Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip Londen incl. vlucht (ook boekbaar incl. ontbijt)

The Columbia
Londen, Londen, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
226,81
totaal: 486,07 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 3, 4, 5 of 6 dagen in het hart van Londen incl. vlucht (ook boekbaar incl. ontbijt)

Hello Londen! Wie wil hier nu niet naar toe? Londen is veelzijdig, cultureel en verveelt nooit! Londen heeft oneindig veel leuke restaurants en plekjes waar je geweest moet zijn. Deze stad is niet voor niets super populair. Of je nu een echte foodie of shopliefhebber bent, Londen heeft letterlijk alles. Daarnaast is Londen in ieder seizoen leuk en er is elke keer weer iets nieuws te ontdekken. Natuurlijk staat de stad bekend om zijn rode dubbeldekkers en ouderwetse telefooncellen, maar ook om de grote hoeveelheid musea, markten, pubs en restaurantjes! Naast de waanzinnige bezienswaardigheden, zoals de London Eye, Big Ben en de Tower Bridge is Londen ook super leuk om musicals te bezoeken. Victoria Palace is dé broadway van Londen en is echt een bezoek waard, ook als je geen musical liefhebber bent. Ga ook langs Camden Town en voel je een echte local. Hier kun je terecht voor heerlijke streetfood gerechten, maar je kunt hier ook shoppen als de beste bij de kleine winkeltjes en marktkraampjes. Genoeg redenen om Londen te bezoeken dus!

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip Londen incl. vlucht (ook boekbaar incl. ontbijt)

The Columbia
Londen, Londen, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Ook boekbaar incl. uitgebreid ontbijtbuffet
  • Retourvlucht naar London vanaf een luchthaven naar keuze
  • Tip: Bekijk Londen vanaf grote hoogte vanuit de London Eye
  • Hotel ligt ca. 900 meter van Hyde Park
  • Op slechts 5 minuten lopen ligt metrostation Lancaster Gate
Niet te missen bezienswaardigheden!

Big Ben
De Big Ben is een van de bekendste symbolen van Londen en misschien zelfs wel van heel Engeland. Het is een enorm populaire attractie en je kunt er ook zeker niet omheen als je in Londen bent. De klok slaat al bijna 157 jaar zonder onderbreking, maar sinds 2017 wordt hij gerenoveerd. Naar verwachting zal de renovatie in 2021 klaar zijn en zal de klok weer iedere 15 minuten te horen zijn (tot wel 8 kilometer ver!).

Tower Bridge
Veruit de meest bekende brug in Londen. Naast functioneel is de brug ook een lust voor het oog en een populaire attractie. De brug is maar liefst 244 meter lang en een belangrijke verbinding tussen twee delen van Londen. Hoogtepunt is het voetpad dat op 42 meter over de brug heen loopt.

St. Paul’s Cathedral
Zowel van binnen als van buiten is dit een waar pareltje in de stad. Vooral bekend om zijn indrukwekkende koepel met een hoogte van 111 meter. Je kunt de koepel beklimmen in “slechts” 530 treden tellende trap. Eenmaal -uitgeput- aangekomen kun je wel genieten van een spectaculair uitzicht over Londen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
The Columbia
95-99 Lancaster Gate, Westminster Borough,
Londen, Verenigd Koninkrijk
Kaart
95-99 Lancaster Gate, Westminster Borough, Londen, Verenigd Koninkrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

The Columbia ligt in het hart van West-London. Het hotel is gevestigd in vijf Victoriaanse herenhuizen, gebouwd in 1856. Het hotel heeft een rijke en levendige muziekgeschiedenis en is sinds 1975 de thuisbasis van touringsbands. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Neem plaats aan de bar of in de lounge voor een drankje. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv en koffie- en theefacliteiten. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel. Het hotel ligt op 5 minuten wandelen van het metrostation Lancaster Gate.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Buckingham Palace

Bezienswaardigheden, Cultuur
Londen

Bij Buckingham Palace kunt u de wisseling van de wacht zien. Deze ceremonie wordt ook wel 'Guard Montage' genoemd.

Piccadilly Circus

Bezienswaardigheden, Nachtleven
Piccadilly Circus

Opvallende neonreclames op het Picadilly Circus zorgen voor een bijzondere sfeer die u zeker niet mag missen.

Londen

Steden
Londen

Londen is een wereldstad met vele bezienswaardigheden, zoals de Big Ben, The London Eye, de Westminster Abbey, de grote warenhuizen, rode dubbeldekkers en de zwarte taxi's.

National Gallery

Musea
Londen Wc2N

De National Gallery heeft hoofdzakelijk West-Europese schilderkunst hangen van grote meesters uit de geschiedenis.

Big Ben

Bezienswaardigheden
Westminster

Omstreeks 1840 werd het enorme gebouw aangepast en verbouwd. Tevens heeft dit oord gediend als zetel van het parlement.

The Londen Eye

Bezienswaardigheden
Lambeth

The Londen Eye is een reusachtig reuzenrad met maar liefst 32 glazen gondels.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau