Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf midden in het hart van de Eifel incl. ontbijt

Hotel Schoos
Fleringen, Rijnland-Palts, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 2, 3 ,4, 5 of 6 dagen midden in het hart van de Eifel incl. ontbijt

Vind rust en ontspanning in de Eifel in Duitsland. Boek hiervoor nu een heerlijke vakantie bij het gemoedelijke Hotel Schoos. Vanuit het hotel bevind je je gauw op een uitgebreide netwerk met wandel- en fietspaden. Tijdens ieder seizoen maak je hier de mooiste wandelingen en fietstochten door de prachtige natuur van de Eifel. Je komt langs bloemenweides, kleine meren en romantische wouden. De routes voeren je afwisselend door de dalen en langs de hoogtes van de Eifel. Verschillende wandelroutes bieden je adembenemende uitzichten over de omgeving. In de winter zijn er bovendien mogelijkheden om te skiën en te langlaufen. Het dichtstbijzijnde stadje is Prüm. Dit heeft een aantal interessante bezienswaardigheden, zoals het Raadshuis, de abdij en de Sint Salvatorbasiliek. Hier kun je ook lekker uit eten gaan of een drankje drinken op het terras. Andere tips voor een dagje uit zijn de stad Trier en de drie unieke kratermeren van Dauner Maaren. Er is kortom genoeg te beleven rondom Hotel Schoos. Na je avonturen in de omgeving kun je lekker relaxen in het luxe wellness centrum van dit hotel. Dit bestaat uit een zwembad, een grote Finse sauna, een Turks stoombad, een infrarood warmtecabine en een solarium. Het is tevens mogelijk om een massage of een behandeling met Reiki te krijgen.

Autovakanties
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf midden in het hart van de Eifel incl. ontbijt

Hotel Schoos
Fleringen, Rijnland-Palts, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen midden in het hart van de Eifel
  • Ideale omgeving voor mooie wandel- en fietstochten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Breng een bezoek aan de stad Trier

De prachtige oude stad Trier ligt aan de Moezel en herbergt een schat aan cultuur en geschiedenis. Vanuit het luxe 4-sterren Hotel Park Plaza Trier ben je binnen no time bij de alle bezienswaardigheden die de stad rijk is. Loop bijvoorbeeld naar de best bewaarde oude Romeinse stadspoort staat in Trier, de Porta Nigra. Vervolg je wandeling naar het Amfitheater en de Keizerlijke Thermen, Barbarathermen en de Thermen am Viehmarkt. En dit zijn nog lang niet alle historische bezienswaardigheden! Geïnteresseerd in Karl Marx? Goed nieuws! Zijn geboortehuis staat in Trier en dat is een museum. Hier leer je alles over zijn filosofie, arbeidersbeweging en schoonschrift. Of bezichtig de oudste bisschopkerk van Duitsland, de Dom van Trier. Ben je met de kids weg? Dan is een uitje naar het Speelgoedmuseum erg leuk. Liever een dagje winkelen? Ook dit kun je prima doen in Trier!

Hotel Schoos
Baset nr. 7,
Fleringen, Duitsland
Kaart
Baset nr. 7, Fleringen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het hart van de Eifel vind je Hotel Schoos. Het hotel is gelegen aan de rand van het bos in Fleringen. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je in het restaurant terecht voor een diner met regionale gerechten. Voor ontspanning neem je plaats in sauna of neem een verkoelende duik in het zwembad. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een telefoon en een kleine schrijftafel. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Eifel-Vulkanmuseum

Musea
Leopoldstrasse 9

In dit museum krijg je een goede uitleg over de vulkanische oorsprong van de Eifel.

Schlosshotel Kurfürstliches Amtshaus

Bezienswaardigheden, Cultuur
Burgfriedstraße 28

Het voormalig jachtslot, dat tot het prinsbisdom Trier behoorde, staat op het steile basaltgesteente van een uitgedoofde vulkaan. Sinds 1981 is het complex privébezit.

Eifelpark Gondorf

Attractieparken, Dierentuinen en aquaria
Weißstraße

Eifelpark Gondorf is een pretpark en dierentuin in één. Naast dieren zoals beren, wolven, roofvogels en kangoeroes zijn er ook attracties voor jong en oud.

Kasteel Vianden

Bezienswaardigheden
Montée Du Château

Het kasteel van Vianden werd van de 11e tot in de 14e eeuw op de fundamenten van een Romeins kasteel en een Karolingisch refugium gebouwd.

Château de Clervaux

Bezienswaardigheden
Clervaux

Château de Clervaux is een kasteel gelegen in Clervaux die drie musea herbergt. Hier is onder andere de fototentoonstelling 'Family of Man' te vinden.

Monschau

Steden
Auf Dem Schloss 2

'De parel van de Eifel', zo wordt Monschau ook wel genoemd. Het is een prachtige stad met een historierijk verleden. Bezoek bijvoorbeeld de mosterdmolen of maak een prachtige wandeling.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau