en oud!

Presseger See

Natuur & Parken
Presseggersee 1076

Dit prachtige meer in Oostenrijk wordt omringd door bergen, bossen en heidevelden. Er zijn vele watersportmogelijkheden.

Weissensee

Natuur & Parken
Neusach 40

Bij dit prachtige bergmeer kijk je je ogen uit. Het meer is maar liefst 12 kilometer lang. Er worden zowel in de zomer als de winter diverse activiteiten georganiseerd.

Triglav Nationaal Park

Natuur & Parken
Ukanc 149

Dè attractie in het nationaal park is natuurlijk Triglav; met 2864 meter de hoogste berg van Slovenië. De naam betekent driehoofd en komt van de drie toppen van de berg.

Vintgar Kloof

Natuur & Parken
Turistično Društvo Gorje

De Vintgar Kloof is uitgesleten door de rivier Radovna en heeft een diepte van 300 meter. Er is een mooi en goed aangegeven wandelpad door de hoge Vintgar Kloof.

Flying Waters

Outdooractiviteiten
Kaiser Franz Josef-Straße 16

Een beleving voor actiefans. Veilig geharnast stap je over de rand van het platform. Daarna ben je zo vrij als een vogel en zie je het Gasteinerdal van boven.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja, openbare parkeergelegenheid

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00- 18.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.10 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau