Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Verblijf aan de Rijn in Bacharach

Bacharacher Hof
Bacharach, Rijnland-Palts, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3, 4, 5 of 6 dagen aan de Rijn in Bacharach

Kom genieten van de woeste burchten, de groene oevers met wijnranken en de schilderachtige dorpjes langs de Rijn. Het romantische Rijndal is één van de mooiste streken van Duitsland. Dit gebied staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO! Kies voor een verblijf bij driesterrenhotel Bacharacher Hof. Dit gemoedelijke hotel staat in het centrum van het mooie stadje Bacharach, op een steenworp afstand van de Rijn. Het is gevestigd in een historisch pand en biedt hotelgasten gratis toegang tot een aantal wellnessfaciliteiten: een sauna en een zwembad. Na je avonturen in de stad en de omgeving kun je hier heerlijk ontspannen. Bacharach heeft de toerist veel te bieden. In het middeleeuwse stadje vind je onder meer de burcht Stahleck, de gotische Wernerkapel, delen van de oude stadsmuur en diverse vakwerkhuizen. Het is een heerlijke plek voor een wandeling, een drankje op een terrasje en uit eten gaan. Maak ook een boottochtje over de Rijn om de prachtige omgeving op een relaxte wijze te bewonderen. Vaar bijvoorbeeld mee naar de befaamde Lorelei. Ben jij een echte wandelaar? Er ligt een uitgebreid netwerk met wandelpaden op je te wachten. Ook kun je langs de Rijn schitterende fietstochten maken. Verder moet je zeker deelnemen aan een wijnproeverij, want hier worden echt wijnen van topkwaliteit gemaakt. Trek erop uit met de auto en bezoek bijvoorbeeld het mooie Koblenz of de grotere stad Frankfurt.

Autovakanties
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Verblijf aan de Rijn in Bacharach

Bacharacher Hof
Bacharach, Rijnland-Palts, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis parkeergelegenheid in de buurt van het hotel
  • Gratis fietsenstalling bij het hotel
  • Tip: maak een boottocht over de Rijn en aanschouw oude dorpen, kastelen en ruïnes vanaf het water
Bacharacher Hof
Marktstraße 8,
Bacharach, Duitsland
Kaart
Marktstraße 8, Bacharach, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het natuurrijke Bacharach aan de Rijn ligt Bacharach Hof. Het hotel ligt in de oude binnenstad en met 6 minuten lopen ben je bij het strand. Het hotel beschikt over een wellnesscentrum, binnenzwembad en sauna. Kom je met de auto? In de buurt van het hotel kan je gratis parkeren. Neem je de fiets mee? Deze kan je bij het hotel in de fietsenstalling zetten. Elke kamer is liefdevol ingericht met een televisie, eigen badkamer met föhn en gratis Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Hoogtepunten

Wandelen met uitzicht op de Rijn

Tours & activiteiten
Boppard

Ook in Boppard en aan de Middenrijn staat wandelen volop in de aandacht! Het landschap rondom Boppard is uniek. Maar liefst vier lange afstand wandelroutes lopen door Boppard.

Bad Kreuznach

Steden
Bosenheimer Strasse 129

Bad Kreuznach is een officieel erkende geneeskrachtige badplaats dat wordt bepaald door het kuurwezen. De stad heeft rondom een rivier- en boslandschap waar u wandelingen kunt maken.

Wiesbaden

Steden, Bezienswaardigheden
Rheinstrasse 42

Wiesbaden staat bekend om zijn warmwaterbronnen. Veel mensen geloven dat ze een heilzame werking hebben, vroeger werden namelijk deze bronnen gebruikt door de Romeinen.

Residenzschloss Koblenz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kaiserin-Augusta-Anlagen

Het Residenzschloss van Koblenz is zeker indrukwekkend. Het is een classicistisch gebouw, gebouwd in de periode 1777-1787.

Kasteel Eltz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Burg-Eltz-Straße 1

Burcht Eltz is een van de belangrijkste burchten in Duitsland, gelegen in de plaats Wierschem. Een stenen sprookje dat het bezichtigen waard is!

Mainz

Steden
Albert Schweitzer Strasse 115

Mainz is één van de oude stadjes die zijn oude tradities heeft behouden. Mainz heeft veel universiteiten, bisschoppen, grootse kathedralen en omroepen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau