Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

Unieke trip naar Amman incl. 4*-hotel met ontbijt, vlucht en transfer

Toledo Hotel
Amman, Amman, Jordanië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
539,-
totaal: 1125,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 4 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek de stad Amman en verblijf 4, 5 of 6 dagen in een 4*-hotel incl. ontbijt, vlucht en transfer

Een unieke stedentrip naar Amman in Jordanië. Wie wil dat nou niet? Binnen 5 uur vlieg je naar deze indrukwekkende stad. Als je op de luchthaven bent, word je naar je hotel gebracht met een transfer. Na een uitgebreid ontbijtbuffet kan je de stad gaan verkennen! De hoofdstad van Jordanië is een levendige stad, gebouwd op zeven heuvels. Als je een drankje gaat drinken in één van de skybars, heb je dan ook een fantastisch uitzicht! Op diverse plaatsen in deze moderne stad zijn de sporen van de oude geschiedenis nog zichtbaar. Midden het centrum liggen de overblijfselen van een Romeins amfitheater. De citadel, die uitkijkt over de stad is, een bewijs van de vele beschavingen die hun stempel op Jordanië hebben gedrukt. Het is een interessante verzameling van ruïnes uit de Romeinse, Byzantijnse en Omajjadentijd. Foodlovers komen hier ook aan hun trekken. Van falafel kraampjes tot de meest hippe restaurant, je vindt er van alles. In Rainbow street zitten de meest hippe restaurants. Ook zijn er leuke authentieke restaurantjes. Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke stedentrip zijn aanwezig in Amman!

Stedentrips
4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

Unieke trip naar Amman incl. 4*-hotel met ontbijt, vlucht en transfer

Toledo Hotel
Amman, Amman, Jordanië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Amman vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: wandel door de hippe straat 'Rainbow Street'
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Optionele excursies

Volledige dag tour naar Petra incl. transfer en entree(€ 190,00 per persoon)
De verlaten rotsstad Petra was de oude hoofdstad van het Nabatese rijk. De monumentale architectuur, graftempels en het fascinerende systeem van dammen en waterkanalen betovert bezoekers van over de hele wereld. De spectaculaire ligging van de stad, diep in een smalle woestijnkloof, is bijzonder aantrekkelijk. De 1,2 km lange Siq leidt je rechtstreeks naar de Schatkamer, een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Jordanië. Het Romeinse theater, Al Deir (klooster) en het Archeologisch Museum nodigen je ook uit om te verkennen en te blijven hangen.

Volledige dag city tour Amman en Jerash (€ 115,00 per persoon)
Na het ontbijt begint de rondtoer door Amman. Historisch-culturele bezienswaardigheden, zoals het indrukwekkende Romeinse theater en de citadelheuvel in het stadscentrum staan vandaag op het programma. Ook een bezoek aan het Archeologisch Museum van Amman is een aanrader! Het bevat archeologische vondsten van wereldformaat en tentoonstellingen uit het Midden-Oosten. In het hart van de oude stad ligt de souk, een traditionele Arabische bazaar.

Daarna ga je verder naar de oude stad Jerash, ongeveer 40 kilometer ten noorden van Amman. Het is de grootste archeologische vindplaats in Jordanië en het best bewaarde voorbeeld van de Romeinse beschaving. De stad staat bekend om de oude Grieks-Romeinse ruïnes van Gerasa en heeft een geschiedenis van meer dan 6.500 jaar menselijke nederzettingen. Fonteinen met torens en poorten, geplaveide straten met zuilengalerijen, grote openbare pleinen en badhuizen vormen het stadsbeeld en nemen je mee terug in de tijd

Volledige dag tour Neboberg, Madaba en de Dode Zee (€ 120,00 per persoon)
Je reis naar Jordanië brengt je vandaag eerst naar de Neboberg. Mozes zou het Beloofde Land hebben gezien vanaf deze 840 m hoge top - die hij zelf nooit zou hebben betreden. Je gaat dan verder naar Madaba. Hier, toen de St. George's kerk in 1884 werd gebouwd, werd een kaart gevonden die was gemaakt van 2 miljoen tesserae. Het toont heuvels en valleien, dorpen en steden tot aan de Nijldelta.

De middag is ter vrije besteding aan de Dode Zee. Het is een meer dat 422 meter onder zeeniveau ligt, het laagste punt op aarde. Het staat bekend om zijn hoge zoutgehalte en heeft daardoor een helende werking bij luchtweg- en huidaandoeningen. Uniek is ook de bad ervaring in het zeer zoute en mineraalrijke water, waarin je niet onder kunt gaan.

Let op:
Wil jij gebruik maken van één of meerdere excursies? Neem dan telefonisch of via de mail contact op met onze klantenservice.
Hiervoor hebben wij de volgende informatie nodig:
- Gewenste excursie
- Gewenste datum voor de excursie
Betalingen van de excursies worden ter plaatsen voldaan.
Excursies kunnen geboekt worden vanaf 2 personen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Toledo Hotel
Ar-Razi St. 37,
Amman, Jordanië
Kaart
Ar-Razi St. 37, Amman, Jordanië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Toledo Amman Hotel ligt middenin het hart van Amman, aan de zijkant van het oude gedeelte van het centrum en op loopafstand van het nieuwe gedeelte van de stad. Het hotel heeft een 24-uurs room service, receptie en beveiliging. Elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Er is een restaurant met een uniek Andalusisch design en een Oosterse sfeer. Mocht je willen sporten, kan dat in de fitnessruimte. Deze zit op de begane grond. hier vind je ook sauna's, een jacuzzi, zwembad en massagekamers. Daarnaast kan je eventueel een auto huren in het hotel. De kamers zijn comfortabel ingericht met onder andere airconditioning, flat screen televisie, koffie- en theefaciliteiten en een minibar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Amman

Steden
Amman

Amman is de hoofdstad van Jordanië en een fascinerende stad met duizenden jaren aan geschiedenis. Een plek die in het verleden in handen is gevallen van vele volkeren en veroveraars, maar inmiddels uitgegroeid tot een stad van formaat en behorend tot de meest stabiele bestemmingen in het Midden Oosten.

Jerash

Steden
Jerash

Het oude Jerash omvat indrukwekkende tempels en uitgestrekte pleinen die bijzonder goed bewaard zijn gebleven en stuk voor stuk de tand des tijds glansrijk hebben doorstaan. Een plek waar Romeinse, Griekse en Byzantijnse geschiedenis samenkomt en de verhalen op straat liggen.

Ajlun

Kastelen
Ajlun

Het kasteel van Ajlun is het enige Islamitische kasteel in Jordanië. Het kasteel heeft meer het uiterlijk van een fort. Vanaf het kasteel heb je een mooi uitzicht over de groene en heuvelachtig omgeving. Er zijn een aantal ruimtes te bezoeken.

Aljun

Kastelen
Aljun

Het kasteel van Ajlun is het enige Islamitische kasteel in Jordanië en heeft meer het uiterlijk van een fort. Vanaf het kasteel heb je een mooi uitzicht over de groene en heuvelachtig omgeving. Er zijn een aantal ruimtes te zien in het fort.

Dode Zee

Stranden
Dode Zee

De Dode Zee ligt ingeklemd tussen Israel en Jordanië en is officieel het laagste punt ter wereld. Het water is hierdoor zó ontzettend zout dat je met gemak een boekje zou kunnen lezen tijdens het dobberen. Maar dat is niet alles. Rondom dit enorme zoutmeer vind je de een aantal bijzondere bezienswaardigheden.

Sarona

Wijken
Sarona

De wijk Sarona in Tel Aviv staat bekend om leuke boetieks, afwisselende kunstgalerijen, wolkenkrabbers en hippe cafe’s. Dit stadsdeel is onlangs grotendeels gerenoveerd en sindsdien veranderd in een groene oase.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:
Wil jij gebruik maken van één of meerdere excursies? Neem dan telefonisch of via de mail contact op met onze klantenservice.
Hiervoor hebben wij de volgende informatie nodig:
- Gewenste excursie
- Gewenste datum voor de excursie
Betalingen van de excursies worden ter plaatsen voldaan.
Excursies kunnen geboekt worden vanaf 2 personen.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 13:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau